Ga naar inhoud

Raptor

Inactief
  • Items

    98
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Raptor

  • Verjaardag 11-09-1976

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Scheveningen /Veghel
  • Interesses
    Motor, m'n vrouw, extreem sports

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Zwart

Raptor's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

1

Reputatie

  1. HET MONSTER DOET HET WEER .. het was onderandere een zekering .. Thnx voor het mee denken
  2. denk dat ik het heb gevonden er lag een zekering er uit .. (over het hooft gezien) ff een nieuwe halen ,
  3. ff een update .... accu er weer in gezet .. heeft "stroom" start motor slaat wel rond maar slaat niet AAN !!
  4. oude accu was een beetje op, liep leeg .. en lade ook niet meer op via de lader of dyna..
  5. Ray ... er brand aleen een rood lampje.. maar de verlichting in de cokpit brand wel en de schakelaar heb ik al naar gekeken
  6. goede middag ik heb vandaag een nieuwe accu geplaast ,.. (nieuwe gekocht, zelf gevuld met het zuur pakket wat er bij zat .. half uurtje laten staan .. aan de lader gezet .. etc etc ..) zodra ik hem weer op contact zet , geeft ie geen stroom .. dus geeft ie me brandstof pomp niet vrij en kan ik hem niet starten.. ik heb de accu door gemeten en geeft netjes 13,46 volt aan .. iemand mischien een idee waar het aan kan liggen ik ben me motor een maandag weer nodig om op me werk te komen !
  7. Klopt was een 0 vergeten , moet idd 27000 zijn .. 7x27000= 189000. Wat ik voor 2005 reed weet ik niet zo 1 2 3.. Maar denk dat ik de 350.000 km wel haal. In totaal.. ...
  8. Ik denk dat ik wel in aan merking kom voor een eervolle vermelding.. Rij van af mijn 13e jaar op 'weg' motoren.. ben nu 36.. 3 jaar semi prof geraced.. en van af 2005 ongeveer . Gemiddeld 2700 km per jaar .. buiten het crossen om ..LOL. Dus tel maar uit..
  9. Ik heb het met mijn mobiel op het forum geplaatst.. dus excuses Als het voor maat niet kloppend is
  10. Na het te vergeten zijn. Zal ik me dan ook maar eens toe voegen.. ruim 16000 heb ik er zelf opgezet dit jaar.. ( minder (12000)gereden dit jaar ivm blessure)
  11. Ik heb een nieuw setje gehaald en inmiddels al gemonteerd
  12. waarom om dat er een dubble koppling in zit ?, basis prenciepe is de zeklfde van een vracht wagen .. .. heeft ook hele en halfe versnelingen (het zo geheten splitten) simpel tog ..
  13. Vanmiddag/avond ron 16:45, sint oedenrode zwart antraciet v-tec Met koffers. Ik reed achter de oplegger combi van.. van Driel.. iemand van hier??
  14. Wel. Kappenset.nl is wel oké... Een maat van me heeft ook bij hun besteld.( voor op zijn cercuit motor) Alles paste netjes. Heeft degelijk materiaal. Zijn goede imitatie kappen. Beetje stijver dan de normale
×
×
  • Nieuwe aanmaken...