Ga naar inhoud

VFoRever

Forumlid
  • Items

    5685
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    56

Alles dat geplaatst werd door VFoRever

  1. Een koelelement is ook een verbruiker die vermogen nodig heeft om te koelen.
  2. Goeie bandjes. 40 jaar oud en ze doen het nog steeds.
  3. Dit is een voorbeeld van wat je kunt doen om nekspieren te versterken: https://www.e-gezondheid.be/vijf-oefeningen-om-uw-nekspieren-te-versterken/actueel/807 Ik ben geen fysiotherapeut, dus als je nek-, rug-, schouderklachten hebt is het verstandig om een professional om advies te vragen. De tip van firefly is uiteraard ook goed(het beste), maar je kunt dat natuurlijk combineren met oefeningen thuis. Nog een link: https://gezonderleven.com/de-nekspieren-versterken-met-deze-doeltreffende-reeks-oefeningen/ Er is ongetwijfeld meer te vinden op het www.
  4. Nekspieroefeningen kunnen ook helpen.
  5. En dan meteen doorrijden naar Wageningen. https://www.wur.nl/nl/Onderzoek-Resultaten/Leerstoelgroepen/Plantenwetenschappen/Laboratorium-voor-Entomologie-1/Welkom-op-Muggenradar/Muggen-opsturen.htm (hoort eigenlijk in het muggenplet topic)
  6. Klopt: te laat en te snel gepost. Werd ook afgeleid, denk ik, want ik wist even niet wat ik nou mooier vond; de honda of het meisje.
  7. Gered van de ondergang. Hier staat een mooie motorfiets die weer vele kilometers verder kan. Netjes gedaan allemaal, mooi werk. Wat wordt het volgende project?
  8. En nogal wat laswerk niet te vergeten.
  9. Mooi rood is niet lelijk. Geeft als de boel weer in elkaar zit zeker een mooiere uitstraling denk ik. Vraag is wel hoe lang het blijft zitten.. Wordt volgens mij een mooie begerenswaardige vfr.
  10. Lekker bezig. Mooi dat ie weer helemaal tiptop wordt!
  11. Die kras zit niet in het zicht zo te zien, dus mooi resultaat zo.
  12. https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/mineralen.aspx aanvullende info:https://www.voedingscentrum.nl/nl/service/vraag-en-antwoord/gezonde-voeding-en-voedingsstoffen/helpen-sportdranken-sportrepen-of-sportgels-je-beter-te-presteren-tijdens-het-sporten.aspx Die mineralen zitten gewoon al in je normale voedsel, dus niet nodig om dure supplementen te kopen. Je moet met zo'n bidonzak wel uitkijken met bacteriegroei, omdat ie van binnen nooit helemaal droog wordt en moeilijk schoon te maken is. Van die bacerieën kun je ziek worden. In de watersport worden wel tabletten gebruikt in watertanks en -zakken om het water daarin drinkbaar te houden. Zeker bij hogere temperaturen gaat het hard met de groei van bacterieën. Zorg dat er geen organisch materiaal in de zak komt (dus zeker geen voedingssupplementen er in doen), want dan gaat de bacteriegroei nog vele malen sneller. Ik zou iig regelmatig goed spoelen met vers schoon water. https://www.aquachain.nl/hoe-lang-kan-ik-kraanwater-bewaren/#:~:text='Water%20bevat%20namelijk%20geen%20stoffen,ontstaan%2C%20waardoor%20het%20kan%20bederven.
  13. Van herzele richting amsterdam is wat brandstofkosten nog goed te doen toch? Ik zou eens gaan praten en tochtje nederland overwegen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...