Jump to content

frank_b

Beheerder
 • Posts

  24,845
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

frank_b last won the day on May 8

frank_b had the most liked content!

1 Follower

About frank_b

 • Birthday 03/03/1962

Sociale Media

 • Website URL
  http://www.vfroc.nl

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  De Veluwe

Uitgebreidere profielinformatie

 • Type VFR
  Ik heb geen VFR
 • De mijne is
  n.v.t.

Recent Profile Visitors

3,243 profile views

frank_b's Achievements

VFROC verslaafde

VFROC verslaafde (9/10)

 • Conversation Starter
 • Very Popular
 • One Year In
 • One Month Later
 • Week One Done

Recent Badges

1.1k

Reputation

 1. Je zou ook eens kunnen bellen met: https://www.haanwheels.com/contact/ Dat schijnt toch wel de spaak specialist van Nederland te zijn.
 2. Ja dat is mogelijk, sterker dat is al gebeurd
 3. En voorlopig de laatste mededeling (denk ik ) De oplettende forumgebruiker had natuurlijk al gezien dat Ton @Tonus in de mod groep geplaatst was. Doordat Robert-Jan @Aficior Voorzitter is geworden moest hij helaas de moderator functie neerleggen, Ton wilde zich graag inzetten voor de club en die neemt het stokje over. Welkom bij het mod team (achter de schermen al gebeurd, maar nu in het openbaar) Succes Ton.
 4. Aangezien @Ray ook gestopt is als bestuurslid en toercommissie wil ik hem hierbij bedanken voor de inzet van de club. Gezien de inzet in de afgelopen jaren vind ik het wel een eigen topic waard ipv wat bedankjes in het topic van Eric en de mededelingen in de laatste toerrit topics. Ray ook bedankt voor je inzet, je stond altijd klaar. Nu weer gewoon lekker rijden (en sleutelen uiteraard ) @Rudger86 alvast bedankt dat je het stokje overneemt, veel succes.
 5. Eric bedankt voor je tomeloze inzet, de goede gesprekken en het meedenken over dingen opzetten en eventueel aanpassen. Altijd een goed en doordacht antwoord. Robert-Jan veel succes gewenst.
 6. Aanvulling, we zijn uiteraard niet de enige, er is een ticket: https://invisioncommunity.com/forums/topic/471488-emoji-error-dont-work/ Dat wordt sowieso weer upgraden zie ik.
 7. hmm er is inderdaad iets mis met de smiley's De VFROC smileys doen het gewoon. De standaard smileys stonden op "twitter" style en die doen het ineens niet meer. Deze icoontjes komen van een open source website en die ligt op dit moment plat. (deze keuze zorgt er voor dat de smileys het overal doen, op elke browser, mobiel enz) Ik heb ze nu op "native" gezet dan doen ze het weer. Misschien ook beter, alleen mensen met een behoorlijk oude browser hebben kans dat deze het niet meer doen. Deze staat nog wel op mijn lijstje om een keer op te schonen en een mooi standaard lijstje te maken. Voor nu zou het probleem opgelost moeten zijn.
 8. Uiteraard is alles aanpasbaar. Zal er nog eens naar kijken, probleem dat ik maar 1 kleur kan toekennen aan groepen. Een skin heeft een kleuren schema maar de groepsnaam heeft 1 keuze, en een lichte kleur heeft weer een probleem in de lichte skin. Zal nog eens zoeken al ik hier toch ergens wat kan tweaken ergens in de de skin code. Zou idd beter zijn iets lichter in "dark" en iets donkerder in de "light" skin qua namen.
 9. @Dirk vtec 2005 dit lijkt inderdaad een dubbel topic: Daarnaast is Bugtrack eigenlijk bedoeld voor de digitale foutjes forum/website. Graag in het andere topic verder, deze gaat op slot.
 10. Uiteraard graag gedaan, als er iets is, gewoon aan de bel trekken
 11. Ik neem aan dat je met namen de "groep" bedoeld. ik zie Firefly goed duidelijk staan. Kleuren zijn voor onderscheid: Rood - beheerder / modjes, kortom mensen met extra rechten. Paars - Bestuur VFROC Blauw - Betalende VFROC leden (Die zien ook een stuk meer) Groen - Forumleden niet lid van de VFROC. Er is toch wel behoefte aan onderscheid, zo weet je bv dat je een forumlid niet hoeft te taggen in een fotoalbum want dat ziet hij toch niet. En dan nog wat Gast enz. De kleuren waren op de oude skin gericht ik zal eens kijken wat duidelijker is. De eerste 3 groepen bestuur/beheerder,mod/VFROC lid wel voorzien van een "banner" dus ook daar aan te herkennen Forumleden hebben die banner niet. edit: het blauw en het paars wat lichter gemaakt, niet te licht want dan gaat het mis met de lichte ondergrond. Beter zo?
 12. lol, ondertussen is het forum er wel achter dat je wat langer meeloopt 😆
 13. Badge systeem is actief gemaakt, niet zeker of we dit blijven hanteren?? Voor nieuwe gebruikers loopt het goed, oude gebruikers zullen er wat missen die er wel weer bijkomen. Ook geen idee of er iemand op zit te wachten Het is blijkbaar een dingetje tegenwoordig. Stempels en plakplaatjes
 14. Ah sorry 2 spammers gehad ondanks de maatregelen. Nu bleek dat ik met inregelen van de nieuwe software ook "gasten" had toegestaan om in even voorstellen te posten. My bad Opgelost
×
×
 • Create New...