Ga naar inhoud

DaniëlU

Forumlid
  • Items

    877
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    12

DaniëlU won de laatste dag op 30 oktober 2023

DaniëlU had de meest gelikete inhoud!

Over DaniëlU

  • Verjaardag 11-08-1984

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Wageningen
  • Interesses
    Mijn prachtige vrouw en dochters,
    De VFR natuurlijk, Mountainbiken en WWII

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

DaniëlU's prestaties

VFR rijder

VFR rijder (7/10)

  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Posting Machine

Recente badges

248

Reputatie

  1. Kwam deze net tegen, wordt te koop aangeboden in Beesd. Bijzondere achterkant wel.
  2. Gisteren de VFR weer mogen ophalen bij Johan. Had hem in juli gekocht maar nog amper op kunnen rijden door defecte stator en vakantie. Deze ervaren machine is door Johan weer in glorie hersteld, vele slangetjes, leidingen en kabeltjes liepen niet waar ze hoorden, hier en daar een verkeerde of missende schroef en plug, slippende koppeling en een versleten ketting. Nu staat de VFR er weer in showroomstaat bij, alleen de KM stand op het dashboard bewijst het tegendeel 😎 Bedankt weer @Johan !
  3. ***GERESERVEERD*** Hi all, Zoals al aangekondigd in mijn andere topic, zet ik hierbij mijn hyperpro schokdemper te koop. Gekocht als streetbox, de voorveren gebruik ik zelf op mijn nieuwe VFR. Hij staat ook op mp maar hier is de vraagprijs iets lager. De demper heeft er 3 jaar en maximaal 10K km onder gezeten, nooit met duo passagier gereden, verder alleen lichte bagage tijdens weekendjes in de Eifel. Ik heb toen gekozen voor de paarse veer. De stelhaak en het boekje zitten erbij. Vraagprijs 300 euro.
  4. Ik wil je wijzen op de mogelijkheid om een klacht in de dienen bij het Kifid. Als je er niet uit komt met de verzekeraar, kan je hier escaleren.
  5. Dank voor de reacties, inzichten en overwegingen allen! Als de demper t.z.t. voor niet teveel reviseren is, houd ik de demper met stelknop eronder. De demper die ik onder de blauwe had gaat dan waarschijnlijk in de verkoop!
  6. Hi all, Op de VFR die ik heb gekocht zit een hyperpro shock inclusief de optionele (en dure ) preload instelknop gemonteerd, aan de voorzijde de progressieve veren. Deze set is al 9 jaar oud, weet niet hoeveel km's... Op mijn blauwe had ik een Streetbox zitten, deze heeft er nog geen 10K km onder gezeten. De voorpoten had ik al gespoten en over gezet, de demping is veel beter van deze poten. Waren in maart ook nog door Johan geserviced. Nu dus mijn overweging, houd ik de huidige en oudere shock of zet ik de door mijzelf aangeschafte emulsiedemper eronder zonder optionele instelknop. Enig inzicht over de duurzaamheid en levensduur van een dergelijke demper is daarom meer dan welkom. Groet, Daniël
  7. Vanmiddag in Amerongen, prachtig de rode herstkleuren
  8. De Engelse versie heb ik wel, mocht je interesse hebben, let me know
  9. In juli ivm afschrijven van mijn blauwe deze VFR gekocht. Gekocht zoals op bovenste foto, vanmiddag de nieuwe wielen en gespoten voorvork gemonteerd, onderste foto;
  10. Net even gebeld met Boshuizen Raalte. Ze hebben hem open gemaakt en de stator was inderdaad doorbakken. 3 kwart was zwart. Het was wel nog de originele (!) Die het 119K km heeft volgehouden. As we speak wordt de stator opnieuw gewikkeld, daarna teruggeplaatst. Hoop de VFR volgende week weer op te kunnen halen.
  11. Healtech_Gear_Indicator_holder_VFR_800_4560145.zip @Beez Dit is het bestand. Ik heb geïnformeerd bij een print bedrijf en die vragen meer dan 30 euro. Mocht iemand kunnen printen en minder vragen houd ik me aanbevolen.
  12. Ha Patrick! Ik heb hem nog. Wil deze best los verkopen. Zie nu ook dat ik je pb had gemist, zal daar even op reageren. Het is deze: https://www.louis.nl/nl/speciale-knippersensor-led-knipperlicht-10033844?partner=googlesea-nl&cpkey=A3RF4N7Nmue_zikHwVzFkhSXVIboTtrJ75etI2ORQ9w5i-D02gZqHCWsCeWptX5zk-8P2OR15NEdUzA0sCbTeA~~&gclid=Cj0KCQjw_5unBhCMARIsACZyzS2VBKxJELesd-nKJzs_U2-SURbpq2xLpLh4Fp-X0VvCTDGhoxpYoq8aAoHEEALw_wcB&filter_article_number=10033844
×
×
  • Nieuwe aanmaken...