Jump to content

Ray

Lid VFROC
 • Posts

  17,061
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  445

Everything posted by Ray

 1. Ray

  WPH 1200x

  Is onderweg via Westransfer.
 2. Ray

  WPH 1200x

  Had je ook meteen kunnen vragen
 3. Verkocht, hij blijft binnen de club.
 4. Nooit gedacht deze motor wegens ziekte te moeten verkopen maar toch is het zo. Hij is van 2012 en heeft net de 130.000km gepasseerd, onderhoud altijd zelf gedaan en dit netjes in een Excel bestand bijgehouden. Dit zijn de meest recente foto's nadat ik de val en kofferbeugels ontdaan heb van roest en voorzien van een nieuwe 2K laklaag met blanke lak. Motor is voorzien van een cruise control (ECC), Sabsteef flash, K&N luchtfilter, LeoVince uitlaat met certificaat, Hyperpro voor en achterveer en Mosko Moto V35 Backcountry panniers en 5L crashbar bags. Diverse originele onderdelen ook nog aanwezig. Oudere foto maar dat zijn de panniers. Er zit ook een Garmin XT houder op maar ben er nog niet uit hoe ik de XT zelf verkoop aangezien er ook een houder op de T7 zit die ook in de verkoop gaat. Vraagprijs €6000.-
 5. Gefeliciteerd, gaan een lange 3 weken worden.
 6. Ik denk niet dat dat gaat werken @Arthur, de bovenkant van de tank verschilt teveel. Die van @Bartho heeft geen vlakke bodem zoals de tassen voor een "normale" VFR.
 7. Als je toch de rempomp op de klauw geblokkeerd hebt kan je de verbinding naar achter ook afdoppen en een gaatje boren achter de middelste zuiger naar het kanaal voor de buitenste 2. Heb ik destijds ook gedaan.
 8. Ik zou er niet te lang mee doorrijden, het is minder schadelijk dan te heet maar goed is het ook niet.
 9. Kapotte thermostaat.
 10. Hoe staat het met de warmtehuishouding? Een slecht werkend koelsysteem kan ook een hoger verbruik veroorzaken (thermostaat of lucht, misschien een lek).
 11. Die 6 moeren (ik dacht dop 17) zijn het enige wat los hoeft voor je kettingwiel.
 12. Een herstelsetje voor koplampen misschien een idee?
 13. Het is vaker andersom @Smuiger Voorwerken wordt zwaar onderschat en is moeilijker dan spuiten. Veel spuiters doen het dan ook niet (meer) omdat het slechte voorwerk voor een leek pas zichtbaar wordt na het spuiten en krijgt de spuiter vervolgens het verwijt dat het spuitwerk waardeloos is.
 14. Vanmiddag een blauwe 800Fi wachten om de pont op te gaan van Rijswijk naar Wijk bij Duurstede waar ik net af kwam.
 15. Ray

  Warm!

  Je zegt dat hij op de snelweg niet echt warm wordt. De VTEC kleppen gaan pas werken bij 65gr. Daaronder blijft hij dus op 2 kleppen per cilinder lopen.
 16. Wat is er mis met bestellen bij Motoport? Dat internet een koopjeswalhalla is is al vele jaren geleden. Daarbij heb je bij Motoport geen verzendkosten en als het fout gaat is het aan hun om op te lossen. Ik bestel vrijwel alles bij Motoport en als vaste klant krijg ik op veel dingen korting en hebben ze me ook al een paar keer uit de brand geholpen zoals die ene keer dat ik een weekend weg zou gaan en ik de vuldop van de cardan had afgebroken. Ik mocht die van een 1200 uit de showroom halen want een nieuwe zou niet op tijd binnen zijn. Als ze het niet hebben of kunnen bestellen dan ga ik wel over op internet want ik heb niet veel alternatieven in de buurt.
 17. Datum eerste afgifte is geen bouwjaar.
 18. Jij hebt zeker geen 2005 VTEC, dan had je grijze velgen gehad, andere stickers en niet deze kleur roid maar Candy apple red. Je had het over een lichtschakelaar en dat betekent dat je een 2002 hebt want dat was het enige jaar dat de VTEC dit had, vanaf '03 was het motor aan licht aan. Veelgebruikte vorm van misleiding om datum eerste afgifte van het kenteken als bouwjaar te benoemen (zelfs door dealers). Via de RDW kan je kijken of dit komt door import of omdat het een zogenaamde showroom dochter was.
 19. Kan, bij het knipperlicht verwacht ik vooral vuil en opgedroogd vet en bij het licht eerder corrosie op de contactpunten.
 20. Schakelaar uit elkaar halen en goed schoonmaken. Er is ergens een topic over, volgens mij moet je zoeken op "bevroren knipperlicht".
 21. Ik heb 'm volgens mij al 3 jaar en heb een houder op beide motoren. Bij de Crosstourer was laatst ook een pinnetje afgebroken maar dat was na meer dan 50.000km in alle weersomstandigheden en wegdek (ook offroad). Op lange ritten heb ik de USB kabel mee die ik in geval van nood ook kan gebruiken voor de voeding. Tenzij ik de loterij win en me een Carpe Iter voor op de T7 kan veroorloven blijft hij en zelfs dan blijft hij voor op de CT.
 22. 2 vragen terug, welke VFR heb je want dat is handig om te weten om antwoord te kunnen geven op de montage opties en waarom overweeg je een TT550 terwijl je de XT nog niet eens binnen hebt?
 23. Ray

  Warm!

  Ik kan bevestigen dat dat niet het geval is, wel gaat er dan een oranje waarschuwing op het dashboard knipperen.
 24. Ray

  Warm!

  Heeft na de tijd nog vele kilometers gemaakt en met 114k op de teller total loss gereden, heb sindsdien al meer dan een ton op de teller van een Crosstourer gezet.
×
×
 • Create New...