Jump to content

Arno71

Motorator
 • Content Count

  6,125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

Arno71 last won the day on September 15

Arno71 had the most liked content!

Community Reputation

1,133 Excellent
About Arno71
 
 
 • Rank
  There is more than meets the eye!
 • Birthday 05/28/1971
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Leeuwarden
 • Interesses
  SUP, MTB, VFR, Ski, Metal, F-35, reizen, foto/gopro.... etc.
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800VTEC
 • De mijne is
  Zilver
 
Recent Profile Visitors
 
 
3,398 profile views
 
 1. Arno71

  Zijkoffer set rood VFR800vtec

  Gebeurt helaas vaak dat men die “vergeet” te verwijderen. Een nieuwe bevestigings set loopt aardig in de papieren wat je evt als argument kunt gebruiken om de prijs naar beneden te krijgen.
 2. Topkoffer lijkt veel op de Givi e300, de beugels op Givi 166FZ topkoffer houder en de baseplate kan ik niet zo vinden.
 3. Arno71

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 5

  “Ride the lightning”
 4. Gefeliciteerd en vee plezier er mee! Mbt het top koffer rek, die van Honda wordt gemonteerd op de lokatie waar nu je duo handgrepen zijn gemonteerd. Afgaande op je laatste foto moet dat passen. Er staat in de rubriek “elders gespot” eentje te koop echter zonder base plate.
 5. Kuipset Honda VFR 800 Vtec http://link.marktplaats.nl/m1433945491?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios
 6. lsl superbike kit + Abm stuur voor Honda vfr 750 http://link.marktplaats.nl/m1431104467?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios
 7. Marktplaats Informeer wel even of al het bevestigings materiaal aanwezig is!
 8. https://link.marktplaats.nl/m1453791285
 9. Arno71

  Dashboard valt uit

  Connectors nalopen (dashboard) en bekijk de aansluiting thv het geel omcirkelde deel ook even. Controleer ook op "chafing" van kabels. Misschien maakt er eentje massa.
 10. Arno71

  Moderator gezocht

  Het heeft even mogen duren maar we werden verrast door meerdere aanmeldingen, waarvoor dank!! We hebben een keuze gemaakt en verwelkomen bij deze @MichelDB en @crossrunner tot de moderatie gelederen. Ja je leest het goed, 2 nieuwe mods voor Bert in de plaats. Namens het moderatie team danken we Bert nogmaals voor al zijn werk als moderator en wensen hem succes in zijn bestuursfunctie. Michel & Arthur zullen per omgaande hun moderatie status krijgen, zodra @frank_b de settings achter de schermen heeft aangepast. Gents welkom bij het team en succes met je/jullie moderatie activiteiten!
 11. Arno71

  KM terugzetten

  Terug draaien van KM standen kan bij evt verkoop lijden tot strafrechtelijke vervolging. Het delen van methodes om KM standen te wijzigen willen we niet hier op het forum zien. Het valt onder het sub “criminele activiteiten” Om die reden sluit ik bij deze dit topic.
 12. De BOS GP1 is ook aftermarket
 13. 2e Link: Hoe vertaalt zich dat? Geen geld voor onderhoud of achterstallig onderhoud? Vreemde bewoording. Daarnaast een hoog sticker gehalte op de VFR waarbij de originele op de zijkant missen. Misschien overgespoten?