Ga naar inhoud

VFRobit

Inactief
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over VFRobit

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    hardenberg

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 94-97 VFR750
  • De mijne is
    Zwart

VFRobit's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

0

Reputatie

  1. Hallo allemaal, Na een tijdje afwezig te zijn geweest omdat ik behoorlijk drukke tijden achter de rug heb op het werk, ben ik er maar weer eens. Zou graag zeggen dat ik zomaar even kwam kletsen, maar moet jullie helaas meedelen dat jullie het ook even een tijdje moeten doen zonder mijn met mijn VFR op de weg : Dit vanwege mijn AANRIJDING van heden ochtend ! ! Er reed een auto voor mij, die opeens besloot vol op de rem te gaan en zonder richting aan te geven linksaf te slaan ! ! Er was ondank voldoende volgafstand geen houden aan en zat voor ik het wist al tegenaan. Gelukkig schoot mijn voorwiel, omdat ik eraan langs wilde sturen, langs de auto en raakte ik hem meer met de zijkant van de motor. Heb dit ook verklaard op het schadeformulier, nu maar afwachten hoe de verzekering gaat reageren. Denk toch echt dat ik fout zit omdat ik achterop rij, maar hij mag natuurlijk niet vol op de rem gaan en afslaan zonder richting aan te geven. Misschien iemand hier enig idee?? En ben er uiteraard helemaal beroerd van aangezien ik hem net klaar had voor mijn eerst motorseizoen !! Maar nu verder vooruit kijken, hij moet toch echt weer klaar en ban daarvoor het volgende nodig - onderkuip - zijkap rechts, kap met rooster erin - topkuipdeel rechts vd koplamp Kleur is niet belangrijk, moet toch spuiten Dit alles voor een VFR van 1997 Nou hoop dat er iemand is die mij weeg de weg op kan helpen.. Groeten, VFRobit
  2. VFRobit

    Witte knippers

    Heel erg mooi ! ! En dan heb ik het niet alleen over de knippers ! Waar tover je deze vandaan, ben er al eens naar op zoek geweest maar niet te vinden. Passen die ook op een VFR van '97 ??
  3. Wat een geweldige fiets geworden ! ! Ziet er echt super uit ! ! Ik weet hoe je je voelt, heb begin van het jaar hetzelfde gedaan. Die van mij is van rood naar zwart gegaan en toen hij eenmaal klaar was kon ik er wel uren naast gaan zitten op een stoel en alleen maar genieten. Tot ik het me besefde dat hij ooit oorspronkelijk gebouwd was om op te rijden ! ! Dus dat maar eens gaan proberen en dan kom je erachter dat ie door anderen voldoende bekeken wordt. Een mooie combi dacht ik Veel plezier en veilige km.
  4. Ik heb er zelf een BOS onderzitten en die vind ik qua geluid helemaal super Metname als je terugschakeld en gas dichtdraaid! ! Doe dus ook niets anders dan optrekken en terugschakelen Maar ja, wat zegt mijn mening, ik kom natuurlijk ook nog maar net kijken
  5. Hallo VFRikus Leuk idee, metname voor de beginnende VFR-rijder ! ! Zou graag wat leren over de VFR want ik kan mij redelijk goed redden met auto-techniek, alleen een motor is voor mij volledig nieuw. Heb vanavond het eerste technische aan de motor gedaan, ketting spannen ! ! Verder zou ik hem zelf graag willen onderhouden om zodoende de kosten een beetje in de hand te houden en hoop de daarvoor benodigde kennis te vergaren op de sleuteldag. Verder heb ik het vermoeden dat er iets niet helemaal goed zit vwb voorvork, zou wel eens iets krom kunnen zijn. Enig idee hoe ik dat kan controleren ?? Heb ook het idee dat het stuur iets scheef staat, maar dan moet ik wel zeggen dat ik de laatste tijd alleen op de motor heb gezeten met windkracht 5 en je dus ook met zekere mate moet tegensturen om rechtuit te gaan ! ! Ga echt even mijn uiterste best doen om die dag vrij te maken, wil dit niet missen.
  6. Een haak waarmee je een veer kunt verstellen ??
  7. Nee, zat niets bij. Maar werd er ook pas van op de hoogte gebracht hier op de site, toen ik hem al gekocht had Maar als ik hem wil aanspannen moet ik dan, normaal gesproken met haaksleutel, met de klok meedraaien? Maar lees hier ook al dat het zelfs met een haaksleutel nog wel eens tegenvalt, dus als ik het zonder moet doen moet ik wel erg veel geluk hebben dat het allemaal een beetje loszit ! ! Verder nog tips hoe dit slim aan te pakken?
  8. Hallo allemaal, Heb al uitgebreid zitten zoeken op het forum, alleen kan geen antwoord vinden op mijn vraag. Is de ketting ook te spannen zonder het speciaal stuk gereedschap wat je volgens de user manuel nodig bent?? Zit volgens mij toch echt te veel speling op en misschien moet ik wel de set tandwielen en ketting vervangen, maar hier hoop ik evt antwoord op te krijgen op de sleuteldag bij VFRikus. Ga mijn uiterste best doen om die dag vrij te krijgen, want lijkt mij voor een beginnend VFR rijder zeer interessant om mee te maken. Al zal ik zelf niet doen aan de motor, kan ik toch ook mooi de hele dag andere VFR rijder op hun vingers kijken ! ! Greetz
  9. Thanks allemaal ! Ben er ook zeer wijs mee, helemaal omdat hij nu is zoals ik hem had willen hebben en ook zelf zo heb gemaakt. Verder vandaag voor het eerst mee naar het werk geweest, heel gaaf, maar ook heel hard waaien ! ! Gezien het feit dat ik nog een nieuweling ben op de motor was het niet echt een ontspannend ritje, zat natuurlijk veel te gespannen op de motor, moest mij ook naar goed vasthouden om er niet af te waaien. Maar op de kortere stukken zat ik met een big smile op de motor, metname het optrekken is een super ervaring ! ! Hopen dat het weer wat beter blijft zodat ik lekker vaak met de motor op pad kan. Greetz allemaal
  10. Nog tips waar ik die voordelig kan halen dan?? Wordt nu al gek van die rubber "condooms" ! ! Blijven niet echt mooi zitten.
  11. Aha, ben eruit ! Nadat ik foto's had geuploaded en geplaatst had in de topic verwijderde ik ze weer uit mijn bijlage. Niet erg slim natuurlijk maar heb het opgelost.
  12. Nee, motor is metalic zwart gespoten en daar zit wel blanke lak overheen. Ga ervan uit dat de stickers wel blijven zitten.
  13. He, wat gaat er nu mis ?? Had meerdere foto's geplaatst alleen die zijn niet te zien?? Iemand enig idee?
  14. En na enkele maanden is hij dan eindelijk klaar !! Nu nog even afwachten met het weer en ik kan gaan genieten van het echte motorrijden Nog even terugkijken hoe hij was: en de reden dat ik heb besloten om hem over te spuiten: EN DIT IS HEM GEWORDEN: Nu alleen nog kuipstickers plakken, had ik besteld alleen hebben die de verkeerde kuipstickers geleverd. Maar ook zonder stickers is hij al mooi.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...