Ga naar inhoud

gewoon ik

Forumlid
  • Items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over gewoon ik

  • Verjaardag 26-05-1956

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Limbricht
  • Interesses
    Uiteraard VFR, Pink Floyd

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Rood

gewoon ik's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

1

Reputatie

  1. vandaag voor het eerst gekeken. moet zeggen ff wennen en uitzoeken. reactie's posten lijkt wat trager, maar zal wel goed komen . Ziet er verder goed uit.
  2. Jammer dat gaat ons niet lukken de 27e oktober. . Volgend jaar nieuwe kansen.
  3. gezien de reactie's denk ik dat we driedubbele hamburgers gaan eten. Hoop dat er nog wat bij komt.
  4. Fijn als je weet dat je motor in vertrouwde handen is, bij iemand die de VFR's door en door kent. Jammer, het is me net iets te ver weg.
  5. gewoon ik

    onderuit.

    Heb ik gedaan. Heb ik een mannetje voor. getuigen helaas niet (stil achteraf weggetje) ,rechtsbijstand wel. Ik ga er even niet vanuit, valt het altijd mee en nooit tegen. Heb hem wel weer aardig toonbaar (voorlopig). Die andere topkuip heeft voorlopig geen haast.
  6. gewoon ik

    onderuit.

    Komt allemaal goed, bedankt voor het aanbod. je komt ons misschien wel tegen in Zeeuws Vlaanderen
  7. Bij motorcentervenlo.nl staat een blauwe VFR800 uit 2001 km.stand 47000 voor €4790,- . veels te veel geld als je het mij vraagt, koste hij in 2010 ook al toen ik voor Anja een "blauwe" aan het zoeken was, heb hem uiteindelijk in Den Bosch gekocht. De prijs van die in Venlo is nog het zelfde als in 2010. Hij past misschien zijn prijzen op de website niet aan. Volgens mij stond er ook een blauwe V-tec uit 2006. ook mooi.
  8. gewoon ik

    onderuit.

    Dank je wel Paula. Aan de buitenkant is ze heel stoer, maar toen haar vfr gisteren in de garage stond moest ze wel even een traantje wegpinken en ik kreeg de opdracht (en die weiger je niet) om hem voor de vakantie zo op te lappen dat we met de motors kunnen gaan. en dat lukt wel. Stoere man he
  9. gewoon ik

    onderuit.

    Blauwe VFR 800Fi 2001 en heb topkuip nodig en misschien ook een kuipframe. Zie foto. had zo gauw geen andere
  10. gewoon ik

    onderuit.

    Iemand trouwens ervaring met WWW.kappenset.nl. Daar staan complete kuipsets voor €600 en topkuipen voor +/- €155 in kleur gespoten. Goedkoop is leuk, maar het moet niet onder het rijden van je motor waaien. Orginele topkuip kost +/- €840 in kleur (info japparts)
  11. gewoon ik

    onderuit.

    Dat komt wel goed, dank je. Anja heeft gezegd al moet je het met plakband vastplakken, maar we gaan met de motor.
  12. gewoon ik

    onderuit.

    Gistermiddag op weg terug van een middagje touren door de Limburgse heuvels is Anja bijna letterlijk van haar motor gereden door een malloot in een auto. Op een bochtege smalle weg, waar auto,s door het gras moeten om elkaar te passeren, en aan weerskanten van de weg staat een heg, waardoor je geen zicht in de bochten hebt. Komt er ineens met (voor die weg) hoge snelheid een auto door de bocht, om een frontale botsing te voorkomen (ze kon geen kant op) is ze naast de weg terecht gekomen, dat ging ff goed tot ze in een diep spoor terecht kwam. toen was er geen redden meer aan. Snelheid was gelukkig heel laag. Anja heeft geen schade opgelopen, maar de topkuip is op verschillende plaatsen gescheurd en vermoedelijk het kuipframe iets verbogen. We konden gelukkig nog verder rijden, na even van de schrik bekomen te zijn. en je begrijpt het, auto is doorgereden. moest kiezen achter de auto aan of mijn vrouw onder de motor vandaan halen. Heb uiteraard voor het laatste gekozen. Probeer hem zo goed als het kan op te lappen, (is al gedeeltelijk uit mekaar) want de volgende week vertrekken we op de motor op vakantie in Zeeland.
  13. Gistermiddag rond half 3 bj tankstation in Wittem. Hij op grijze VFR750 en zij op een rode. Iemand van hier. Was met Anja op onze VFR,s lekker van de limburgse heuvels aan het genieten. Wat minder goed afliep, maar dat vertel ik nog wel. hoort niet hier thuis.
  14. Dank jullie allemaal voor al die leuke reactie's , ook namens Anja.
  15. leuk filmpje, ziet er goed uit. Muziek is inderdaad minder, dacht dat ik in een begrafenisstoet zat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...