Ga naar inhoud

bjauto

Forumlid
  • Items

    366
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Alles dat geplaatst werd door bjauto

  1. Op mijn Crossrunner (2015) heb ik nu een jaar de gesinterde EBC HH zitten. Ik ben erg tevreden over de bite en remkracht. Ook vind ik de remmen goed te doseren. Mijn CR heeft dan weliswaar geen DCBS meer.
  2. 2 vragen: - Hadden ze geen gele? - Moet je nu je wiel opnieuw balanceren? 😉
  3. Een PDF is ook hier te vinden: https://www.vfroc.nl/forumVFR/topic/14900-werkplaats-handboeken-wphb-owners-manuals-partsfiches/page/5/
  4. Hee Arno. Idd, met het IPS default thema en (in minder mate VFROC light) zijn de kleuren beter te zien. Met de VFROC thema's is de achtergrond van de gebruikersnaam grijs, waardoor bepaalde kleuren minder goed zichtbaar zijn. Moet ik toch maar van het donkere VFR thema af 😪
  5. Bepaalde kleuren die aan de weergave van gebruikersnamen worden toegekend zijn voor mij, maar wellicht voor anderen ook, slecht leesbaar, vooral bij het bekijken op een telefoon. Met name namen die groen maar vooral blauw worden weergegeven (zoals ik bijv. Wackyrabbit zie) zijn slecht zichtbaar (en nee, ik ben niet kleurenblind 😏). Zou iemand eens kunnen kijken of dit aangepast kan worden? Grt, BJ
  6. Waar vind je deze info, @voodoo ? Volgens zowel de owners manual als de shop manual is het interval voor 2017 en nieuwer elke 36000 km (in tegenstelling tot modeljaren 2015-2016 waar het elke 24000 km is).
  7. Ik heb de quickshifter afgelopen weekend gemonteerd. Dat rijdt wel erg fijn hoor . Dank voor de link naar MSP.
  8. Waar heb je dit alles voor dit bedrag gevonden als ik vragen mag? Ben zelf aan het kijken naar een quickshifter, maar deze is zelf al rond de €165.
  9. Waar kan ik als particulier vinden wat Dunlop adviseert? Op hun site (als ook die van Metzeler) vind ik geen 'configurator'.
  10. Hierbij, voor de gegadigden, een linkje naar de gecombineerde shop manual voor de VFR800F 2014+ en VFR800X 2015+: https://www.vfrdiscussion.com/index.php?/forums/topic/101211-honda-vfr800f-vfr800x-shop-manual/
  11. Alle Europese VTECs hebben 4x H7, de USA versie (evenals de imitatie van AliExpress) heeft fittingen voor 2x H4 en 2x H7.
  12. Opvallende tekst in de advertentie: 'Na bijna 6 jaar veel plezier mag de motor plaats maken voor wat anders.' De meest recente tenaamstelling van dit kenteken is volgens de RDW van 16 mei jl, de advertentie is van 15 juni. Hij heeft hem dus pas een maand in bezit? Ik zou even verder kijken.
  13. Hier is die van mij te vinden: LINK Op Ali zijn ze er ook wel voor een FI te vinden. Succes!
  14. Een smoke kuipruitje van Ali. Nét iets minder hoog dan de Fabbri die ik hiervoor had waardoor ik nu met de helm (door m'n 173 cm) niet meer in de turbulente maar in de rustigere laminaire stroming zit. Erg fijn dus voor €17,51, goede pasvorm en 2 weken levertijd!
  15. Nummer 13 is volgens mij alleen om de 2 niet gebruikte gaten af te dichten bij het monteren van de nieuwe grote bracket. Zie pagina 6 van bijgevoegde montage instructie. Honda VFR800 VTEC Zijkofferrek installation instructions.pdf
  16. Heb ook de Loobman en blijkbaar kijk ik er niet vaak naar want mijn tiewraps doen het na 2 jaar nog steeds goed.
  17. Naast dat het verboden is, is het niet alleen het blok dat zoveel km heeft meegemaakt.
  18. Lijkt erop dat je de optie 'ijsje halen in Kiev' aan hebt staan, komt vaker voor 😉
  19. En de rijimpressie: Dat klinkt gaaf: het VFR geluid uit (maar vooral ook in) een autootje.
  20. Misschien(per ongeluk) het stationair wieltje versteld? Hoef je niet de hele tank los te halen.
  21. Bij het meten mbv een infrarood thermometer is de emissie coëfficiënt van het oppervlak belangrijk. Deze bepaalt het warmte opnemend vermogen. Jip en Janneke: Diep zwart heeft een emissie coëfficiënt van 1 waarbij 'alle' warmte wordt opgenomen. Hoe lichter het oppervlak, hoe lager de emissie coëfficiënt, en hoe minder warmteoverdracht. Kortom: als je de temperaturen van de uitlaten wilt vergelijken zullen ze dezelfde kleur en ruwheid moeten hebben. Als deze op de te meten oppervlakken niet gelijk zijn (roest, andere ruwheid, diep zwart vs iets lichter) zul je verschillen meten.
  22. Inderdaad. Met Tapatalk houd je tegelijkertijd meerdere fora in de gaten en switch je zeer snel tussen de verschillende onderwerpen. Maar niet dat het op de huidige manier niet werkbaar is, maar Tapatalk heeft voor mij oom zeker meerwaarde.
  23. Tapatalk werkt nog steeds niet goed
×
×
  • Nieuwe aanmaken...