Ga naar inhoud

eveline

Forumlid
  • Items

    180
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

eveline won de laatste dag op 5 januari 2014

eveline had de meest gelikete inhoud!

Over eveline

  • Verjaardag 25-01-1978

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Locatie
    Amersfoort

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb geen VFR
  • De mijne is
    n.v.t.

Recente bezoekers van dit profiel

949 profielweergaven

eveline's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

70

Reputatie

  1. Profiel aangepast. Ben nu weer thuis en zaterdag toen we vertrokken was hij stil. Erg apart. Ik ga over 3 weken weer naar de Eifel. Hij krijgt nog een kleine beurt over 1 week gelukkig.
  2. Hallo allemaal. Ik ben een weekje aan het toeren in de Eifel. Nou kom ik bij mijn motor vanmorgen en zet het contact aan en de ventilator blijft constant draaien van mijn koeling. Ik wil even kijken of ik ergens mijn kap er af kan halen om te kijken hoeveel koelvloeistof er nog in zit maar dat wordt denk ik pas morgen of zaterdag. Iemand een idee wat het kan zijn? Ik heb dit nog nooit gehad. We zijn net even pauze wezen houden en het is ong 22 graden buiten zonder zon. Temperatuur zie ik niks vreemds aan.
  3. @Daimster Mooi zadel. Welke is dit? En zit hij lekker?
  4. Nieuwe remblokken voor gekocht van Ferodo. Komen morgen binnen. En had voorband bij bandenleader gekocht, vorige week De Dunlop Roadsmart III. Bandenboer belde net dat hij om de velg zit dus die ga ik er vanmiddag weer onder zetten. Jammer dat de remblokken pas morgen komen.
  5. Ik heb ook nieuwe banden nodig. Ik ben een tourrijder. Mijn collega zegt neem de Michelin road 5. Maar als ik ons forum zo lees zijn veel toch te spreken over de Dunlop RS III. Zit er veel verschil tussen? Hij zegt dat de RS III al oud model is. Maar dat is toch niet erg?
  6. dank je Wel Nico. Lief van jou. Ik heb nu een Voffie2 (honda vfr geen viffer maar voffie) haha jeeeeh. I am back in black!
  7. Ja die Vtec weet ik nog. Die had jij toen in Houten bij de ALV en nieuwjaars samenzijn. Ik hoop dat het goed gaat morgen en ik weer vfr kan rijden. Hij valt in ieder geval ook op haha Ben je erg bij met je crosstourer?
  8. Ray er zit al een superbike stuur op. Ik had erg veel pijn in mijn rechter schouder. Vaak al na 1.5 uur. Hier toen al allerlei tips gehad. Jij hebt er ook al een paar gehad toch met stuur aanpassingen? Dit is een 1999.
  9. Thnx. Het is in ieder geval iemand geweest denk ik die er liefde in gestoken heeft. Ik hoop morgen geen pijn te hebben met deze motor. Dan rij ik hem naar huis. Ik had een 750. Had veel pijn met motorrijden. Van alles geprobeerd. Toen hier op forum weg gegaan want had een diversion gekocht. Maar mis de vfr toch. Morgen eens testen. Vind hem erg mooi. Heb altijd een zwarte gewild. Hier zit sbk stuur op. Kan deze nog hoger eventueel?
  10. Is deze motor van iemand hier op het forum geweest? Ik wil hem misschien gaan kopen en hij is heel lang van iemand geweest voor de verkoper
  11. Boehoe. Ik heb niemand van de betuwerit gezien en DaniƫlU ook niet. Ben vertrokken vanuit Beneden leeuwen. Ook naar Rhenen geweest en Wageningen en richting Arnhem. Ik heb ook 100 km gereden en ben ook om 14.00 vertrokken. Maar helaas geen VFR gezien onderweg (voor zover ik weet want het was wel beetje spannend 1e keer rijden na winterstop en ook alleen ipv met zijn 2en)
  12. En? Goed nieuws, of slecht nieuws?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...