Ga naar inhoud

Remco1990

Inactief
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Remco1990

  • Verjaardag 05-07-1990

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    de meern (utrecht)

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Rood

Remco1990's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

0

Reputatie

  1. Beste vrienden, Ik heb sinds 6 weken een mooie motorjas. Ik heb de jas van mijn vriendin voor mijn verjaardag gekregen en ben er echt super blij mee. Tot 5min geleden. Ik had een stukje gereden, waardoor de motor goed warm was. Eenmaal thuis wilde ik de motor opbergen, zodat ik lekker lui op de bank kon kruipen. Hiervoor heb ik de motorho... Om het klipje vast te zetten, moet ik onder de motor door. Je raad het al; mn mouw werd daar te heet en er zit een schroeiplek in!!! Echt in paniek nu. Geen idee of ze dat kunnen maken, en zo ja, waar? Ik woon in de omgeving van utrecht en hoop dit echt met spoed op te kunnen lossen. Help als jullie blieft mensen.... Alvast bedankt!
  2. Remco1990

    verf stiften

    Als een lakstift niet kan voldoen... wat kost spuiten dan gemiddeld? Ik heb mn achterschermen naast t zadel beschadigd doordat de vorige eigenaar er een kofferrek op had zitten. Ook mn seatcover heeft 3 kleine leleijke witte butsen. Vfr800 '98 Groeten
  3. Nee, wat zal het zijn? Half uurtje ofzo?
  4. Ok jongens, helemaal top. Ik ga ff sleutelen!
  5. Ok, dat er een discussie zou ontstaan had ik nooit verwacht! hahaha Het gaat me er om, dat ik de unit er uit moet halen. Is dat gewoon te doen door een eenvoudige handeling, of moet ik een aantal kappen verwijderen om er bij te kunnen? Ik ben namelijk als de dood dat ik iets sloop...
  6. Om dit e controleren, moet ik toch de unit er af halen. Is dit gemakkelijk te doen? alvast bedankt VFRikus
  7. Beste vrienden van dit forum, Ik heb een viffer 800 uit duitsland. De koplamp is echter maar voor de helft in gebruik. Er brand dus maar aan 1 kant een lamp bij het gebruik van dimlicht. Dit kan je doorverbinden zei de vorige eigenaar, maar hoe? ps: zit er geen alarmlichtenfunctie op, zoals in auto's?
  8. Yes jongens!! Geslaagd, zoals het hoort!!! :ride:
  9. ach, ik vraag mn over buurman wel ff. Hij heeft zelf motoren in en uit elkaar gehaald. Zelfs zelf een keer een gemaakt van meerdere motoren. Daar heeft ie zelf aan gelast. Tevens een vervent motorrijder. Ik hoop dat hij mee wil en me kan helpen.
  10. De man heeft er zelf 8 jar znder problemen op gereden en is zelfs trots op de fiets. Als het niks is ga ik gewoon naar hem terug en rijd ik hem door de garagedeur weer naar binnen. Ik zal eens vragen of hij wat af weet van dergelijke veranderingen, maar zo ver heeft hij zich er denk ik niet in verdiept.
  11. Maar goed, al met al zal ik er geen miskoop aan doen denk ik zo. Is toch een leuke startersmotor? Zal alleen de begrenzer er uit moeten halen om de motor volledig te kunnen gebruiken.
  12. Ik weet het. Zal eens kijken hoe dat werkt. Ik werk met mn handen... Niet met computers
  13. Daar is ie dan! Het contactslot!!
  14. OK, dat zijn leuke berichten. Wat heb jij maximaal gehaald dan? Ik weet dat een 4cyl benz auto ook makkelijk 200k kan kan halen. Een honda auto waar normaal mee gereden is, kan ook wel 400k halen in gekke gevallen. Meeste mensen zeggen alleen dat een motorfiets net 100,000 haalt en dat dan vaak een revisie nodig is.
  15. Ook nog een foto van het neusje. Foto van het contactslot heb ik gevraagd, maar nog geen reactie op gehad helaas
×
×
  • Nieuwe aanmaken...