Ga naar inhoud

VFRoland

Forumlid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over VFRoland

  • Verjaardag 21-05-1978

Sociale Media

  • Website URL
    http://www.motorweekendje.nl

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Vlissingen, Zeeland

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800X
  • De mijne is
    Wit/Zwart

Recente bezoekers van dit profiel

680 profielweergaven

VFRoland's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

3

Reputatie

  1. Ik heb deze, gekocht via bikersstore.eu , even een mailtje sturen voor een mooie prijs! https://www.facebook.com/groups/123392058313951/permalink/125917658061391/?sale_post_id=125917658061391 is een mooie steun en stevig van aluminium.
  2. Misschien kan je de ketting nog een keer kraken ?? Even met twee bacho's of waterpomp tangen de vaste schakel proberen los te krijgen. Het pondsen kan je ook doen met twee hamers !
  3. Ziet er wel leuk uit met dat hoekje er in, zag dat je ook een 12 volt aansluiting gemaakt hebt ? heb je daar op die plek niet veel last van vocht ?
  4. Heb jij een foto van de motor met ruit??? vind persoonlijk die zij kanten beetje vreemd maar misschien in het echt wel ok ?!
  5. Hallo nee geen lid vfroc wel geweest maar te veel te ver weg en te veel in nl dus niet meer lid
  6. Hallo, Dank voor de uitleg hier hebben we wat aan Ja het was ff zoeken naar een leuke ruit voor een leuke prijs meeste zit toch boven de 120 euro en dit scheelt weer een tank benzine
  7. Misschien moet je er eens een poll tegen aan gooien want ik denk dat veel mensen deze optie aan zetten zeker als post starter enz maar zie masr, het zou misschien beter zijn om de aandacht op de vfroc.nl te zetten het forum opzich draait prima toch .
  8. Hallo, Net ff gekeken en volgens mij kan dat gewoon met ip board, weet niet welke versie dit is maar misschien dan een optie om te updaten. Als je de smilies en handtekening kan inschakelen kan je de e-mail berichtgeving..... ook inschakelen. Meestal ( zit niet op heel veel foras ) krijg je vanzelf bericht als je een antwoord op een post hebt.
  9. Ja gaan we doen, is het ook een optie om E-mail berichtgeving na reacties...... standaard aan te zetten ?? ik vergeet hem elke keer en ik denk vele met mij en nog een vraagje, waarom moet hij 800 x ... zijn ???
  10. Rechtermuis knop is zo windows maar hij staat er in, had het upload knopje daar niet gezien en verwacht.
  11. Hallo, deze foto komt vanaf FB dus dat zal niet gaan, maar wat is dan het probleem ??? Kan je vanaf hier gelijk een foto uploaden ?? dan lukt het wel.
  12. Hallo, Ik ga binnen kort weer ( niet voor mij ) een verhoogd scherm bestellen van GIVI voor de VFR 1200. Zijn er mensen die interessen hebben in zo een scherm. Zo ziet het ruitje er uit, het is binnen 30 minuten gemonteerd, met twee linker handen binnen 60 minuten. Ik kan deze leuk inkopen en voor 99,- euro kan hij bij jou thuis afgeleverd worden. In augustus wil ik bestellen. [EDIT] foto verkleind
  13. Hallo, Iedereen bedankt voor het mee denken, ik heb ondertussen een nieuwe achterband er op laten zetten en om dat ze metzeler niet voorradig hadden en ik die zelfde week nog op vakantie ging is het een BT23 geworden. Inmiddels ook al weer dik 4000 km verder en helemaal goed bevallen, profiel is nog ruim voldoende dus denk er nog wel 3000 mee te kunnen rijden zonder problemen. Wat betreft de Hugger die ik voorbij zag komen, ik heb een origineel honda hugger en geen problemen met lijnen in mijn achterband, het is dus per merk en of type hugger verschillend. Wel heb ik een verhoogde ruit gekocht ( voor weinig ) dit is mij ook goed bevallen, hij is hoger en donker van kleur zelf vindt ik dit wel mooier dan het origineel. Nogmaals iedereen bedankt. [EDIT] Foto verkleind en link toegevoegd
  14. Hallo, Dank voor de antwoorden, nog niet veel weizer maar iig dank. Ik heb er nu 10.000 km op zitten en ga mijn eerste beurt laten uitvoeren met extra aandacht op de voorkant. De winter heb ik een ander machien voor dus deze blijft dan lekker binnen. gr, Roland
  15. Hallo, Goedhart motoren heeft nog een interesante demo staan, off road kan maar het echte offroad kom je denk ik tegen te staan ivm de kleine wielen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...