Ga naar inhoud

Stardust

Inactief
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Stardust

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb geen VFR
  • De mijne is
    n.v.t.

Stardust's prestaties

Beginnende rijder

Beginnende rijder (3/10)

0

Reputatie

  1. Ik heb zelf sinds kort een HJC IS16 Abyss (integraal) Bij de motorzaak heb ik tal van helmen geprobeerd echter zat deze HJC toch wel uitzonderlijk lekker. Sloot goed aan en voelde over het algemeen prettiger dan de andere modellen van onder andere Arai, Agv, Caberg en Nolan. Uiteraard is een ieder zijn hoofd weer anders dus vele smaken voor een ieder Ik heb een tijd lang een Caberg systeemhelm gehad welke ik gebruikte toen ik nog met paps mee achterop de grote Intruder mee mocht maar straks rijdt ik waarschijnlijk veelal alleen dus dan maakt het me niet zoveel uit of het een systeem of integraal helm is.
  2. Afgelopen week ben ik eens bij Kalsbeek hier in zwolle wat jassen gaan passen en via internet had ik al gauw jassen van Revit te pakken. Ik wilde graag textiel aangezien ik geen fan van leer ben en ik voorheen ook al een textiel jas van mqp had. Ik moet zeggen dat Revit uiteindelijk erg tegen viel qua lengte. De mouw was prima maar bij de middel werd het een drama. Iemand hier ook ervaringen mee? Vervolgens een Evolution jack gepast en dat zit toch wel een flink stuk beter. De maten hiervan zijn vervolgens weer erg maf: ik ben 1.98 lang en ik had een maat S aan die goed zat. Groter was weer een drama qua mouw. Wat voor een jas draag jij en wat zijn de voordelen/nadelen? (ben hier als leek wel benieuwd naar)
  3. hmm het gaat em helaas niet worden krijg het financieel niet rond iig bedankt voor alle info Groeten, Patrick
  4. Hmm dat is waar. Ik ben in principe wel op zoek naar een zwarte. Qua kleur is dat toch wel mijn smaak. (no offense ) 16 juli ben ik van plan een kijkje te nemen (weliswaar met het openbaar vervoer bij gebrek aan een auto) De VFR die daar staat moet 3990 gaan kosten en ben zeer benieuwd hoe ie er van dichtbij uit ziet. Grt. Patrick
  5. Na een tijdje zoeken kwam ik een hele mooie zwarte VFR800Fi tegen bij een motorzaak in Oosterwolde (Fr) genaamd Hoekstra motoren. Heeft iemand ervaringen met deze bikeshop? Bij voorbaat dank
  6. Ik heb sinds kort laarzen van SIDI type Strada Rain. Meer een sportieve tour laars en heel geschikt voor smalle voeten. Zitten perfect, moet ik zeggen.
  7. Hmm ik heb net een 6-tal van die dingen in bestelling staan voor mijn werk. Eens kijken of er wat met die accupack te stoeien valt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...