Ga naar inhoud

VFRooie

Forumlid
  • Items

    229
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

VFRooie won de laatste dag op 2 december 2014

VFRooie had de meest gelikete inhoud!

Profiel Informatie

  • Locatie
    Alkmaar

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 90-93 VFR750
  • De mijne is
    Rood

VFRooie's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

22

Reputatie

  1. Heb je een hele speciale band met die motorfiets ? Zo niet koop je beter voor een paar 100 een leuk exemplaar, zo mooi dat geloof je bijna niet. Dit is een hele weg, veel onderdelen zoeken, veel storingen, meestal zijn de handvatten alle knopjes ook wel op zijn retour enz. je moet er echt zin in hebben want logisch is het niet denk ik. 1 ding is zeker, het is leerzaam.
  2. Thanks voor de tip, ik heb nooit geweten dat wij dit in Alkmaar hebben. En ik rijd er alle werkdagen langs
  3. VFRooie

    einde Honda Benelux

    Er zullen er vast meer Belgen Frans spreken zij het met tegenzin dan Duits Kontakt verloopt toch via een vertegenwoordiger en die zal gerust ook uitgekozen worden op zijn talen. Maar ik doe ook liever zaken met een Duitser, vanwege dat punctuele.
  4. Super mooi topic, echt klasse. Ik had hem afgeschreven maar jij gelukkig niet.
  5. Er kan wel het 1 en ander maar de verschillen zijn nooit enorm zoals hier omschreven word door Bassie. Omdat je motor niet geknepen is omwille mileu of andere toestanden.
  6. VFRooie

    Corrosie

    Dat is jammer. Ik schreef duidelijk, _heb ik het idee Daarmee is het mijn idee. Een brommer zo mooi voor 2000 is een koopje, vind ik. Zelfs op gladde banden, doe mij er maar 5. Beetje oxidatie rijd ie niet minder om. Gr René
  7. VFRooie

    Corrosie

    Het zijn dan ook niet de sleutelvaardigen die er zo over vallen heb ik het idee. Of er moeten zaken niet kloppen als kleur bwj enz. Zijn meer de poetsers, das prima maar dat zijn lang niet altijd de best onderhouden brommers.
  8. Deze prijs vermoed ik ? Zag de beelden toen deze prijs, dacht gelijk, das geinig
  9. Ben benieuwd idd, als die lagers eruit lopen na de flash lopen ze er ook uit zonder flash bij bepaalde personen. Als zon blok het niet overleeft als de ( milieu) restricties eraf zijn zou het van bedenkelijke kwaliteit zijn. Over het algemeen kan op een ongeblazen benzine motor toch weinig kwaad mits goed gedaan.
  10. Moet de remhandle ook te veel ingknepen om remwerking te krijgen ? Want als dit amper iets scheelt met normaal en alleen het gevoel is anders zou het dan misschien toch een andere oorzaak kunnen hebben ? Andere slangen ?
  11. Volgens mij werkt het prima, het heeft mij wel eens uit de brand geholpen, en dan praat ik over superspons naar normaal. Niet een ampermerkbaar terugkomend iets waarvan ik denk dat het werkt.
  12. Was het op dit forum waar iemand een leuke test heeft gedaan met een ijktoestel ? Edit:, kan het niet meer vinden helaas. Ik heb de Hazet en de lompe liddl, 2 keer gecalibreerd en bijde keren net binnen 5%, (word ook weinig gebruik van gemaakt). Met de emmer water en weegschaal.
  13. Mijn garagehouder wel, hij heeft een tabel voor alle auto's en pompt blind de laatste 3 beurten volgens die tabel 1 liter olie teveel erin. Wat niet tof is natuurlijk, maar dat zie je pas terug in nivo als die motor zeikheet is.. (verder heel tevreden ben erg blij met hem)
  14. Mooi dat jij er zo goed afkomt, mazzel moet je af en toe hebben !! Ben benieuwd of je morgen toch niet een beetje stijfjes bent. Motor goed verzekerd hoop ik, weet je al wat je volgende word ?
  15. Ik heb nog nooit zon klacht verholpen met het vervangen van boegies, zie de link ook niet direkt. Of er moet er 1 los hebben gezeten maar dat moet je hebben gemerkt. Zou eerst een toertje in de buurt doen voor de zekerheid.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...