Jump to content

L1dert

Forumlid
 • Content Count

  1,038
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

L1dert last won the day on August 19 2015

L1dert had the most liked content!

Community Reputation

86 Excellent
About L1dert
 
 
 • Rank
  VFR rijder
 • Birthday 07/12/1957
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Rotterdam
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb geen VFR
 • De mijne is
  n.v.t.
 
Recent Profile Visitors
 
 
516 profile views
 
 1. L1dert

  Tank

  22 Liter is het totaal.
 2. L1dert

  Koplampen donker vtec

  Ik begrijp het ook niet. Dat smaken verschillen: oké, maar om nu je zichtbaarheid te verlagen...
 3. Ik rem met allebei (mijn motor: voor bedient voor- en achterrem, achter enkel achter), waarbij - meestal - de nadruk op de voorrem ligt. En, met omstandigheden zoals het maken van een scherp bochtje of een steile helling, probeer ik rekening te houden. Pas geleden kreeg ik een RT mee, waarvan de achterrem nauwelijks iets wist toe te voegen. Dat merkte ik wel...
 4. In elk geval wél bij de oudere Rider. Daarmee kun je vrij gemakkelijk wisselen tussen het installeren van verschillende delen.
 5. L1dert

  Ingebrande motorolie?

  Mooi zo!
 6. L1dert

  Ingebrande motorolie?

  Probeer eerst eens wasbenzine en als dat niet werkt terpentine. Daarna even afnemen met warm water.
 7. Enkel 'Je navigatiesysteem is bijgewerkt'. Verder kan ik niet zoveel ontdekken. De laatste versie van het kaartmateriaal van Europa (9.95) is alweer 2 maanden oud. Dat geldt volgens mij ook voor het materiaal van West-Europa (ook 9.95). Waarom dan zo laat een mail over de update?
 8. Vreemd. Ik heb een TomTom 450 en krijg niet eens mail. Mijn laatste kaart-update is van juli. Update zou nog niet aan de beurt zijn. Komt kaartmateriaal van West-Europa op andere momenten dan dat van heel Europa?
 9. L1dert

  sleutel bijmaken

  Tjonge, bij dit soort bedragen steekt het - kort geleden - vervangen van een (gestolen) BMW-sleutel wel heel gunstig af: € 54,-. Hierbij was het bovendien zo, dat ik deze alleen maar op hoefde te halen, omdat deze al op nummer was gemaakt én geprogrammeerd.
 10. L1dert

  CPU VFR DCT

  Dat zou zo maar kunnen ... ;-)
 11. L1dert

  CPU VFR DCT

  Dan even een positief bericht. Ik ben - tot nu toe - zeer tevreden over de afhandeling van garantie bij BMW. Misschien dat dit ook dealerafhankelijk is. Een heel klein bubbeltje op het kleppendeksel (ik ben echt een zeur!), direct een nieuwe. Spiegel met een heel klein zwart plekje, van minder dan een vierkant millimeter: direct een nieuwe. Beetje vocht in display: zonder problemen vervangen.
 12. Waarom HWM voor een VTEC? Lijkt me minder geschikt.
 13. L1dert

  Ervaringen VFR1200X

  Bovenstaande is geen argument voor al het overige dat je probeerde te weerleggen. Ook ik heb al zo lang mijn rijbewijs en je impliceert met je opmerking, dat motorrijders - zoals ik - het helaas dus niet zo goed kunnen. Dat bedoel je wellicht niet, maar laat daarom deze opmerking erbuiten. Dat je het motorrijbewijs bij een rondje parkeerterrein kreeg is al helemaal onzin. Zowel voor auto als voor motor heb ik normale examens moeten afleggen. Wél had je het (betrekkelijke) voordeel van een oefenvergunning, waarmee je - beperkt - met de motor kon rijden.
 14. Helaas krijg ik op de Autobahn zo vaak te maken met wegwerkzaamheden (ook de vakantie waar ik nu mee bezig ben, soms meer dan 10 km lengte) dat mijn gemiddelde nooit zo superhoog ligt. Tussen de files door rijden lukt wel, ook met koffers, maar de 180 km/uur haal ik dan net niet.
 15. Inderdaad geduld, maar het is minder erg dan het zich laat aanzien. Het gaat vlugger dan realtime. In de track kun je zien dat er snelheden van 253 km/u worden 'gereden'.