Ga naar inhoud

Odwin

Inactief
  • Items

    52
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Odwin won de laatste dag op 4 maart 2013

Odwin had de meest gelikete inhoud!

Over Odwin

  • Verjaardag 25-05-1972

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Deventer
  • Interesses
    Motorrijden, digital art, onze engelse bulldog, lekker onspannen, uitgaan

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Zilver

Odwin's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

4

Reputatie

  1. Vanmiddag ff een ritje gemaakt en zag ineens dat de snelheidsmeter op het display schommelde. Dan weer 54,dan ineens 86, 65, 30,12 etc. Kortom alle getallen kwamen voorbij behalve de juiste snelheid. Op een gegeven moment stond hij op 0 en deed de teller helemaal niets meer en display blijft op 0. Iemand een idee wat dit kan zijn? VFR 800 VTEC 2005
  2. Heb contact met Thurn gehad. Waarschijnlijk weerstand kapot in LED unit. Ze sturen gratis een vermogensonafhankelijk relais op die het probleem verhelpt.
  3. Nee voorzijde zijn gewoon voorzien van normale lampjes. De LED unit kan gewoon met bestaande relais werken. Het heeft ook gewoon gewerkt t/m gister toen begon ineens de linker knipperlichten 2 keer zo snel te knipper (net alsof er 1 knipperlicht kapot is), maar zowel links voor als links achter branden. Rechts voor en rechts achter knipperen normaal. Wanneer ik in de LED unit links en rechts omwissel, dan knippert rechts voor en links achter 2 keer zo snel. Wanneer ik de orginele achterlicht unit aansluit dan werkt alles weer normaal, ergo er is iets kapot in de LED unit. Vandaar dat ik op zoek was naar een nieuwe en zag dus op motorcorner.nl zo'n zelfde unit alleen daar staat bij voor '07-'09 terwijl bij Thurn destijds stond voor '02 en nieuwer.
  4. Hallo, een tijd geleden heb ik een LED achterlicht unit gekocht via Thurn Motorsport. Helaas is er iets kapot in de electronica van deze unit waardoor de linker knipperlichten (voor/achter) 2 keer zo snel knipper als normaal. Nu zie ik bij Motorcorner.nl precies dezelfde unit staan. Er staat echter bij vermeld voor VFR VTEC '07-'09. Ik heb zelf een '04. Zit er verschil in de aansluitpunten van een model '04 en model '07-'09. Zou een beetje zonde zijn als ik die van Motorcorner bestel en het blijk dat het niet past.
  5. Gister gebeld door de monteur. Wat betreft koppelingsvloeistof, er zat ergens een totaal verkeerde keerring gemonteerd die half zo dik was als dat het moest zijn, daardoor was de slang ook gecorrodeerd, kortom nieuwe keerring en slang gepolijst, opgelost. Wat betreft de koelvloeistof, bleek bij het thermostaathuis compleet gecorrodeerd te zijn, is helemaal schoongemaakt, slangen schoongemaakt, opgelost. Dus qua materiaalkosten bijna niet, maar ja de arbeidskosten zullen daarin tegen redelijk hoog zijn. In ieder geval kan ik met een gerust hart aan het nieuwe motorseizoen beginnen.....ff afkloppen.
  6. Ik wou dit ik hierin handiger was en ook de tools er voor heb....maar helaas
  7. Sorry lars, mijn fout, ik bedoelde koppelingsvloeistof i.p.v. rem
  8. Van de week de motor weggebracht voor een klein beurtje. Krijg ik vandaag een belletje "er zijn toch wat zaken aan de motor die niet helemaal in orde zijn". Blijkt dat de motor koelvloeistof lekt, eerst dachten ze dat het bij de pomp wegkwam, omdat daar groene aanslag van de koelvloeistof zat en de slangen waren erg smerig aan de binnenkant, nu lijkt het bij het thermostaat huis weg te komen, oftewel alles moet er zo'n beetje af om daar bij te komen. Maar wat me nog meer zorg baart is dat er bijna geen koppelingsvloeistof meer in het reservoir zat. Bij de het reservoir komt het niet weg, dus vermoedelijk loopt het ergens in het blok weg. Dus dat wordt weer flink in de buidel tasten!!! Volgend jaar moeten de kleppen weer gesteld worden, dus heb maar gezegd dat ze dat dan nu maar moeten doen, aangezien de motor toch al half uit elkaar ligt..
  9. Ik heb niet zelf routes gemaakt, maar routes op internet gevonden. Ben absoluut nog een novice met basecamp en snapte niet waarom een route werd opgesplitst. De maker van de routes had inderdaad allemaal waypoints gebruikt i.p.v. routepunten.
  10. Ben vandaag eens wezen puzzelen met Basecamp en m'n GPS (zumo 350) en waar ik al snel tegen aanliep wanneer ik een route vanuit Basecamp naar de GPS had geladen, is dat soms een route werd opgeknipt in meerdere losse routes. Ik kreeg dan ook de melding dat de route meer dan 29 waypoints bevatte. Na wat googlen kwam ik er achter dat de zumo maar 29 waypoints aan kan. Ik las op een website dat je toch kan voorkomen dat de route wordt opgesplitst door in Basecamp de route te "ontvlaggen". Basecamp maakt dan van de waypoints routepunten. Wanneer je daarna de route naar de GPS laad, blijft het wel keurig 1 route. Om een route te ontvlaggen, dubbelklik je in Basecamp op de route en selecteer je in de "eigenschappen" tab alle waypoints tussen start en eind (deze kunnen namelijk niet worden "ontvlagt"), vervolgens klik je met de rechtermuisknop op de geselecteerde waypoints en kies je "Niet waarschuwen bij aankomst". Daarna de route naar de GPS laden en wanneer je dan de route kies in de routeplanner zie je dat het 1 route is en niet meer is opgesplits. Wellicht handig tip voor degene die hier ook tegenaan lopen.
  11. Ik ga het proberen met dit koppelstuk die je op 1 van de punten waar de tank vooraan vastzit kan schroeven. RAM-B-273 bol met lange schroef
  12. Nu eindelijk helemaal klaar voor het motorseizoen. Eerst nagivatie gekocht en de onroute motorkaart europa. Vandaag wat wezen shoppen voor een headset en kwam toen uit bij de Sena SMH10D-10. Echter deze kost in Nederland (2-pack) 391 euro. Bij Amazon.com 227 euro incl verzending (zelfs als daar nog btw bijkomt nog steeds een stuk goedkoper). Laat het mooie weer maar komen!!!
  13. Heb even gekeken op MyGarmin en het toestel staat aangegeven als geregistreerd. Ik kan verder op deze website niets vinden over het los activeren van de Lifetimeupdate, dus ik ga er vanuit dat dit gekoppeld zit aan de registratie van het toestel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...