Ga naar inhoud

VFRsmartbart

Forumlid
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over VFRsmartbart

  • Verjaardag 19-04-1966

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Flevoland
  • Interesses
    Motorrijden
    Skien
    Vrouwen

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR1200F
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

356 profielweergaven

VFRsmartbart's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

2

Reputatie

  1. Ik heb 4 jaar (30.000 km) met heel veel plezier een Honda VFR 1200f gereden, snel, comfortabel (nieuwe Ohlins schokbreker), perfecte remmen, erg mooi (!), mooie techniek en eigenlijk zonder problemen (eigenlijk alleen de speling in de aandrijving). Echter ik heb nu sinds een half jaar een nieuwe motor. Ik durf het bijna niet te zeggen in deze ontzettend negatieve BMW reacties (waar komen die eigenlijk vandaan???) maar het is een K1300s motorsport geworden en het kon dus inderdaad nog sneller, bijna even comfortabel, stabieler in de bochten en erg mooi afgewerkt (wel een stuk duurder...). Kortom ik was heel erg blij met mijn VFR 1200 maar ik ben nog blijer met mijn K1300s. .....Toch even een tegengeluidje laten horen......
  2. hoi Nico, hmmm ,in hyperpro ben ik ook wel geïnteresseerd... ik ben benieuwd naar je ervaringen... groet Bart
  3. Hoi Nico, Ik heb de sportsmart 2 er al een tijdje onderliggen. Voor mij een heerlijke band, goede mix tussen veel grip en toch nog acceptabele levensduur. Het verschil tussen de 1 en 2 is voor mijn gevoel vooral op nat, veel meer grip. Groet Bart
  4. Volgens mij als ik beide opties configureer op de site van Topsellerie moet ik mijn zadel eerst zelf opsturen. Als ik een zadel (of sokkel) van TS wil komt er 100 euro (borg) en 33 euro bij, waarvan je dan de borg weer terugkrijgt als je daarna je eigen zadel opstuurt. Blijft het verschil tussen beide opties wat ik niet begrijp.
  5. Ondanks dat er al erg veel geschreven is over de scheurende zadels, slapende billen en gladde bekleding heb ik nog steeds een vraagje. Ook ik heb last van deze symptomen op dit moment en ben me aan het oriënteren op een nieuw zadel/bekleding die deze tekortkomingen niet heeft. Voor mij is het het belangrijkste dat ik er lekker op kan zitten (geen slapende billen en geen geschuif). Daarnaast wil ik niet zo'n grote 'zetel' en blijf qua looks het liefst zo dicht mogelijk bij het origineel. Ik denk dat Topsellerie uiteindelijk voor mij het beste past (denk ik tenminste). Als ik op de site van TS kijk zie ik 2 mogelijkheden, een compleet zadel of een hoes. Als ik beide zadels op dezelfde manier configureer (beide met gel en incl montage) kom ik tot een prijsverschil van 177 euro (289 tegen 112 euro). Op de site zien beide oplossingen er hetzelfde uit. Weet iemand of heeft iemand ervaring met het verschil tussen deze 2 mogelijkheden?
  6. Zit ook sterk te denken aan valdoppen. Heeft iemand al een mooi voorbeeld voor een 1200?
  7. Vorige week mijn Sportsmart's laten vervangen. Heerlijke band! Zowel voor- als achterband 6500 km. Redelijk sportieve rijstijl en 1 dag Assen... Zeer tevreden en daarom gegaan voor de opvolger Sportsmart2.
  8. Mooi! ziet er goed uit! Ben er ook over aan het nadenken. En als echte hollander.... wat heb je betaald?
  9. En? Iemand nog nieuwe inzichten of ervaringen? Ik ben binnenkort ook toe aan nieuwe banden. Mijn huidige banden: sportsmart (op advies van AFS). Zijn zeer goed bevallen zowel nat als droog met een acceptabele levensduur (8000 km). Voorband begint te cuppen. Aangezien ik ook wel langere afstanden rijd wil ik niet te veel sportband (snel vierkant?) ook vanwege evt vakantie naar Italie, of valt dat wel mee?
  10. Ik wil de schakelaar ook gaan plaatsen. Heb je de by pass gemaakt vanaf de ECU kant of bij de GPS stekker? Ik zie beide opties voorbij komen op internet.
  11. Ik weet dat dit al een ouder draadje is maar heb je nog succes gehad met de zoektocht naar de juiste connector? Heeft die Bazzaz nog wat opgeleverd?
  12. Zonder een hele discussie mbt motorolie op te rakelen..... maar welke olie gebruik jij?
  13. Ben wel benieuwd wat dit gaat kosten bij de dealer.....
  14. Waar heb je hem gekocht? Heb jij ook een Akra?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...