Ga naar inhoud

MarlBoros

Forumlid
  • Items

    290
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over MarlBoros

  • Verjaardag 21-08-1980

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Veenendaal

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 90-93 VFR750
  • De mijne is
    Rood/Wit

Recente bezoekers van dit profiel

728 profielweergaven

MarlBoros's prestaties

Ervaren rijder

Ervaren rijder (5/10)

5

Reputatie

  1. Deze ooit besteld http://mega-moto.nl/ moet dan nog wel gespoten worden!
  2. klopt Suuz, alleen is dit wel 10x mooier,maar veeels te duur.. mijn opbergruimte...
  3. Valt mij ook nog tegen dat ik Hans nog niet gespot heb...ik rij elke dag tussen de brug bij rhenen en Maurik,soms over de dijk, soms over de provincialeweg.
  4. Wie werkt er bij Wehkamp in Maurik en heeft een rode RC36II?
  5. NETJES!! binnenkort weer naar motofit?
  6. Hey Daan, is je VFR weer in volle glorie hersteld? gr Ruud
  7. was zeker gezellig... lekker gegeten, en weer een hoop mensen leren kennen. Alle credits voor Wim en Annegreet en rest uiteraard de rest die geholpen heeft! Op naar de volgende!
  8. Goedemorgen... Moet jullie helaas wel teleurstellen.. Het word met de koekblik ipv de VFR aangezier sneeuw is voorspelt. Tot straks allemaal.
  9. Heb je al mooi weer besteld... Wil zeker de pret niet bederven...maar als er nog pekel ligt word het waarschijnlijk de italiaansepastablik!
  10. Had mij nick vermeld bij de betaling vleesie vleesie lekker lekker @t very fast relaxing, zeg....rij jij niet mee gezellig mee vanuit V'daal?
  11. Dat is mooi, ligt er aan wat je zelf wil... heb je zin om via Veenendaal binnendoor tegaan,of bij Utrecht afspreken? Dan gaat ik die ook bestellen... nog 1 vraagje.. hoeveel ampere zekering heb ik nodig? heb er wel een aantal liggen hier,maar allemaal hoger dan 10A Wat mij betrefd ook... goede afspreek plek in gedachten? Gr Ruud
  12. Oke toppie.. wat voor relais moet dat trouwens zijn, en moet er geen zekering tussen?
  13. Heb er al een paar ritjes mee opzitten,dus van een echte show off kan je niet meer spreken,maar er zijn vast wel belangstellende die um nog niet gezien hebben. Wat ik trouwens wel kan doen..met behulp van wat ervarender electricitie...een 12 volt plug inbouwen? Kan ik dat alvast schrappen van mn to do list.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...