Ga naar inhoud

Denz

Forumlid
  • Items

    308
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Denz won de laatste dag op 19 april 2014

Denz had de meest gelikete inhoud!

Over Denz

  • Verjaardag 25-07-1980

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Lingewaard
  • Interesses
    Auto's, motoren, muziek en ouwe meuk

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 90-93 VFR750
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

854 profielweergaven

Denz's prestaties

Ervaren rijder

Ervaren rijder (5/10)

57

Reputatie

  1. Natuurlijk is het eigen smaak, maar een mening of inzicht van iemand anders kan soms wonderen doen . Ik twijfel niet voor niets. Rimstriping is ook niet helemaal mijn ding. Vind het meer een "modeverschijnsel" @Klein: Die van jou gaan meer richting zilver. Dat is niet de originele antraciet kleur, toch? Ik denk dat ik maar eens ga informeren wat het kost om de velgen te laten poedercoaten in de originele kleur. Iemand dat al eens laten doen? Wat zou zoiets ongeveer gaan kosten?
  2. Vandaag weer even een mooie rit gemaakt in de omgeving. De VFR rijdt echt stukken soepeler na het synchroniseren. Niet voor niets geweest dus! Het was dan ook wel nodig.. Nu ik laats weer eens naar wat foto's keek, begon ik te denken of zwart wel de goede kleur is voor de velgen.. De vorige eigenaar heeft ze zwart laten poedercoaten of spuiten. Maar ik vind het (originele) antraciet/grijs eigenlijk ook niet zo verkeerd. Wat vinden jullie? En als ik de kleur wil laten wijzigen, wat is dan de beste optie om dat (hoe) te laten doen? Dit is dus de huidige status: Doen of niet doen??
  3. Mooi zeg!! Ook fijn dat je alles even benoemd en uitlegt. Fijne how-to erbij zo!
  4. Beide gefeliciteerd met de 'aanstelling'! Succes met modden!
  5. Denz

    Mail van het forum!

    +1 Goed werk in ieder geval!
  6. Altijd leuk, nog zo'n topic erbij! Keep us posted! Ziet er allemaal goed uit! Ik zie een iets ander voorspatbord en reflectors op de voorpoten? Is dat van een Amerikaanse uitvoering? En wat heb jij voor een stuurgewichtjes? Zijn dat de RVS versies die door (ben zijn naam even kwijt) iemand hier op het forum zijn gemaakt?
  7. Inderdaad Marco.. Ik heb er dan ook ruim een jaar over getwijfeld Maar tweedehands kom je ze gewoon niet tegen. Ach, en nu is het elke keer weer genieten als ik ze zie
  8. Ondank mijn stukje "huisvlijt" toch maar een nieuw setje rubbers besteld voor de tank. Ik miste één rubber dat aan de velsrand zit van de tank, dus gelijk met dat rubber een nieuw setje besteld voor de voorzijde: En vandaag ook de nieuwe helder/smoked knipperlichtglaasjes kunnen monteren! Ziet er mooi uit zo, al zeg ik het zelf Ook de viffer meteen goed gepoetst. Staat er weer netjes bij. Natuurlijk kon ik het ook niet laten om al dat moois *kuch* aan de buitenwereld te showen dus meteen even een rondje in de omgeving gedaan.
  9. Top geregeld!! Dat lijkt me vooral bij modelinformatie een fijne aanvulling!
  10. Thanks Jacco! En voor evt. anderen: vergeet dan bij de aanpassingen in "custom" niet "remember filters" aan te vinken
  11. Ik zag onlangs dat er in het subforum "Model Informatie" de selectie voor de weergave van topics standaard op "recently uploaded" staat waardoor er slechts 2 topics weergegeven worden en de rest niet. Ik kon namelijk mijn eigen posts "scans oude motorbladen" niet terugvinden. Als ik dan bij "custom" > Show All > Update filter kies krijg ik pas alles te zien. Is dat een bug/foruminstelling? Of heeft dat te maken met mijn eigen instellingen?
  12. Gisteren een leuk pakketje ontvangen uit Duitsland! Ik was al langer van plan om de knipperlichtglazen aan de voorzijde te vervangen door heldere exemplaren. Eén van mijn originele glaasjes heeft al vanaf het begin een scheur aan de onderzijde en ik vind de 'looks' er met heldere glaasjes aanmerkelijk door verbeteren. Helemaal i.c.m. de rest van mijn viffer. Ze zijn nieuw vrij prijzig, maar tweedehands bijna niet te vinden. Dus maar besloten om mezelf een setje nieuwe "smoked" glaasjes cadeau te doen voor het nieuwe seizoen . Er zitten ook twee oranje lampjes bij, maar volgens mij heb ik nog Silvervision lampjes liggen. Dan komen die erin. Vanavond of morgen even monteren en van het weekend de motor weer eens een uitgebreide poetsbeurt geven en nog wat dingen nalopen. Ze zijn in het echt niet zo donker als op de foto, maar ik kreeg ze er niet beter op Maak binnenkort wel even foto's van het totaalplaatje!
  13. Inderdaad.. En toch liep hij ook niet verschrikkelijk slecht. Maar het was wel te merken met bijvoorbeeld doortrekken of het oppakken in het lage toerengebied.
  14. *vervolg van bovenstaande* En voor de geïnteresseerden de aansluitpunten van de slangetjes: (hier dus rechts onderin, beetje slecht te zien) (hier verloop van het slangetje duidelijk te zien) (hier rechts te zien, links naast het boutgat) (hier helemaal rechts in de hoek) Verder heb ik dit topic KLIK en dit (Engelstalige, maar zeer behulpzame) topic gebruikt KLIK2 En omdat ik de tank toch even losgehaald had, heb ik de (niet meer aanwezige/versleten) rubbers van de bevestiging vooraan maar meteen vervangen door wat nieuw-oud rubber, lees: tuinslang . Ik heb ook nog mijn (gemodificeerde) schakelpook en rempook opnieuw fijn geschuurd en voorzien van een blanke lak laag. Hier geen foto's van.. Oh.. en natuurlijk meteen een "warm" pak aangetrokken om de boel even te testen na de synchronisatie!! Dat rijd echt meteen heeeel wat beter! Echt een verschil! Geen overbodige luxe dus, dat synchroniseren!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...