Jump to content

Ray

Bestuur
 • Content Count

  15,672
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  362

Ray last won the day on February 22

Ray had the most liked content!

Community Reputation

3,999 Excellent
1 Follower
 
   
About Ray
 
 
 • Rank
  Toercommissie
 • Birthday 02/07/1973
 
Sociale Media
 
 
 • Website URL
  www.ride4life.nl
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Brunssum
 • Interesses
  Motor, motor, motor en reizen.
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR1200X
 • De mijne is
  Zwart
 
Recent Profile Visitors
 
 
3,629 profile views
 
 1. Ray

  WIndscherm Herstellen (en helm vizieren)

  Even als opmerking op je topic titel, vizieren van een helm nooit polijsten. Dan ga je namelijk misschien een mooi krasvrij vizier hebben maar je beeld is dan dusdanig vervormt dat je slechter af bent dan met de krassen.
 2. Tussen de 2011 een 2014 zit geen verschil. Het nieuwe model is in 2015 gekomen en daarbij kan je volgens mij beter vragen wat er niet anders is.
 3. Ray

  VFR 8 spaaks Velg gezocht

  Ik denk dat je naar een beetje te jong spul aan het kijken bent 😉
 4. Ray

  Webshops UK

  Ik reken altijd eerst in met de wisselkoers van dat moment een daar zit nooit veel in bij de afboeking. Maar dan weer ik wel voor ik betaal wat het werkelijk kost.
 5. Ray

  VFR 8 spaaks Velg gezocht

  De 1200F heeft er 5 maar ook een bredere velg.
 6. Houd wel rekening met een flinke wachttijd dus op tijd een afspraak maken
 7. Zo'n klusje heb ik ook nog op de agenda staan. De RAW schakelaar van Ragnarok gaat wat moeizaam, ook geen schande na bijna 90k door weer en wind on- en offroad.
 8. Ray

  Webshops UK

  Blij dat ik de uitlaat voor Ecstasy nog voor de brexit heb gekocht. Het was eigenlijk niet de bedoeling die meteen aan te pakken maar blij dat het budget het toeliet.
 9. De corona is helaas nog steeds niet klaar met ons, de kappers rijscholen en nog wat contactberoepen mogen weer starten maar evenementen of zelfs gewoon samenkomen mag nog steeds niet dus hebben we helaas na de AV ook deze bijeenkomst moeten cancelen. Op de manier hoe het eventueel wel toegestaan zou zijn haalt het hele doel van deze dag onderuit, we hebben het uiteraard niet klakkeloos besloten maar als het niet goed kan dan beter helemaal niet. Verschillende partijen roepen dat de 2e helft van het jaar weer een klein beetje richting normaal zou moeten kunnen maar ik hoop dat ze ongelijk hebben. Geen ongelijk als in het gaat tegen die tijd niet beter maar ongelijk als in dat het eerder kan.
 10. Volgens mij heeft hij ook een leenmotor.
 11. Hoezo positief? Dat is heel slecht in de strijd om de gouden mug trofee Wat het tikken betreft zeg ik hetzelfde als bij alle vragen over geluiden. Probeer een geluidsopname te maken want mijn ervaring is dat mensen het lastig vinden geluiden te beschrijven of te interpreteren.
 12. Ray

  VFR800fi anniversary

  Maar dit is een originele kleurstelling.
 13. Dat wordt zoeken, dat is het enige wat met deze informatie kan zeggen. Heeft de RC24 al een elektronisch signaal of nog een analoog kabeltje zoals een snelheidsmeter? In beide gevallen is een kabelbreuk de eerste verdachte en bij elektronisch kan er ook een baan op de printplaat stuk zijn, dat komt ook wel eens voor bij oudere motoren. Een kapotte SR kan ook de toerenteller lamleggen volgens mij maar dan lijken me dat er dan meerdere problemen aanwezig moeten zijn.
 14. Ray

  1991 RC36-1 reanimatie...

  Ik hoor niets alarmerends, ik vraag me eerder af waar dat tikken vandaan komt maar de rest klinkt volkomen normaal.