Ga naar inhoud

Barrie

Forumlid
  • Items

    743
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    11

Alles dat geplaatst werd door Barrie

  1. Donderdag een dagje Den Haag gedaan, Mauritshuis en Binnenhof, achter een hek (bij de het gebouw van de Tweede Kamer volgens mij) stond een rode VFR750, iemand van hier.
  2. @Leon, mooie helm. Die honda wing en het HRC logo passen straks mooi bij je SP
  3. Daar ga je geen spijt van krijgen denk ik. Ik heb mijn velgen ook laten coaten en ik was erg tevreden over het resultaat. Ze worden ook weer wit?
  4. Zijn de velgen dan al ontdaan van de oude laklaag? Anders heeft het toch geen zin om zelf al alles te gaan afplakken?
  5. Ik kwam bericht tegen op 112Groningen, had het hier ook al gepost maar had dit topic nog niet gezien.
  6. Mail is nog steeds niet beantwoord, heb vandaag 3x gebeld en telkens na zo'n 20 minuten de verbinding maar weer verbroken. Maar volgens mij ben ik ook al goed op weg geholpen door een van onze " vaste Helpdesk medewerker" Rikus......
  7. @Rikus, zojuist Express geïnstalleerd, als ik dan naar updates ga lijkt het wel te lukken. Uit andere postings heb ik begrepen dat het updaten wel wat uren in beslag kan nemen. Voor contact heb ik NLsupport@garmin.com gebruikt. TNX voor de snelle reactie
  8. Heeft iemand hier al eens geprobeerd contact op te nemen met Garmin Support? Probeer al 2 dagen ze telefonisch te bereiken, geen resultaat ook mail wordt niet beantwoord. Mss dat jullie mij ook kunnen helpen, ik wil een kaartupdate voor mijn Zumo 220 downloaden. Volgens de site is er een up-date voor mijn toestel beschikbaar, maar wanneer ik deze aanklik en vervolgens in de lijst met compatible toestellen zoek staat de 220 niet in die lijst.
  9. De steppies zijn wel een stukje korter geworden denk ik Altijd lekker om even zonder ander verkeer, flits-brigade e.d. te kunnen knallen. Helaas dit jaar wegens drukte zelf nog geen tijd gehad om even op het circuit te knallen, op straat trouwens ook nog niet echt
  10. Misschien zeg ik nu iets raars, maar is een Oven/fornuis/BBQ reiniger geen oplossing? Dit lost vaak zeer hardnekkige ingebrand vuil op?
  11. Hier ook z'n voetjes van de vloer, de tank nokkie vol, de accu aan de Optimate en onder een hoesje, Nu maar weer hopen op een kwakkel wintertje en een vroeg voorjaar.
  12. Zie ik net in de herhaling van Eigen Huis en Tuin, Lodewijk een blauwe VFR800fi uit een tuintje rijden. Iemand van hier zich opgegeven voor een tuin-make-over?
  13. Ik heb eens samen met een vriend zijn motor voorzien van een imitatie kuipdelen. De pasvorm en kwaliteit van het materiaal is echt waardeloos, en een grote ergernis om het allemaal een beetje pas te krijgen. Je gaf al aan geen kuipdelen bij kappenset.nl te bestellen, maar ik denk dat alle goedkope alternatieven uit China en omstreken komen en van een zelfde inferieure kwaliteit zijn. Misschien toch nog eens overwegen om gebruikte kuipdelen te zoeken en deze te (laten) spuiten. Er zijn hier wel een aantal leden die daar uitgebreide ervaring in hebben.
  14. Kijk aan, mijn SP1 bevindt zich in goed gezelschap
  15. Ziet er leuk uit, maar is het wel erg duurzaam?
  16. Het is ook niet mijn bedoeling om de banden tot in lengte van dagen te bewaren, maar dacht middels een eenvoudig middeltje als bijvoorbeeld talkpoeder, da banden wat langer soepel te houden. En dan vooral omdat ik niet al teveel kilometers maak, ik begrijp dat de meeste van jullie aanzienlijk meer kilometers rijden en dat de banden dan eerder verslijten dan dat ze de kans krijgen om te verharden.
  17. @Smuiger, of je maakt heel veel kilometer of het wordt tijd voor traction control..............
  18. Vaseline lijkt me voor alleen winterstalling idd niet erg praktisch, en hij staat voor en achter al op paddockstands. Ging mij ook meer om het idee dat mijn banden misschien eerder aan vervanging toe zijn door uitdroging dan dat ze versleten zijn, ik ga er vanuit dat ik volgend jaar wel weer volop aan rijden toe kom. BTW, ik draai wel de wielen regelmatig een kwartslag om te voorkomen dat alle lucht onderin de band zakt.......
  19. Zojuist de SP1 afgetankt opgebokt en aan de druppellader onder z'n hoes geparkeerd, klaar voor de winterslaap. Nu ben ik niet zo'n kilometervreter en afgelopen seizoen door een handblessure al bijna helemaal niet aan rijden toegekomen, zodoende slechts 850 kilometer kunnen bijschrijven. De banden zijn in het voorjaar nieuw gemonteerd, nu vroeg ik me af of het voor de levensduur en kwaliteit een voordeel is om de banden op de een of andere manier te conserveren. Zo meen ik me te herinneren dat rubber soepel gehouden kan worden door deze in te smeren met talkpoeder, zou dit ook voor banden gelden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...