Ga naar inhoud

rikkiej90

Inactief
  • Items

    55
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rikkiej90

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Amsterdam

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb geen VFR
  • De mijne is
    n.v.t.

rikkiej90's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

1

Reputatie

  1. Hij is echt heel erg gaaf geworden! Geniet ervan!
  2. Ik ben inderdaad een mooi-weer-rijder dus dat scheelt al een beetje
  3. Vanmiddag op de beurs laarzen en alpine oordopjes gescoord. Blij mee!
  4. rikkiej90

    wrappen?

    Ziet er heel strak uit!
  5. Hoop centen voor die bevestiging als je hem bij het stilstaan ook uit je zak kan toveren?
  6. Nog een review over dit toestel van (promotor?) MrGps: Klik voor Deel 1 Klik voor Deel 2 Klik voor Deel 3
  7. Ik ben er inmiddels uit. Voor die koffer van m'n vader heb ik de MM nodig. M3 is voor Monokey en MM voor Monolock. En jullie hebben gelijk dat het Monokey systeem dan beter is, maar aangezien er al een koffer is vind ik het overbodig om nog een andere te kopen. Bedankt!
  8. Hi Davy, Dank voor het zoeken, maar die heb ik dus al aangeschaft: Ik ben alleen nog op zoek naar de juiste adapterplaat. Mvg, Rik.
  9. Beste mede VFR'ers, Ik ben van plan om binnenkort naar Duitsland te gaan en zodoende kan ik gebruik maken van een GIVI-koffer van mijn vader. Plaatje Daarvoor zojuist de GIVI 242F aangeschaft. Klik! De gebruiksaanwijzing hiervan is in PDF; Klik2! De grondplaat die bij de koffer zit is de volgende: Echter is dit met geen mogelijkheid te bevestigen op de beugels. Nu ben ik op zoek naar de juiste plaat die in de handleiding wordt weergegeven in afbeelding B. Ik ben al hier terecht gekomen: http://www.rad.eu/nl/x4/bevestiging-topkof...4000636/p/1/v/l Echter zou ik me god niet weten of ik nou MM, M3, M5, M2, M5M nodig heb. Zou iemand mij uitsluitsel kunnen geven? Met vriendelijke groet, Rik.
  10. Machtig mooie machine. Dat je er maar vele veilige kilometers mee mag rijden!
  11. Ik vond via het motor-forum de volgende foto van ringen, deze zijn voor een VFR 400 als ik het goed heb. Zou dit ook op mijn VFR 750 helpen, 25 kw? Ik weet wel dat ik met mijn XJ 600 ongeveer dezelfde doorgang had, echter toen de inlaatrubbers (met ring) in z'n geheel van rubbers. En nu zou ik er dan dus metalen(?)ringen er tussen plaatsen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...