Ga naar inhoud

vfrbuddy

Forumlid
  • Items

    225
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

vfrbuddy won de laatste dag op 25 september 2017

vfrbuddy had de meest gelikete inhoud!

Over vfrbuddy

  • Verjaardag 21-01-1966

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Limburg
  • Interesses
    Fitness,films

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Zwart

Recente bezoekers van dit profiel

640 profielweergaven

vfrbuddy's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

30

Reputatie

  1. Maar 150,- euro voor een 'merk' ding vond ik wat duur. Na een poosje. Speuren op Aliexpress vond ik er toch een waar vtec op stond voor 35,- euro. Dus dacht die moet ook op een 98er passen. Misschien een linkje svp! (Voor de vtec)
  2. Wil me er niet mee bemoeien maar jullie waren gewaarschuwd!
  3. Hier ook de motor net terug van een weekje logeren bij Johan. Kan maar een ding zeggen: Valt Vies Tegen, ik bracht de motor gepoetst en krijg hem vies terug! Ding liep als een tiet,nu niet meer voorruit te branden,alle dingetjes die ik al goed gedaan heeft heeft hij veranderd zodat het slechter werkt. Je krijgt geen woord uit hem,moest de woorden bijna uit zijn mond trekken,en koffie kreeg ik ook al niet. Moest al liftend vanuit het station naar hem toe komen om de motor op te halen! ps foto's allemaal mislukt,wat een prutser. En daarvoor vanuit Limburg naar zwolle gereden. En nu lees dit precies tegenover gesteld dan weten jullie hoe ik het heb ervaren!! Dacht doe het eens anders omschrijven als iedereen. Johan Super bedankt voor de service. Toppie
  4. @Ray,wat lees ik man! De man die meer op de motor zit dan in zijn bed ligt te slapen,jonge jonge. Is gelukkig alleen maar schade aan de motor,had erger kunnen zijn. Sterkte !
  5. @ Bazz,oke was al in twijfel over waar te posten. @Ray,vermoed het ook wel @ Dank je wel,heb er ook veel overuurtjes voor moeten maken!
  6. Met toch een beetje pijn in mijn hart de rode 750f vervangen voor een nieuwere 800vtec met koffers en abs. Na lang zoeken en test gereden op een 800x en (pan european) sorry guys!,is het toch een mooie black beauty geworden. Nu nog de tijd vinden voor een en ander te modden,maar dat gaat goed komen,en Johan bezoeken natuurlijk.
  7. Ben het VfoRever eens, veel geld!,ben ook benieuwd of we er meer van gaan horen (ervaringen). Dus even wachten.
  8. Ben benieuwd wat het gaat worden,we gaan het volgen.
  9. @leon, Twee jaar geleden bij Hyperpro is mijn voorkant ook geheel nalopen,en of het 4de of 5de ringetje bij de foto (volgens hun klepje) veerde niet goed meer terug,en hebben ze omgedraaid,vervangen hoefde volgens hun niet. Verschil was duidelijk te merken met rijden(natuurlijk ook door nieuwe olie en veren ect),glijbussen ect alles was nog goed bij 84.000km Shimstack werd een duure aangelegenheid,en zou de veering maar weinig verbeteren. Wat wel een duidelijke verbetering opleverd is dit: http://daughertymotorsports.com/vfr750.html maar kost ook een paar cent.
  10. @leon, bedankt voor de Pm @Ray, ik twijfel nog,ik weet wat ik nu heb (perfect in orde,en zoals ik het wil),als ik naar een 800 vtec abs ga(met koffers),weet ik van me zelf dat ik weer alles uitelkaar haal, en modificeren,dus de hele winter in de garage doorbreng. Dus twijfelgeval nog steeds.
  11. Vraagje Leon, Wat is de ervoor en erna ervaring? , merk je verschil? Ben aan het denken om dit ook eens te doen met mijn vfr750, mag ik vragen naar het kosten plaatje? vfrbuddy
  12. Ben benieuwd wat het verschil is voor en na de dyno! Misschien dan ook wat voor mijn motor.
  13. Bas kerel,super gewerkt. Maar de achterband is nog steeds de zelfde als toen je bij mij was,VERSLETEN! Die moet eigenlijk ook nog vervangen worden.
  14. @Bas,heb net bij mijn motor gekeken waar eventueel het rubber zou kunnen zitten,maar helaas. Komt me ook niet bekend voor, Gezien de vorm denk ik dat je richting ruit moet zoeken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...