Ga naar inhoud

Fostar82

Lid VFROC
  • Items

    119
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Fostar82 won de laatste dag op 17 juli 2014

Fostar82 had de meest gelikete inhoud!

Over Fostar82

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Groningen

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 94-97 VFR750
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

761 profielweergaven

Fostar82's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

26

Reputatie

  1. Rikus en de andere bedankt. Het was gezellig en nuttig. Bleek dat mijn motor stationair slecht liep omdat de afdekdopjes van 2 van carberateurs misten. Die trokken dus valse lucht.
  2. Komen er ook mensen 's ochtends die een carb sync setje mee kunnen nemen?
  3. Ik ben er ook weer eens bij! In de ochtend, want smiddags moet ik op verjaardag. Mijn 750 loopt wat onregelmatig, ik vermoed dat ik de caburateurs moet synchroniseren. Wat denken jullie? Filmpje fostar82 - Maarten
  4. Ik heb zelf een half jaar geleden de Midland BT Next 2 aangeschaft. Aanzienlijk goedkoper dan de Cardo/Interphone. - Heeft een bereik tot 1.6 km - Tot 5 rijders koppelen - Ondersteund navigatie, telefoon en mp3 - Past geluidssterkte aan, aan omgevingsgeluid - Voiceactivatie - FM radio
  5. Eind van de middag een rode rc36/2 op de hereweg in groningen. Mooi geluidje!!
  6. Gisteren bij de motorport te assen, een 800 aniversary edition (rood/silver)
  7. Gisteren nieuwe achterband erop gezet. Michelin pilot road 2. Ik dacht niet dat die van mij in de bocht viel, maar dit rijd toch wel zo smooth!! Heerlijk. Zal me echt moeten inhouden de eerste 100km!!
  8. Fostar82

    Nieuwe kont

    Ik vind em vet! Al zou ik het frame wegwerken achter een randje body. Past denk ik ook beter bij de voorkant, die nog wel fors is.
  9. Fostar82

    tegen sturen

    Je bedoelt denk ik twist of the wrist 2
  10. Midland Next BT intercom setje In verschillende duitse motorbladen beste getest, boven de interphone en de cardo. Tot nu toe bevalt ie goed. Heb em uitgeprobeerd op de wild west rit. Fijn muziekje tijdens het rijden, af en toe onderbroken door de garmin. Vanavond kijken hoe de intercom werkt met het setje van mijn vader.
  11. Ik kwam een rode 750 rc36-1 tegen met koffers en 2 personen erop. Het was op de a28 richting assen rond 12:45. Heb nog even naast je gereden en gezwaaid.
  12. Ik heb ook de bags connection, ben er zeer content mee. Kijk ff in de winkel welke grote je wilt. Ik heb zelf de engage sport gekozen. Kan prima in wat jij aangeeft, en is met een rits dubbel zo hoog te maken zodat er ook een broek en een paar schoenen bij in past. Ze staan ook af en toe op marktplaats.
  13. Ik heb sinds een paar maand de hero 3 silver. Heb hem op verschillende plaatsen op de kuip gehad met de zuignap. Bleef ook op hogere snelheden prima zitten. Trillingen vallen ook mee. Op de verpakking staat die ie getest is tot 280 km/h
×
×
  • Nieuwe aanmaken...