Jump to content

edwinsp

Lid VFROC
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral
About edwinsp
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 • Birthday 12/16/1971
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Zutphen
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n 98-01 VFR800
 • De mijne is
  Zwart
 
 1. Vandaag een ritje gemaakt met de onroute kaart, erg leuk om op wegen te komen die je normaal gesproken zou missen. Bevalt goed om te toeren met deze kaart.
 2. Bij mij is ook het vakje aanwezig, denk dat het een instelling is. Moet zeggen dat het leuk rijden is met deze kaart.
 3. edwinsp

  Of toch maar...

  Gelukkig maar dat smaken verschillen anders zouden we allemaal dezelfde VFR rijden Ik denk dat je met een sbk stuur wat rechterop zit, of zie ik dat verkeerd.
 4. edwinsp

  Of toch maar...

  Moet eerlijk zeggen dat ik de helibars wel mooier vind maar dat is persoonlijk
 5. edwinsp

  Of toch maar...

  Scheelt qua prijs wel iets met de helibars, maar of de zit net zo is vraag ik me af.
 6. edwinsp

  12V aansluiting

  Nee verwacht niet dat er water in komt, op zich zit het nog redelijk beschut hoewel dat niet zo lijkt op de foto. Als je rijdt gaat het meeste er wel langs heen, heb de laatste paar ritten met regen er extra opgelet. Aan de zijkant van het klokkenpaneel is ook een mooie plek.
 7. edwinsp

  12V aansluiting

  Ja was ook een optie geweest, vond het op dat moment het makkelijkste om het op deze manier te doen
 8. edwinsp

  12V aansluiting

  Dat is wel minder dat de usb versie groter is, wellicht dan toch een stuurmount maken?
 9. Ik heb een zumo 660 dus kan het niet vergelijken
 10. edwinsp

  12V aansluiting

  is inderdaad wel lastig om een goed plekje te vinden zoals ik hem nu heb zitten vind ik wel een goede plek, aan het stuur was ook nog een optie geweest maar dat wil ik ook weer niet te vol maken. En op de kuip zit hij ook niet in de weg. Het handigste vond ik om de 12V van het achterlicht af te takken, hierdoor heb je ook niet constant spanning erop staan.
 11. edwinsp

  12V aansluiting

  Via adapter, had nog even zitten twijfelen om met usb te nemen omdat ik beide kabels voor het laden heb, maar uiteindelijk toch de plug genomen. Garmin zit al rechtstreeks op de accu aangesloten.
 12. edwinsp

  GPS tracks, routes en links

  Bedankt voor een mooie collectie links
 13. edwinsp

  VFR 800FI Start niet

  Heb al een tijdje een reserve accu op de plank liggen, ervaring van een vorige motor. Dus mocht deze het alsnog begeven dan kan ik de nieuwe accu vullen en gaan
 14. Vandaag eindelijk maar eens een 12V aansluiting gemaakt, om tijdens het rijden mijn Iphone op te kunnen laden. + van het achterlicht afgetakt, met een zekering ertussen, de - draad direct op de accu. Dit is het uiteindelijke resultaat geworden:
 15. Mijn excuses dus het is Dokter Johan Ben wel benieuwd naar de prijzen voor een onderhoud, binnenkort maar eens even pb'en