Ga naar inhoud

Eppie

Forumlid
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Eppie

  • Verjaardag 19-03-1981

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Makkum

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

483 profielweergaven

Eppie's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

4

Reputatie

  1. Woon helemaal in het hoge noorden ( Friesland ) Ga nu naar zoveel tips inderdaad mijn NAKS maar laten checken dan ! Hopelijk is dat het dan. Als je lekker wilt Touren en het tikt dan is dat super vervelend.
  2. Zal ik eens proberen! Alleen kwam er een filmpje voorbij op het forum dat via YouTube was te beluisteren, maar dat was een heel ander geluid dan dat ik bedoelde. Mijn eerste gevoel zei echt de remmen omdat daar volgens mij het geluid wegkwam. Maar aangezien we alles al hebben gecheckt, moet het wel wat anders zijn. Ook iemand een idee over de voorvorken ???
  3. Allen alvast bedankt voor de reacties ! Heb het spatbord inderdaad al gecheckt Hitteschilden zitten allemaal vast zowel bij de collecties als bij de voetsteunen. NAKS net een stukje over gelezen en heb ook wel een duidelijk vermoeden gekregen. Heb met stilstaan geen probleem alleen onder het rijden.
  4. Beste mede Viffers, Ik heb een vreselijke tikkend,rammelend, klapperend geluid van mijn Vfr v-TEC uit 2004 met slechts 30.000 km. Had zelf het idee dat de remblokken los zaten in de klemmen! Actie: remklauwen schoongemaakt nieuwe blokken en pennen geplaatst. Resultaat : 0 Dan misschien nieuwe voorwiellagers ! Actie: nieuwe lagers geplaatst Resultaat : 0 Balhoofd ? Gecheckt volgens handig foefje maar geen speling. Door een monteur de motor verder laten checken en niks kunnen vinden ! Ben zeg maar een beetje ten einde raad, kan het gewoon niet vinden. Hij rammelt etc. Alleen maar als ik rijdt niet als ik hem effe de straat op rol en soms is ie weer effe stil en dan als ik een blokje om ga hoor ik het meteen weer !!! Beetje vaag probleem dus ik dacht probeer het op het Forum !!!!
  5. Wij hebben de Friese kust maar weer eens gereden! Nieuwe achterband inwijden. Samen met Baukedude.
  6. Dit is zeker een leuke route rijden wij ook vaak genoeg ! Zeker de moeite eens waard
  7. Eppie

    Lekker daggie!

    Er zitten 2 Leo Vinci onder met E keur dus handig voor in het buitenland! Kan hier zeker weer wat jaartjes mee vooruit
  8. Eppie

    Lekker daggie!

    Heb inmiddels al met hem gecommuniceerd ! Deze heb ik nu gekocht ! 2004 1e eigenaar en slechts 22000km
  9. Eppie

    Lekker daggie!

    Heb je de koppeling ook laten maken? Ben ook bij deze motor wezen kijken namelijk ! Succes met de Viffer. Ik zou inderdaad alles effe laten ontluchten een leuk klusje voor de sleuteldag.
  10. zal ze wel ontvangen hebben maar ben op vakantie dus kan ik zo snel niet checken, als ik thuis ben zal ik je wel een PB sturen als ze er daadwerkelijk zijn goed? groeten Eppie
  11. Nee heb geen E10 getankt zou zo ook niet weten waar dat te halen is!!! als ik eens in de buurt ben zal ik maar eens in Meppel stoppen voor een mengsel check begrijp wel uit jullie reactie dat er misschien een dip in zit !!! kan ook eens op een testbank gaan plaatsnemen dus??? alvast bedankt voor jullie reacties.
  12. ecodip???? klinkt mij niet als muziek in de oren hoor??? vertel !
  13. Welke versnelling heb ik al eens geprobeerd! doet het bij verschillende namelijk!!! en toerental is ongeveer tussen 5 รก 6 geloof ik. heb wel een open uitlaat eronder van scorpion maar geen K&N luchtfilter erbij!!! en voor vroembert als ik een keertje vrij be ndoe ik effe een PBtjejou kant op kom ik effe langs lijkt me ook wel een goed plan. alvast bedankt voor de reacties allemaal. groeten Eppie
  14. dat is nou eens het beste idee van Nederland super dit.
  15. Ik heb met mijn RC36II van 1994 als ik tussen 120 / 130 km per uur rijdt het gevoel dat ie twijfelt over moet ik gaan of niet wat wil je hij rijdt dan niet echt soepel zal ik maar zeggen, heb zelf het idee dan ie dan niet genoeg lucht krijgt ofzo terwijl ik net de machine heb laten kleppen stellen en laten synchroniseren dus dat kan het dan niet meer zijn dacht ik. want het vreemde is dat als ik het gas opdraai hij zomaar door gaat als de brandweer tot de 200km per uur zeg maar dit geval van happeren gebeurd alleen als ik zeg maar snelweg ga rijden beetje continue probeer een snelheid aan te houden!!! hoop dat iemand een idee of oplossing heeft. ik hoor en lees het wel. groeten Eppie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...