Ga naar inhoud

Brifast

Forumlid
  • Items

    87
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Brifast

  • Verjaardag 13-05-1977

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Antwerpen (B)

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

467 profielweergaven

Brifast's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

6

Reputatie

  1. ben ook wel benieuwd naar je ervaring mbt Koso handvatverwarming. Blijkbaar zeer goed alternatief voor deze van Oxford.
  2. bij interesse heb ik deze mount nog in nieuw verpakking liggen
  3. ok bedankt. Inderdaad 2e hands gevonden en vandaag toegekregen. Moet er uiteraard al moren op gemonteerd worden... Nuts zal ik vernieuwen. Is invetten nodig?
  4. Heb me zojuist een gps steun aangekocht 'ram mount' om in je balhoofd te schroeven. Waarvoor moet ik opletten bij de montage? Is het gewoon de ene moer losschroeven de steun met draadstang erin en aandraaien?? Wil niet voor onnodige raadsels komen te staan. Alvast bedankt voor jullie antwoorden. Indien dit makkelijker is post ik wel een foto van de steun...
  5. Brifast

    Welke Tank tas?

    zeer tevreden van, zou geen ander systeem meer willen. Ook heel duurzaam.
  6. grrrr, vette bak. Zal helaas nog ff bij dromen blijven. Succes met je aankoop en veel vlieg plerzier!!!
  7. GoPro Hero3 silver edition, let's play and have some fun!!!
  8. ben wel benieuwd naar resultaat, maar zal wel weer dik in orde zijn, jou kennende!!!
  9. ni rusten, voor niks nodig. Wij willen je viffer zien in zn Stealth Interceptor kleurstelling!!!! Btw: keep up the good work! Is al één van de elemeneten waarom ik naar de sleuteldag wil komen. (wel ervoor zorgen dat hij klaar is tegen dan) - wil je niet echt onder druk zetten, maar toch
  10. Na enige momenten van twijfel toch maar de stap gezet om bij Johan op onderhoud te gaan voor mn dierbare VFR. Twijfel enkel voor de afstand (235km enkel - vanuit Antwerpen). Maar omdat onze veiligheid en dierbaarheid tov onze VFR primeert toch maar de stap gezet. Het volgende heb ik laten uitvoeren: Olie verversen + oliefilter vervangen Koelvloeistof verversen Rem/koppeling vloeistof verversen Vorkolie verversen + luchtkamer instellen Bougies vervangen Luchtfilter vervangen Carbs/SV’s synchroniseren Ketting + tandwielen vervangen Bandenspanning controleren Kleppenspeling contoleren/stellen Vorkkeerringen vervangen Voorwiellagers vervangen Balhoofdlager vervangen Koppelingplaten vervangen Remblokken vervangen Schoonmaken, poetsen Algehele controle @Johan: mocht er iets zijn dat ik vergeten ben, ik zet het er met veel plezier bij! Bedankt voor de weerstanden voor de led verlichting in te bouwen! Alles perfect en vlot verlopen met elke avond een update met pics, hoe zalig is da??? Bij Johan altijd hartelijk ontvangst met bakkie koffie. Uiteraard ook even tijd genomen voor technische mods te bespreken. Bevindingen (na 3min rond de blok te rijden): rustiger in lagere toeren, stuurt veel zachter, beter baanliggin en je voelt je veiliger omdat je weet dat hij nu perfect in orde is (tussen de oren) Hierbij enkele pics ter illustratie: Watch and enjoy, ik zou het iedereen aanbevelen!
  11. houdt alles goed in het oog die Johan Moet inderdaad wel gaan denken dat je veel te veel vrije tijd hebt!! hehehe
  12. Ik rij steeds met rugprotectie (vanaf ik op circuit ben gaan rijden.) Doen hem steeds aan, idem geldt voor oorbescherming.
  13. inderdaad Barrie, ben echt benieuwd naar het resultaat. Dit weekend ben ik echt aan het uitkijken om ermee te rijden. (net een klein kind) Met zo'n onderhoud, waarom wil je dan nog een nieuwe???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...