Ga naar inhoud

Manu Takkoni

Inactief
  • Items

    118
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Manu Takkoni

  • Verjaardag 05-04-1977

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Rosmalen

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Rood

Manu Takkoni's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

0

Reputatie

  1. Beterschap man!, is alles een beetje goed verlopen?
  2. Dank voor de tip, nog meer zaken waar ik op kan/moet letten? Is de tank makkelijk zelf te (de) monteren? Moet ik de "nieuwe" tank van binnen nog reinigen?
  3. TOP! Thanks, hier ben ik wel blij mee, was al bang dat het erg duur zou gaan worden. Ga er gelijk even achteraan.
  4. Baal baal, van de week is er een houtblok (lees flink houtblok) uit mijn houthok op mijn VFR gevallen. Hij leek alleen op mijn zadel gevallen te zijn maar toen ik de beschermhoes er vanaf haalde zat er een enorme deuk in mijn tank. Ook was de lak eraf gesprongen waardoor het nu niet meer alleen een kwestie is van uitdeuken en poetsen maar uideuken en opnieuw spuiten. Ik baal enorm Iemand enig idee wat uitdeuken en opnieuw spuiten van een tank zal kunnen gaan kosten? Of iemand die nog een mooie rooie tank heeft liggen? Het gaat om het model uit 1998. Moet nog een fotootje maken maar dat kan ik pas van het weekend doen wanneer er genoeg daglicht is.
  5. jammer mensen ik kan er dit jaar niet bij zijn. Misschien een ander sleuteldag en anders 1 jaartje (of half jaartje?) wachten maar
  6. Van het weekend ontvangen MarlBoros, puik werk en zien er erg mooi uit! Ga ze van de week er even opzetten Mijn dank is groot!
  7. Ik kan me niet herinneren dat ik mijn adres heb opgegeven, zal ik dit nog even pm-en?
  8. Takkoni uitlaat, filmpje zegt meer dan woorden
  9. Doe mij ook maar 2 setjes, heb je misschien een tip om ze nog wel te polijsten? Is dat iets voor wat je op een dremel kan zetten of een boormachine? Thanks Manu
  10. Ik heb er bij mijn XR1100 ook totaal geen last van. Denk ook dat het een kwestie is van wennen. Als brildrager moet ik ook altijd weer even wennen aan een nieuw montuur. Die randern blijf je ook altijd zien maar op een gegeven moment let je er niet meer op en kijk je er langs.
  11. Johan en VFRikus bedankt, ik had heb nog een gat in mijn dashbord zitten van een oude 12v aansluiting, daar kan ik dus mooi een nieuwe in zetten die wel waterdicht is en zo mijn tomtom aansluiten. Van dat trillen zit natuurlijk wel wat in maar ik heb een oplossing op het oog. Ik was laatst bij motoport en daar hadden ze een universele montage set voor een navigatie op de motor. Je kan daarmee je navigatie in een waterdichte (misschien niet 100%) hoesje doen. Wellicht dat ik nog wat ruimte in de hoes overheb zodat ik nog iets van schuim erachter kan doen wat de schokken kan opvangen. Voordat ik hem aanschaf ben ik nog even aan het kijken hoe ik deze kan bevestigen op de viffer aangezien het bijgeleverde montagesetje niet echt zal passen. Ik zal dus een beetje moeten knutselen. Ik heb al een par mooie oplossingen gezien dus dat gaat wel goed komen. Maar goed ik zal zjoskes topic niet meer verder hijacken bedankt voor de tips
  12. Ik ben wel benieuwd hoe je de 12 volt aansluiting hebt gemaakt johan en waar Zjoske van bedoel je met versneld gaan hemelen?
  13. Ik denk wel dat je er goed vanaf gekomen bent op deze manier, tuurlijk het is even zuur maar het was vervelender geweest als je die rijontzegging oko nog eens erbij kreeg. Die heb je nu bij wijze van spreken afgekocht met 100 euro, goeie deal dus lijkt me onder deze omstandigheden. Maar hopelijk hoef je niet te lang op water en brood te leven Gelukkig nog wel touren met je bike!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...