Ga naar inhoud

correur

Forumlid
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door correur

  1. Beste mede forummers/VFROC leden.. Ik heb hedenmiddag een triumph speed triple gekocht uit 2006.. Ik liep al een tijdje rond met de gedachte om een andere motor te kopen omdat ik een wat lichter en handelbaarder model wilde. Na diverse test gelezen te hebben en een proefritje te hebben gemaakt was ik overtuigd,dit is mijn motor. Het is geen standaard ding,er zitten allerlei extra's op wat er gewoon strak uitziet.. Ik heb ook ander werk gevonden dat een hoop tijd opslokt dus heb ik ook weinig tot geen tijd meer voor het forum en/of de club. Ik heb bij deze dan ook me lidmaatschap opgezegd bij cor en wil jullie allemaal bedanken voor de leuke maar korte tijd die ik bij deze club heb mogen meemaken. groetjes Cor.
  2. Nou nou ik lees dat het een geslaagde dag is geweest.. Nou ik wilde er ook graag bij zijn maar er kwam wat tussen door..... verdorie. Ik was zo enthousiast om op de motor te stappen en naar delft te komen,dat ik hem euhm eeh ja........ eeh heb laten vallen.. En dat was nog niet eens het ergste..(op de kleine krassen op de kuip na dan..) maar ik probeerde hem in me eentje weer op te tillen en dat gaat dus niet.. Nu heb ik de spieren in me rug verrekt en dat doet verdomde zeer.. ik heb nog wel een stukkie gereden hier in de buurt maar na een goed uur begon me rug zo zeer te doen dat ik gelijk naar huis ben gegaan. Dus eigenlijk een baaldag gister..... P.s. vrikus die spullen die ik heb toegezegd probeer ik wel op een andere manier bij jou te krijgen...
  3. Hoi ik weet niet wanneer jij de steunen nodig hebt? Ik heb vorig jaar begin december een "kentenkenplaat houder" besteld. Die moet nu nog komen..! Ik ben er helemaal klaar mee met thurn. Dus let op voor dat je wat besteld..
  4. Zet mij er onder voorbehoud ook maar bij... Ben er wel voor 80% zeker van maar je weet nooit natuurlijk..
  5. Oooh september pas.. Daar heb ik overheen gelezen. Tiet zat dus, nou ik heb in ieder geval wel wat spullen voor je rikus.
  6. Als er mensen uit deze hoek van het land spullen hebben dan wil ik ze wel brengen. (Tegen een kleine vergoeding voor de brandstof.. ..)
  7. Ik heb nog een HJC helm liggen een een difi leren broek. Ook heb ik nog een textielen pak over. Moeten maar even kijken of en hoe ik dat bij jou krijg. Ik ben morgen wel in de buurt van Enschede, is dat in de buurt van jou rikus? Ooh ik kijk wel even op de kaart. ->Edit<- heb even op de TomTom gekeken maar dat is aardig uit de richting.
  8. nee sorry ik heb het verkeerd gedaan... de blauwe grafiek is zonder snorkel.. Ik zal het in de post even veranderen.. Dus je krijgt wel wat extra powerr..
  9. Nou ik ben net terug uit goes... Hieronder dus de testresultaten van vanmiddag. Ik heb er niet zo gek veel verstand maar dus moeten de experts er maar naar kijken,maar de rode grafiek is Met snorkel en de blauwe is Zonder. Overigens heb ik alleen de snorkel en de klep bovenop het luchtfilter afgesloten,de pair klep had volgens de beste man GEEN zin.. (oeps ik ben ze vergeten te verkleinen kan een mod ze even verkleinen voor mij? dank u..) (edit post aangepast.)
  10. Mijn V-tec gaat morgen op de vermogensbank om me PC af te stellen.. Ik kan eens kijken of het een verschil maakt met die PAIR and FLapper mod...
  11. Ik ga er voorlopig nog alleen naartoe,dus waarom niet iemand mee nemen als die ook die kant opgaat? Beetje delen in de brandstof is genoeg voor mij,is wel 12 uurtjes sturen met de auto. Als hier niemand mee gaat probeer ik het op het M-F ook nog. Is ook gezelliger...
  12. Ik heb me gister aangemeld bij The race academy.. Ik ga 28-29-30 juli naar Ales zuid frankrijk.. Lijkt me super om dat eens te proberen en om me zelfvertrouwen en me rijstijl te verbeteren. En om eens lekker te scheuren en te kijken wat de VFr kan... Ik heb evt nog plek over voor een motor op de aanhangwagen en/of plek om mee te rijden met auto..
  13. offtopic"na een tijdje niet actief te zijn geweest hier op het forum.(familie gerelateerd) kom ik me even melden."ontopic.. vorige week is ook mijn dynamo verbrand. ik heb een 2003 V-tec en de kilometer stand was 55.000. ik ben de derde eigenaar dus kwam ik niet in aanmerking voor de coulance regeling.. aangezien ik afgelopen zaterdag moest varen naar schotland,moest hij snel gerepareerd worden.. anders had ik niets aan me vakantie.. al met al een dure reparatie net voor me vakantie... ik heb als extra's een garmin,en xenon verlichting erop zitten. al met al een dure reparatie net voor me vakantie. groetjes uit nat en koud schotland...
  14. correur

    led achterlicht

    ik heb op de motorbeurs in utrecht ook een led achterlicht gescoord. en een aantal weken terug werd ik gebeld dat me smoked knippers voor ook binnen waren. alleen moest ik wel een ander knipperlicht relais,maar die hoefde ik niet af te rekenen,dat dan weer wel. zie hier het resultaat....
  15. iedereen bedankt voor de reacties... beetje late reactie van mij kant,ik zat deze week vast in italie ivm sneeuw en narigheid. en ik was dit topic eigenlijk vergeten maar ik hoef me er niet al teveel zorgen over te maken begrijp ik... das goed om te weten. gr cor.
  16. hoi mischien een late reactie maar ik deze online besteld bij: motorsticker.nl die letters honda zitten trouwens los van de rimstriping..
  17. ik ben alvast begonnen met kleine dingetjes... >rimstriping vervangen.(de oude zat er niet goed op en was aan het afbrokkelen.) >osco oiler gemonteerd. >stuk van het achterspatbord afgezaagd. >andere tankpad. >zumo 660 houder gemonteerd. en ik heb nog een bescheide lijstje wat ik nog wil gaan doen. maar de winter is nog lang vrees ik alleen die rimstriping is geen makkelijk klusje zeg.. maar 1 wiel heb ik alvast klaar... zie foto's..
  18. correur

    vocht in de koplamp

    ik heb regelmatig vocht in me koplamp,dat meestal onstaat nadat ik een stuk heb gereden en ik de VFR heb gestald onder het afdak. de VFR staat buiten en als ik na een uurtje haar wil afdekken met de hoes valt het me op dat er onderin de koplamp wat vocht zit. hebben meer mensen hier last van? en wat kan ik evt tegen doen? en belangrijker is het schadelijk op termijn? ik zal er een foto bij doen,hoop alleen dat het duidelijk is.
  19. correur

    jahoor geslaagd!

    hier alvast een foto van me vfr.
  20. correur

    jahoor geslaagd!

    ok mensen iedereen bedankt voor de felicitaties ik heb het wel begrepen,dus ik ga me planner bewerken deze week dat ik het weekend thuis ben. dus als alles goed is ben ik er zondag bij moet ik me nog ergens aanmelden of kun je er gewoon naar toegaan? nou wie weet tot zondag dan maar?
  21. correur

    jahoor geslaagd!

    ja ik zou graag willen.... maar... ik deze week weer aan het werk moet en er een kans in zit dat ik in italie ben volgend weekend. ik ook al uitgenodigd ben door een paar collega's om een rondje ijsselmeer te doen... moeilijk moeilijk... ik nog geen navigatie/comunicatie app. heb. zonder navigatie rijden gaat wel alleen niet kunnen communiceren tijdens een rit is lastig denk ik? ik wil wel graag mee maar ik wil eerst alles goed voor mekaar hebben.. ik laat het wel weten voor komend weekend..
  22. correur

    jahoor geslaagd!

    nou mensen het harde werken is beloond. ik ben gister in een keer geslaagd voor me motor rijbewijs.(yesss wat ben ik blij) na veel aandringen en zeuren van me collega's om me motorrijbewijs te halen,heb ik halverwege dit jaar besloten om de gok te wagen. ik heb 3 weken vrij genomen (had heel veel vrije dagen over) om me volledig op het motorrijden te kunnen concentreren. me theorie heb ik 2 keer moeten doen en me avb in een keer goed zonder fouten. en nu sinds gister middag dus me avd gehaald. en nu nog even volhouden tot maandag,want ik mag officieel nog niet rijden natuurlijk dus moet ik me echt inhouden om niet eventjes dit weekend de vfr te pakken. maar ik ben een grote jongen dus die paar daagjes wachten kan er ook nog wel bij,moet trouwens de poortdeur verbreden want de vfr past er nauwelijks doorheen. dus even klussen en dan volgend weekend als het knap weer is lekker een stukkie toeren. ben maar gelijk lid geworden van vfroc,want ik wil eerst rustig aan me rijervaring opbouwen. al ben ik bang dat ik niet alle ritten mee kan omdat ik internationaal chauffeur ben en regelmatig weekenden in italie vertoef.(is ook net vakantie soms maar toch leuker met de vfr uiteraard) maar ik ga me best doen om me vaak te laten zien op bijeenkomsten en ritten. tot gauw!!! groetjes cor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...