Jump to content

Arno71

Motorator
 • Content Count

  5,991
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  69

Arno71 last won the day on June 19

Arno71 had the most liked content!

Community Reputation

1,060 Excellent
About Arno71
 
 
 • Rank
  There is more than meets the eye!
 • Birthday 05/28/1971
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  SoCal
 • Interesses
  SUP, MTB, VFR, Ski, Metal, F-35, reizen, foto/gopro.... etc.
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800VTEC
 • De mijne is
  Zilver
 
Recent Profile Visitors
 
 
3,176 profile views
 
 1. Arno71

  onderdelen VFR800 2000-2001

  Kriske, wil je aub de vraagprijzen vermelden zoals in het bijschrift van de rubriek "te koop aangeboden" is vermeld?
 2. Arno71

  Kuip, tank koffers vtec

  In de rubriek “te koop aangeboden” is het vermelden van een vraagprijs een vereiste. Mocht je geen prijs weten of willen plaatsen dan is de rubriek “de reserveplank” een alternatief voor je aangeboden onderdelen. Laat maar weten als het verplaatst moet worden.
 3. Arno71

  Tekoop Crosstourer onderdelen

  Garrelt, Verzoek bij deze om vraagprijzen te vermelden. Zie bijschrift van de rubriek “Te koop aangeboden”. Mocht je geen prijzen willen vermelden dan is de rubriek “de reserveplank” een optie om het topic naar toe te laten verplaatsen.
 4. Op http://link.marktplaats.nl/m1405701983?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios wordt een kofferset aangeboden. Top en zijkoffers met op de foto alleen zichtbaar de zijbeugels en die voor de topkoffer. Even een aandachts punt: Verbinding stuk tussen de beugels is niet zichtbaar wat ook geld voor de versteviging. Voor een degelijke constructie wel wenselijk. Check de montage tekeningen voor de nodige onderdelen.
 5. Arno71

  Kuipdelen, liefst zwart? Rc36 1991

  Kan gebeuren en via tapatalk is helaas niet alle info zichtbaar die bij elke rubriek is weergegeven maar dat terzijde. Succes met opknappen.
 6. Arno71

  Kuipdelen, liefst zwart? Rc36 1991

  Prima, bij deze het info blok van de rubriek “te koop aangeboden”. Zie laatste zin. Te koop aangeboden Het forum biedt de mogelijkheid om je eigen VFR, overbodige motor kleding en/of accessoires (bijv. GPS e.d.) te koop aan te bieden. Een vraagprijs is verplicht inclusief relevante technische details. Vergeet niet om indien mogelijk ook wat foto's te plaatsen om de verkoop te bevorderen. Discussies dienen tot een minimum beperkt te worden en alleen on topic! Biedingen en prijsafspraken mogen niet in het topic maar moeten via PB (persoonlijk bericht) afgehandeld worden. Alleen een link naar een site als marktplaats, ebay of speurders is niet toegestaan. Verkoop topics van commerciële aard zijn niet toegestaan! Daarnaast moet je minimaal 10 postings op het forum hebben om hier een topic te kunnen aanmaken.
 7. Arno71

  Kuipdelen, liefst zwart? Rc36 1991

  Geert, om het het forum overzichtelijk te houden het volgende. Mocht je besluiten de VFR te verkopen dan bij deze het verzoek om een topic te starten in de rubriek “te koop aangeboden” incl de vermelding van een vraagprijs.
 8. Arno71

  Ik kwam een VFR tegen (deel 16), was jij dat?

  Vanmiddag rond 15:00 in de Westereen, een rode Fi. Ik heb nog ff gezwaaid vanuit mijn auto en kreeg een groet terug [emoji106].
 9. Arno71

  RC30-1989 - als nieuw - koopje?

  Link werkt nier meer,
 10. Arno71

  RC24 op MP

  Adv. verlopen.
 11. Arno71

  VFR800fi nieuwe originele demper

  Adv verlopen, 🔓
 12. Arno71

  VFR 750 ja of nee

  Advertentie is verlopen op MP, bij deze een
 13. Misschien dat een wiring diagram je op weg kan helpen: Beetje brak muishandje maar ik heb het lijntje groen gemarkeerd. Bij deze nog een wiring.pdf Je kunt em op je PC wat beter vergroten. Legenda rechts onderin geeft de kleurencoderingen weer. Zo te zien loopt een geel groen (Y/G) lijntje van de ECU naar de connector waar verbinding wordt gemaakt met je "tachometer" aan de achterzijde van je "dash" naar de blauwe connector, zie screenshot uit de troubleshoot hieronder: Tachometer meten.pdf
 14. Arno71

  Wordt je niet blij van [emoji853]

  In ruim een jaar 669 ongevallen biedt helaas genoeg data om analisten voer te geven tot conclusies.
 15. Arno71

  service manual

  Mocht je vast lopen met technische zaken dan mag je altijd een topic starten in de daarvoor bestemde (technische) rubrieken. Genoeg kennis aanwezig op het forum.