Jump to content

mdj

Lid VFROC
 • Posts

  694
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

mdj last won the day on November 13

mdj had the most liked content!

About mdj

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Amersfoort

Uitgebreidere profielinformatie

 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800VTEC
 • De mijne is
  Zwart

Recent Profile Visitors

2,036 profile views

mdj's Achievements

VFR rijder

VFR rijder (7/10)

 • Reacting Well
 • Very Popular
 • Posting Machine
 • Collaborator
 • First Post

Recent Badges

343

Reputation

 1. @Madfred999 vanmorgen tijdens mijn ritje even gekeken wat de verhouding toerental/ snelheid is voor jou, op mijn Vtec uit 2006 4000 toeren in de derde versnelling is bij die van mij 60 km op de snelheidsmeter Hoop dat je er wat aan hebt.
 2. Was weer bere gezellig, mooi dat het weer kon! Theo en Rikus bedankt voor de gastvrijheid en de heerlijke burgers! Johan bedankt dat we je trouw mochten volgen rest van de mannen bedankt voor het lachen
 3. Ook ik heb hem met potlood in de agenda gezet, niks te sleutelen puur voor de gezelligheid mdj= Marco
 4. In het eerste weekend van 2022 er opuit met de VFR, helaas gaf deze het op, met nog 20 km te gaan. Geen spaning meer aan boord, ondanks de doormij zelf geplaatste nieuwe accu en SR ivm een iets te ijverige SR tijdens de voorlaatste club rit met als gevolg een kookende accu. Gelukkig kon ik de motor bij een bekende klant in de buurt neerzetten, accu eruit gehaald om er maandag avond terug te komen om te meten wat de laadspaning zou doen. Zo gezegd zo gedaan, en bleek de VFR weer netjes te starten, maar geen laadspaning meer te geven, even telefionisch contact met Johan gezocht (ondanks zijn kerstreces), deze gaf aan dat de statior in deze verdachte nr 1 zou zijn, uiteraard te meten dmv de gele draaden maar op deze locatie niet te doen. Johan bood aan om dan zaterdag met een volle accu naar Zwolle te komen, een nieuwe stator zou alvast besteld gaan worden. Dus met een volle accu op de 8ste richting Zwolle, daar aangekomen eerst een bakkie uiteraard, en daarna aan de arbeid. En bij het meten werd duidelijk dat de stator was overleden, vervangen dus. Nieuwe erin, en motor starten om laadspanning te meten, maar wat bleek er kwam niet meer dan hooguit 13V op de accu wat eigenlijk rond de 14,2V zou moeten zijn met de gebruikte mosfet SR. Conclussie ook de nieuwe SR was niet fris meer, tja daar hadden we niet op gerekend, en dus werd er onder het genot van een heerlijk verzorgde lunch bedacht dat we misschien het geplande oh van april naar voren moesten gaan halen. Gelukkig had Johan een weekje vrij, en was hij bereid om aan dat plan mee te werken, TOP natuurlijk. En ging ik met een goed gevuld maag terug naar huis met de trouwe leen VFR. En tja dan komen de inmiddels bekende plaatjes weer voorbij, netjes elke avond een verslag met de foto's hoe het er voorstaat. En dan komt op vrijdag het verlossende bericht dat de SR binnen is en weer netjes zijn werk doet! Ook werd er nog even de gekochte handvat verwarming op een mooie "voorzitter huffterproof" manier gemonteerd, en het moet gezegd het rijd toch wel er prettig met de warme handpalmpjes! Johan al vele malen gezegd maar ook via deze weg reuze bedankt voor je hulp, gastvrijheid en bereidheid, echt TOP! Tot het volgende bakie koffie!
 5. Kan niet zeggen dat ik er altijd mee bezig ben maar…… Iemand van hier?
 6. mdj

  Afscheid

  Gefeliciteerd Marjolijn, veel veilige kmters toegewenst!
 7. Dit topic ook maar weer eens afstoffen Deze is niet al te moeilijk denk ik
 8. Yep ook mijn VFR afgelopen zaterdag weer mogen ophalen na, de inmiddels jaarlijkse, logeer week. En Johan ondanks dat het al vele malen is geschreven en vertelt, het blijft een genot om de VFR naar huis te sturen na zo’n logeer partij!!! Top!! ook via deze weg wederom bedankt!!! ps waarschuwing het hieronder geplaatste plaatje kan als schokkend ervaren worden!!
 9. Omdat het oude setje niet paste in de nieuwe helm, moesten we uiteraard iets anders. Nu nog effe inbouwen, zodat we de route ook kunnen horen ipv alleen maar zien
 10. Vanmorgen op de A1 ter hoogte van Apeldoorn tussen 9h15 9h30 richting Amsterdam een mooie rode Vtec met top koffer berijder geel hesje aan. Ik in mijn zwarte dikke bus richting Enschede Ik hoef eigenlijk niet te vragen wie het was, voor mij (en de club) geen onbekende @skippy kom er maar in
 11. Vandaag op afspraak bij Chromeburner mijn verlate verjaardags cadeau kunnen uitkiezen, nu maar hopen dat hij net zo aantrekkelijk is voor de muggen!
 12. Inderdaad ik gebruik de meest rechter op de foto en naar volle tevredenheid! @Ray ik heb een boel van je overgenomen maar dit dan weer niet.
 13. mdj

  Smeerlap VFR foto's

  Een verregende dag helaas
 14. mdj

  Smeerlap VFR foto's

  We hebben wat te doen, na een dagje toeren in het hoge noorden! n
×
×
 • Create New...