Jump to content

Eric

Bestuur
 • Posts

  7,278
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  130

Eric last won the day on November 29

Eric had the most liked content!

About Eric

 • Birthday 11/10/1959

Sociale Media

 • Website URL
  https://www.vfroc.nl

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Lingewaard

Uitgebreidere profielinformatie

 • Type VFR
  Ik heb 'n 98-01 VFR800
 • De mijne is
  Groen

Recent Profile Visitors

2,578 profile views

Eric's Achievements

VFROC verslaafde

VFROC verslaafde (9/10)

 • Reacting Well
 • Very Popular
 • Posting Machine
 • Collaborator
 • First Post

Recent Badges

2.4k

Reputation

 1. Joow Case, dit bericht had ik effe helemaal gemist Wat vervelend! Gelukkig te herstellen, maar dat gedoe zit je niet op te wachten...... Succes met het herstel man!
 2. Dus blijven rijden.....blijven rijden........
 3. Nice job. Ragnarok staat er weer netjes bij
 4. ik neem aan dat je het handvat bedoelt? Is het rechts wel gelukt? Mocht je over een compressor en luchtpistool beschikken.......lucht in het handvat persen. Dat werkt heel goed..... Als je WD40 gebruikt moet je snel werken. Daar gaan ze juist vaster van zitten na enige tijd....
 5. Succes met de verkoop @VFpiotR. En fijn dat je wel bij ons blijft. Ik wens je een goeie tijd met je werk.
 6. Wat bedoel je met perceptie? 70 graden na 25 minuten is gewoon niet goed.... met 70 graden is ie nog steeds niet op goeie bedrijfstemperatuur naar mijn bescheiden mening. Maar het probleem van stilvallen zit inderdaad met "aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid" in het koelsysteem en/of waxelement. Ik zou er eerst voor zorgen dat de koeling goed is. Probleem niet over? Dan waxelement vervangen.
 7. Waarschijnlijk heb je hier wel wat aan. Aanrader: https://youtu.be/ELnracYufGg
 8. Ooit had ik een beetje door mezelf omgebouwde navigatie die een eigen willetje had gekregen (iets met software die niet voor mijn apparaat bedoeld was). Ik werd een populaire voorrijder bij de plaatselijke club, want je wist nooit waar je uit kwam of hoe laat we weer thuis waren. Dat heeft ook wel iets Het bewijs dat je inderdaad niet verkeerd maar wel anders kunt rijden......
 9. Om de leesbaarheid te vergroten kun je zelf in elk geval een lichte achtergrond kiezen of een ander kleurenschema. Ook licht of donker is een optie. Wellicht helpt dat alvast……
 10. @SmuigerLaat ik nou het idee hebben dat we een manier hebben gevonden waar de meesten van ons mee uit de voeten kunnen. Ik heb niet de indruk dat we niet verder kijken dan de garmin neus lang is........hmmm Als er een breed gedragen wens is om routes anders aan te leveren, dan staat het bestuur daar niet per se afwijzend tegenover. Denk ik..... (volgend jaar ga ik daar niet meer over )
 11. Zoveel systemen, zoveel smaken. Het mooie is dat routes uiteindelijk allemaal uitwisselbaar zijn. Maar om het goed te doen moet de gebruiker zich daar wel in verdiepen. Want niks gaat vanzelf. Ook niet met MRA (weliswaar eenvoudig te gebruiken, maar ook dat moet bewerkt worden voordat het goed in mn Garmin staat). De routemakers hebben natuurlijk ook hun eigen voorkeuren en de routes worden zodanig gestandaardiseerd aangeveleverd dat iedereen er gebruik van zou moeten kunnen maken. En dan nog wijken ze van elkaar af. Oftewel zoals @Petrovskizegt: schiet mij maar lek..... Ik denk niet dat er één systeem is wat alles oplost. Maar ik ben wel met @Smuiger eens dat MRA het delen van routes eenvoudiger kan maken. Voorwaarde is dat iedereen het MRA-platform moeten gaan gebruiken om de routes te delen. En dat zie ik nog niet gebeuren binnen afzienbare tijd.
 12. Vertel.....hoe kan makkelijk(er) voorkommen worden dat routes afwijken? Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Wat is volgens jou de beste weg?
 13. Ik ken de TT550 onvoldoende. Maar als je de track kunt laden in de TT550 en er dan een route van kunt maken, dan is dat de beste manier. Maar zoals @Ray hiervoor al zegt: de kans op (kleine) afwijkingen blijft altijd bestaan.
 14. Dat is een keurig verbruik. Maar houd je dat echt elke rit bij? (just asking)
×
×
 • Create New...