Ga naar inhoud

Paulo

Inactief
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Paulo

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Amere

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR1200F
  • De mijne is
    Wit

Paulo's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

0

Reputatie

  1. Heb je hem al ? Is er een E-Keur ? Gr Paulo
  2. Spatbord weg en mooi uitlaatje.
  3. Ik ben zeer benieuwd, als je hem hebt gemonteerd kom ik graag een keer naar het noorden fietsen. Op de plaatjes zat de "Äkro" scheef tov de buddy, Vond je dit mooi, of ga je hem anders monteren ? Gr Paul
  4. Gefeliciteerd,Johans Ik sta nu op 2000 km en heb toch een redelijk probleem: in het begin lekker schakelen bij 4.5/5 niks aan het handje, maar nu ik elke keer wat meer toeren maak ,let ik niet meer zo op die andere teller. Schrik me elke keer het lazerus als ik naar mijn snelheid kijk. Zal toch echt wat strenger op mij zelf moeten gaan worden. Veel plezier met je mooierooie
  5. Ben al een tijd aan het peinzen over het (taartschep) achterspatbord, maar het lijkt mij niet eenvoudig er wat moois van te maken. Laat even jou idee zien , op een pix of id. Wat betreft de uitlaat , die akro. staat niet in lijn met de achterkant , leo vince zag er veel beter uit.
  6. Gefeliciteerd Daar ga je van genieten. Groet Paul.
  7. Okidoki Ik wordt steeds weiszerder.
  8. Kan ik uit jullie technische verhalen opmaken : dat een hoger octaan getal dan voorgeschreven is geen kwaad kan ? VB Gulf 100 kan geen kwaad ?
  9. Gefeliciteerd Erwin. Heel veel plezier en veilige km,s toegewenst.
  10. Werd mij verteld bij 1000. Ga ff checken. Ik zit nu op de 400, en dat zal voorlopig wel zo blijven, vannacht weer gestrooid.
  11. Spannend, Laat je hem wel de komende week binnen !? Zag net het weerbericht, geen motorweer. Mijn fiets is al weer gepoetst en gestald, maar al wel kunnen genieten van de eerste 400km. Hoop voor jou dat het zonnetje snel weer komt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...