Ga naar inhoud

bramjanssen

Inactief
  • Items

    132
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over bramjanssen

  • Verjaardag 19-09-1990

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Berlicum
  • Interesses
    solexen, motoren, vissen en koken

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Donkergrijs

bramjanssen's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

9

Reputatie

  1. ik ben al begonnen heb afgelopen week een sigaretten aansteker ingebouwd (voor de navigatie) wat er nog op de planning staat: - een nieuwe demper - knipperlicht schakelaar uitelkaar halen en goed nakijken deze hapert soms. - opzoek naar smoke achterlichten en knippers - nieuwe achterband en het deukje in de velg eruit laten halen - en omdat mijn motor gespoten is door de vorige eigenaar en hij de duo cover niet heeft laten spuiten wil ik hier iets speciaals op laten spuiten wat weet ik nog niet. - klein optisch werk (voornamelijk poetsen )
  2. vanmorgen tussen 11.30 en 12.00 in op de afslag naar tilburg vanuit de n65 in vught een zwarte v-tec we stonden naast elkaar bij de stoplichten. iemand van hier?
  3. vandaag rond 15.00 in berlicum een rode 1200 ik zwaaide heel uitbundig maar kreeg niets terug
  4. gisteren bij de intocht van sinterklaas in veghel een blauwe 800fi met een zwarte piet erop. iemand van hier?
  5. ben alvast begonnen met sparen ik vind m super gaaf
  6. helemaal vergeten om het hier te vermelden: gisteren bij terugkomst van de sleuteldag rond 20.00 in Berlicum draaide er op de rotonde een zwarte of blauwe vtec achter me heb wel gezwaaid maar niet gezien of je terug zwaaide...
  7. ben ook weer veilig thuis gekomen wil iedereen bedanken voor de hulp en natuurlijk de geweldige hamburgers, ben toch echt wel wat wijzer geworden. Emm en Ray bedankt voor de rit was ook een top route
  8. Ray hier vanuit Tilburg Ik heb mijn telefoon thuis laten liggen, kan iemand dat aan Edwin (Qwerc) doorgeven? Hij zou eventueel onderweg aansluiten en dat zou via de telefoon nog kortgesloten worden maar dat gaat dus even niet.
  9. zuur geld inderdaad.. ik ben er ook bij het word goed weer. wat ik wel nog even wil weten: de pair-valve en flapper mod moet ik daar nog iets van materiaal voor meebrengen?
  10. thnx ik kan het laten horen in delft en hij doet het ook als ie warm is. en toch maar pair valve en flapper mod uitvoeren denk ik. het is een onregelmatige rammel soms is ie er wel en soms is ie er niet. het is alleen maar als ik stil sta.
  11. 748cc, heb een 800fi (moet mn avatar nog updaten dit was niet eenmalig.. het lijkt wel of dat er iets los ligt op het motorblok. heb alles al nagelopen maar niets gevonden. reproducen ??
  12. vandaag in Berlicum op de hoogstraat rond 16.00 een blauwe 800fi met daarvoor een harley? we hebben nog gezwaaid ik reed ook met een 800
  13. eergisteren mn nieuwe motor opgehaalt nu was ik aan het rijden en voor een stoplicht begon er iets te rammelen onder de tank... heb het zadel er al af gehad daar lag niets los. nu ben ik zelf een leek in motor techniek dus als iemand mij zou kunnen helpen op de sleuteldag zou ik daar heel erg blij mee zijn. ik hoor wel of ik iets mee moet nemen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...