Ga naar inhoud

Edwin1981

Forumlid
  • Items

    410
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Alles dat geplaatst werd door Edwin1981

  1. Bedoel je die 4 voor de spiegel steun? Tegen verzendkosten of als je een keer in de buurt bent van Waalwijk, Breda of Den Bosch dan kun je ze gratis oppikken.
  2. Even met de bezen erdoor, wat inmiddels verkocht is weggehaald. Het begon een beetje onoverzichtelijk te worden
  3. Even bijgewerkt met wat er verkocht is via Marktplaats. Bedragen verlaagt van de rest.
  4. Update: Even opgeschoont, wat niet meer in de tekst staat is verkocht. Even een verzameltopic met diverse onderdelen voor een Honda VFR800 VTEC. De VFR is verkocht en ik heb nog wat onderdelen in opslag die nu niet meer relevant voor me zijn. Vraagprijs erbij omdat het moet maar doe eventueel een tegenbod als ik de waarde verkeerd ingeschat heb. Als je van bepaalde onderdelen een betere foto wilt dan stuur even een berichtje aub. Orginele uitlaat (incl bevestigingsmateriaal, zie foto) Deze is orgineel en niet aangepast. Ik heb indertijd een extra uitlaat gekocht en daar een tussenschotje weggehaald voor het mooiere geluid maar toch met de mooie driehoekjes van de orginele. Deze heeft in de opslag gelegen als reserve onderdeel en voor het geval ik naar Duitsland moest. Vraagprijs: 50,- Orgineel ruitje Ruitje is in nette staat, geen gebroken hoekjes of iets dergelijks maar mag wel een keer gepoetst worden. Vraagprijs: 20,- Beugels achterkant ivm kofferset. Volgens mij de 2 beugeltjes die je nodig hebt of juist weg moet halen als je een kofferrek plaatst. Vraagprijs: ? Buddyseat kapje Afdekkapje buddyseat in nette staat. Het is de donker zilvere kleur, volgens mij vanaf 2005. (niet het lichte van het 2002 model) Vraagprijs: 50,- Handvatten orgineel Orginele handvatten, zien er netjes uit. Per set links & rechts samen: 5,- Snorkel, luchtfilterhuis Vraagprijs: ? Verschillende orginele stickers (allemaal nieuw) Zie ook de afbeeldingen die ik gegoogled heb voor een voorbeeld. - Dual Combined Braking System (MARK, FRONTTYPE1) The 61105MCWD60ZA Mark, Fronttype1. Fits Honda. 61105-MCW-D60ZA is the manufacturercode. 2 stuks, samen voor 5,- - Unluaded fuel only (LABEL FUEL T-B) The 87586MB6870ZE Label Fuel T-b. Fits Honda. 87586-MB6-870ZE is the manufacturercode. Vraagprijs: 2,- - HISS, Honda Ignition Security System (MARK, HISS) The 17528MATD70 Mark, Hiss. Fits Honda. 17528-MAT-D70 is the manufacturercode. Vraagprijs: 3,- Heb je meerdere onderdelen nodig stuur even een berichtje met wat je wilt hebben en je bod voor die set. Verzenden of afhalen in Waalwijk. Ik ben overdag een paar keer per week in Breda dus dat kan eventueel ook.
  5. Edwin1981

    VTEC omgewaaid

    Dit is wel echt balen man Heb hem zelf altijd in de schuur staan maar vorige week (werken bij collega thuis) stond hij wel in de wind. Ben toen even naar buiten gelopen om hem wat om te zetten. Wind op rechts (ipv links) en verder uit de wind. Voelde me wat bezwaard maar als ik dit zo lees ben ik toch blij hem niet op zijn kant terug te hoeven vinden.
  6. Wat is zwaar... De mijne vond ik ook niet erg fijn en vooral met filerijden (stukken waar het filefilteren niet gaat ) kreeg ik er last van. Bij mij bleek het echter met andere setje hendels verholpen te zijn. Ik heb kortere vingers en kon de hendels dus alleen met de punten van mijn vingers omklemmen. Dit kost simpelweg meer kracht dan wanneer je er goed grip op hebt. Nu met zo'n aftermarket CNC setje heb ik ze wat dichterbij staan en is het probleem zo goed als verholpen.
  7. @Ray Men gaat voornamelijk kijken omdat ze het irritant vinden, niet omdat ze een diefstal kunnen voorkomen. Mooiste zou zijn om een goed gericht busje pepperspray aan het alarm te koppelen
  8. Je geeft ze echter wel wat extra voer als je er toch al niet erg netjes tussendoor ging
  9. Moet gek gaan dat je dit niet lukt. Bij twijfel even wat foto-tjes vooraf, even kijken hoe het veertje zit vastgemaakt en waar de ringetjes zitten. Staat me bij dat er een borgpennetje doorheen zit, die kan was lastiger los/vast gaan. Het is hier ook vrij duidelijk te testen of het goed is gegaan, dus redelijk laag risico. (Voelt het stevig, remt hij, brand het remlicht?) Mocht het dan alsnog twijfels oproepen dan is hier altijd wel hulp te vinden.
  10. Bij mij hing er een klein langwerpig metalen stripje aan de sleutelring. Hier staat een nummer in geslagen.
  11. Bij een kenteken is zeker je adres te achterhalen. Hoe groot dat probleem is zal voor iedereen anders zijn. Jaren terug stond er een 'verlaten' auto voor mijn garage. Politie wilde er niks aan doen, stond niet genoeg in de weg. Laten afslepen zou voor mijn rekening zijn. Toen via via het bijbehorende adres achterhaald en daar aan de deur gegaan om hem op te laten halen. Overigens zonder resultaat, het was een eigenwijze demente vrouw in een seniorenflat. De auto heb ik toen de weg op gesleept en daarna heeft de politie het alsnog 'opgelost'. Persoonlijk zag ik een flink onderscheid tussen het plaatsen van een foto hier (groepje met dezelfde hobby), en op facebook (bah!). Maar goed, wat je hier plaatst kan een ander net zo makkelijk weer ergens anders online gooien. Zelf meegemaakt toen mijn foto (waarbij ik op de 6e verdieping op de galerij stond) ineens ongeblurred ergens anders online opdook. Was toen redelijk teleurgesteld om het netjes te zeggen Wat online komt heb je haast geen grip meer op. Het lijkt mij dus ook netjes om zorgvuldig om te gaan met wat je plaatst. Jij vind het misschien niet erg dat je kenteken/gezicht/... online komt maar een ander zit er misschien niet op te wachten. Wie ben jij dan om te bepalen dat die ander dat niet erg moet vinden? Dat het tegenwoordig steeds lastiger is dit te voorkomen is volgens mij geen excuus. Niet bestolen worden is ook steeds lastiger maar dat maakt het niet gewenst. Ik zie het ook als een stukje respect dat je zorgvuldig met de foto van een ander omgaat.
  12. Het donderse klepje. Duurde bij mij ook even voor ik dat door had
  13. Nieuwe ventieldopjes, speciaal voor mijn bovenbuurman
  14. Bedankt voor de tips, ik besef goed dat het beter kan maar blijkbaar is (inmiddels was) dit mijn routine. Ik was met name benieuwd wat het gevolg van zo'n foutje zou zijn en of het ooit iemand was gebeurd. Inmiddels ben ik me aan het aanleren hem uit ze zetten voor ik afstap. Kost nauwelijks extra moeite. Achteraf gezien...
  15. Koppeling ipv zijstandaard. Met laarzen aan zit daar niet veel ruimte tussen. Draaiende motor heeft geen toegevoegde waarde. Het blijkt echter mijn routine te zijn.
  16. Op kantoor parkeer ik de motor altijd achteruit in een parkeervak. Ik zet het hem er schuin voor, klik hem in zijn vrij, stap af, duw hem achteruit het vak in, zet hem vervolgens op de zijstandaard en zet hem dan met de sleutel uit. Nu komt toch met enige regelmaat de vraag in me op: "Wat als ik per ongeluk het verkeerde pookje omlaag zou duwen". Gezien de motor dan nog draait (met de standaard omhoog) verwacht ik dat het een duur foutje zal zijn. Klopt dit of zal dit niet zomaar lukken zonder koppeling? Hebben we misschien een pechvogel die uit ervaring kan spreken? Misschien moet ik me gewoon voor de zekerheid maar aanleren hem gewoon direct uit te zetten als ik afstap?!
  17. Is ook afhankelijk van de snelheid, wind, lig je plat of zit je rechtop, etc. Ik heb voor mijn vario ruitje iig nog geen ultieme positie gevonden
  18. Voordelen & nadelen. Grote voordeel van de jeans is volgens mij dat je er naast je motor niet echt mee opvalt. Op je bestemming aangekomen en daar met je doorwaaibroek verder ziet er toch wat anders uit. (Omkleden is niet overal even wenselijk) Bij jeans heb dan zelf wel erge twijfels wat zoiets van de klap op kan vangen.
  19. Je hebt het over de kleur van het licht, ik over de kleur van het lampje. Bij de Philips Colorvision lampjes kun je zelfs uit meerdere kleuren kiezen;
  20. Volgens mij mag het lampje gewoon blauw zijn zolang hij maar wit of geel uitstraalt. (zie bijvoorbeeld ook de Philips Blue Vision lampjes) Op eigen terrein is het sowieso niet van belang. Demon eyes, een mooi gezicht maar voor mij te prijzig.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...