Ga naar inhoud

edwinsp

Forumlid
  • Items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over edwinsp

  • Verjaardag 16-12-1971

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Zutphen

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Zwart

edwinsp's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

4

Reputatie

  1. Vandaag een ritje gemaakt met de onroute kaart, erg leuk om op wegen te komen die je normaal gesproken zou missen. Bevalt goed om te toeren met deze kaart.
  2. Bij mij is ook het vakje aanwezig, denk dat het een instelling is. Moet zeggen dat het leuk rijden is met deze kaart.
  3. Gelukkig maar dat smaken verschillen anders zouden we allemaal dezelfde VFR rijden Ik denk dat je met een sbk stuur wat rechterop zit, of zie ik dat verkeerd.
  4. Moet eerlijk zeggen dat ik de helibars wel mooier vind maar dat is persoonlijk
  5. Scheelt qua prijs wel iets met de helibars, maar of de zit net zo is vraag ik me af.
  6. Nee verwacht niet dat er water in komt, op zich zit het nog redelijk beschut hoewel dat niet zo lijkt op de foto. Als je rijdt gaat het meeste er wel langs heen, heb de laatste paar ritten met regen er extra opgelet. Aan de zijkant van het klokkenpaneel is ook een mooie plek.
  7. Ja was ook een optie geweest, vond het op dat moment het makkelijkste om het op deze manier te doen
  8. Dat is wel minder dat de usb versie groter is, wellicht dan toch een stuurmount maken?
  9. Ik heb een zumo 660 dus kan het niet vergelijken
  10. is inderdaad wel lastig om een goed plekje te vinden zoals ik hem nu heb zitten vind ik wel een goede plek, aan het stuur was ook nog een optie geweest maar dat wil ik ook weer niet te vol maken. En op de kuip zit hij ook niet in de weg. Het handigste vond ik om de 12V van het achterlicht af te takken, hierdoor heb je ook niet constant spanning erop staan.
  11. Via adapter, had nog even zitten twijfelen om met usb te nemen omdat ik beide kabels voor het laden heb, maar uiteindelijk toch de plug genomen. Garmin zit al rechtstreeks op de accu aangesloten.
  12. Bedankt voor een mooie collectie links
  13. Heb al een tijdje een reserve accu op de plank liggen, ervaring van een vorige motor. Dus mocht deze het alsnog begeven dan kan ik de nieuwe accu vullen en gaan
  14. Vandaag eindelijk maar eens een 12V aansluiting gemaakt, om tijdens het rijden mijn Iphone op te kunnen laden. + van het achterlicht afgetakt, met een zekering ertussen, de - draad direct op de accu. Dit is het uiteindelijke resultaat geworden:
  15. Mijn excuses dus het is Dokter Johan Ben wel benieuwd naar de prijzen voor een onderhoud, binnenkort maar eens even pb'en
×
×
  • Nieuwe aanmaken...