Ga naar inhoud

Rob@X-tour-R

Forumlid
  • Items

    3465
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    38

Alles dat geplaatst werd door Rob@X-tour-R

  1. Als jullie nu eens een TDM topic openen in niet-VFR-gerelateerd. ?
  2. Rob@X-tour-R

    Site traag

    Mmm...nog steeds super traag
  3. De beschrijving zegt dat je het plaklood ook van je velg kan halen. En evt. onbalans haalt dat spul door de middelpunt vliegende kracht weg. Klint dus goed maar ik heb er (nog) geen ervaring mee.
  4. Frank, hoe is de status nu met de Cyclops LED voor de Crosstourer? Die je in de winkel had paste niet. Vermoedelijk hetzelfde voor de VTEC...
  5. Neem eens de optie mee om naar een verlaagd zadel te kijken. Zonde van het CR model looks te vernaggelen door het verlagen van je vering.
  6. Nog even een tip: Stroom wordt aangegeven in Ampere. Spanning wordt aangegeven in Volt.
  7. Vorige week heb ik bij Frank mijn Pirelli Scorpion Trail laten vervangen door de Dunlop Trail Smart. Deze even een klein weekje kunnen testen in het bochtige en bergachtige deel van Duitsland en ze rijden fantastisch! De Scorpions zijn 8900 km mee gegaan.
  8. Frank, op je website staat dat mogelijk de retainer springs aangepast moeten worden. In onderstaand filmpje wordt dezelfde LED lampen gebruikt. Maar daar blijven die clips wel intact. En er wordt een adapterbusje gebruikt. https://youtu.be/--WQRsnEtX8 Op zich lijkt mij dit wel wat maar wil niet mijn koplamp unit vernaggelen om er dan achter te komen dat het tegenvalt. Kun jij iets zeggen over de montage op de CT. Al ervaringen met deze H7 LEDs?
  9. De bovenstaande foto is al afschuwelijk je wilt het resultaat van 10 jaar later met deze 750 helemaal niet zien.
  10. Het is maar een paar minuten werk en je hebt je valbeugel en je kap er af (als je het gereedschap hebt). Kwestie van handigheid en een beetje gevoel voor het loshalen van de kappen helpt ook. Gewoon een paar keer doen.
  11. Een opmerking van een modje lijkt wel steeds minder waard te worden
  12. Nu al weer 58 pagina's...... Is dit nu 'het grote aftroef' topic of 'wie heeft de langste' topic?
  13. Maakt niets uit op welk kaartmateriaal de route is gemaakt, je importeert de route en laat hem dan herberekenen op je eigen BC (ongeacht het kaartmateriaal). Kan niet fout gaan.
  14. Ja, waarom zo moeilijk doen? Je Zumo geeft toch de tankstations in de buurt? Rijd na een tankstation en vervolg dan gewoon weer je route. Je moet soms ook niet alles plannen....dat maakt het motorrijden nou zo leuk.
  15. Steeds meer mensen gaan jouw taalgebruik hanteren zie ik......maakt overigens niet uit voor het begripsvorming. Zelfs Ray, die altijd de juiste benamingen aan alles wil geven, gebruikt het affakkelen. Misschien wel het vermelden waard dat het geen "affakkelen" is maar "dissiperen". In relatie tot de SR: Klik
  16. Waarom hebben jullie de orginele ruit er dan afgehaald? Want die geeft geen krimp met hoge snelheden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...