Ga naar inhoud

WilcoZwolle

Forumlid
  • Items

    1108
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

WilcoZwolle won de laatste dag op 21 maart 2014

WilcoZwolle had de meest gelikete inhoud!

Over WilcoZwolle

  • Verjaardag 27-07-1981

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Zwolle

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

937 profielweergaven

WilcoZwolle's prestaties

VFR rijder

VFR rijder (7/10)

73

Reputatie

  1. Mooi mannen! Leuk dat de boel goed terecht komt.
  2. Volgens mij kan je hier weinig aan doen. Ik denk dat er b.v. door steenslag een beschadiging in de lak van het deksel is gekomen. Hierdoor komt er vocht onder de laklaag wat de corrosie van de foto tot gevolg heeft. Kan verder geen kwaad maar ziet er alleen niet zo Vfraai uit.. Maar dat is mijn visie; wellicht dat iemand anders en op een andere manier tegenaan kijkt.
  3. Rikus, Joke en Theo; Hartelijk bedankt voor de goede verzorging!
  4. Ovb van goed weer kom ik ook even vanaf Zwolle die kant op. Heb niks te sleutelen, maar die hamburgers.... En voor de gezelligheid natuurlijk!
  5. Dank je Erwin. Het zadel zit niet lager, dat is gezichtsbedrog. Scherp gezien van de handgrepen. Moet de boutjes nog even plaatsen nadat ik het kofferrek verwijderd heb.
  6. Sargent zadel Na 2 jaar zoeken eindelijk gevonden! (Met dank aan Quicksilver) Sargent zadel waar het kapje oppast en met een vakje aan de onderkant voor kentekenpapieren, portemonnee etc.
  7. Ook hier Verheul, niets dan lof.
  8. @Blue; daar ben ik het niet mee eens. Ik vindt de VTEC een hele leuke toevoeging, wellicht zit het vooral tussen de oren maar elke keer als de VTEC erin komt geniet ik weer. Extra gewicht lijkt me mee te vallen en verbruik, tja, dat zit meer in je rechterhand dan in die paar kleppen.
  9. Touring ruitje Het originele touringruitje stond al een tijdje op mijn verlanglijstje maar € 180,- vond ik wel wat duur... Vandeweek vond ik op marktplaats een nieuwe voor een leuke prijs en die heb ik zojuist ontvangen en gemonteerd. Past iets beter bij de "lijn" van de motor vindt ik.
  10. Ziet er mooi uit! Misschien ook eens op mijn kluslijstje zetten...
  11. Excuus, zie hier mijn "dagboektopic" http://www.vfroc.nl/forumVFR/index.php?showtopic=17701&p=357603 Volgens de monteur zou het verschil met of zonder DB killers niet bijstergroot zijn en kon ik het beste afstellen met de setup die ik het meest gebruik. In het kader van "nu we er toch zijn" heb ik 2 maps laten maken, 1 met en 1 zonder DB killers.
  12. Misschien verkeerde plek voor deze Post maar voor wie hem wil aanschouwen in de buurt van Zwolle; Ten Kate heeft hem staan
  13. Hamburgers waren weer heerlijk! Rikus, Joke en Theo, hartelijk dank! Leuk om weer wat mensen te hebben gezien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...