Ga naar inhoud

Duppie

Forumlid
  • Items

    285
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Alles dat geplaatst werd door Duppie

  1. hallo. Vorige week aankomende bij het hotel in Duitsland, spoot mijn radiateur plots helemaal leeg. Via verzekering motor naar garage in Nederland en wij met de auto naar huis. Balen dus. Betreft een crosstourer van 2013 met 25000 km. Bij garage bleek dat een van de ventilatoren achter de radiateur door de radiateur was geschuurd. Wie heeft dit ooit eerder meegemaakt en zo niet controleer het mogelijk want je kan echt niks meer dan.
  2. Hallo gerard De dealer in deze is motoport Goes, maar mijn eigen garage Quispel Deurne heeft de as gemonteerd nadat hij deze binnenhad via Goes.
  3. Gisteren is in mijn crosstourer dct 2013 een definitieve NIEUWE as gekomen. Volgens dealer de eerste in Nederland. Ik hoef niet meer terug te komen.
  4. 24000 op de teller, bouwjaar 2013. Een kant was perfect maar andere kant ging koppeling met gewicht niet naar beneden.
  5. Mijn X is vandaag nagekeken en afgekeurd. Nu wachten op andere of nieuwe as.
  6. Hoi. Vrijdag een set a40 laten monteren en weekendje Ardennen gedaan in zonneschijn maar ook regen. Ik moet zeggen dat ik nog nooit een band heb gehad die meer vertrouwen gaf in beide weertypen, wat een geweldige banden.
  7. Col de la Bonette via onverharde kant naar boven. Pittig maar uitdagend.
  8. Ruud, ik denk een wijze beslissing.
  9. Rubbers ons zadel uithalen en je wint aanzienlijk aan hoogte
  10. Waar je het meest ontspannen zit is de beste houding. Spiegels zo afstellen dat je het meeste ziet zonder de elleboog iedere kee te hoeven intrekken. Veel succes en veel oefenen. Neem iemand mee met veel ervaring en die je het ook nog eens goed kan uitleggen want dat lukt niet iedereen.
  11. Dude nl Waar heb je de brug gekocht en wat waren de kosten?
  12. Als ik t zo mooi vond had ik er ook wel n paar dagen ruzie voor over toch?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...