Ga naar inhoud

VFROOD

Lid VFROC
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over VFROOD

  • Verjaardag 21-05-1984

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Noord Holland

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Rood

VFROOD's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

3

Reputatie

  1. nog ff een complete foto van het eind resultaat :-)
  2. Spaanse pyreneeen, prachtig natuur asfalt en weer bij elkaar levert dit soort mooie foto's :-)
  3. Hier mijn never ending mods lijstje, het streven is om elke winter stop hier weer wat regels aan toe te voegen 🙂 1: remus rvs full uitlaat system. 2: mna kuipruit. 3: handvat verwarming. 4: Kewiq telefoon houder (oplaadbaar) gemonteerd. 5: hyperpro sport vering rondom. 6: vering instel knop van r naar l verplaats d.m.v. beugel montage hierdoor zijn de bijrijders voetsteunen demontabel. 7: stationair modificatie ( reguleer slangen gedemonteerd)(johan) 8: achterspatbord ingekort. 9: grome kentekenplaat houder gemonteerd. 10: ronde reflector op spatbord gemonteerd (uitroepteken efect!!!) 11: achtervelg vfr 750 uit 1993 zwart gepoedercoat en met speciaal patroon rode velglint gemonteerd. 12: voorvelg zwart gepoedercoat en rode velglint. 13: frixion voor remschijven aangepast naar abs en gemonteerd. 14: frixion achterremschijf aangepast naar abs en gemonteerd. 15: voorveer poten gespoten met matzwart velgen anti steenslag. 16: voor voet steunen zwart gepoedercoat. 17: bijrijders voet steunen zwart gepoedercoat.
  4. striping duurde 1 uur per kant maar het eind resultaat mag er wezen al zeg ik het zelf :-)
  5. @Verry Fast Relaxing Haha idd weet je ook waarom ik ook een full system heb aangeschaft. Ik rij altijd met die malloot op zn duc en hoorde mijn V4 geroffel niet meer :-) dat is nu gelukkig wel anders! veel meer motor beleving op de viffer. Leuk speelgoed ;-)
  6. @Verry Fast Relaxing Gij hebbe mij en mn maatje op zn multi gespot tijdens onze eerste motortourrit van het seizoen ff door natuurpark de hoge veluwe gebruld, niet met Leo vince uitlaat maar met full Remus uitlaatsystem ;-)
  7. Ok thanks VFRikus voor je snelle reactie:-) Mijn velgen laat ik dus zwart zijdeglans coaten en daar wil ik rode striping op plakken nu valt mij op dat deze in veel verschillende dikte te koop zijn dus nog wat vraagjes betreft de striping? Hoeveel mm hebben jullie? Vind je het mooist? Wat voor striping? Normaal , reflectie, GP, met tekst, voor gevormd? Was het nou hoe dikker de striping des te lastiger deze te plakken is? Dunner makkelijker? Mijn idee is om 1 striping aan de buitenzijde van de velg te plaatsen en 1 onderbroken in het midden op het opstaande randje tussen de spaken. Graag hoor ik wat jullie het mooist vinden . Groet,
  8. Beste, Ken iemand mij vertellen of voor het coaten van de velgen het ventiel gat afgeplakt moet worden of mag dit gewoon mee gecoat worden? Lijkt me wel handig dat het ventiel nog past na het coaten. Bvd Groet,
  9. De onbeschadigdste velg die ik tegen ben gekomen kwam op 250 euro. De goedkoopste velg waar nog mee te rijden is 145 euro maar waren meestal zodanig beschadigd dat ze zoizo opgeknapt moesten worden. Vorige week zag ik deze velg op motorparts-online .nl met het verkeerde jaartal erbij 94'-97' Nog ff met ze gebeld en meteen besteld hij heeft alleen wat lichte lak schade zou hem zo kunnen monteren. Heb er geen probleem mee om mn prijs met jullie te delen denk dat ik beetje mazzel heb gehad betaalde er de goedkoopste prijs voor. Nu nog ff een opfrisse/pimpen zal het eindresultaat hier nog poste :-D Groet
  10. Na veel zoek werk op de world wide web eindelijk een goeie 2de handse achtervelg van een VFR 750 uit 90' - 93' gescoord nu nog een goeie coater in de buurt van beverwijk of hoorn zoeken die hem weer als nieuw kan coaten in de kleur zwart. Vanaaf nog maar ff rond neuzen op het forum ook ivm het afplakken van de velg. Stap voor stap word mijn to do list korter maar die vul ik wel weer aan met nieuwe bijzondere ideeën :-)
  11. Nu mijn rode VFR compleet uit elkaar ligt voor groot onderhoud bij Johan, direct maar een RVS Collector aangeschaft zodat het V4 geroffel van kilometers afstand hoorbaar is :-)
  12. Vanochtend kreeg ik onverwachts een mailtje van Johan dat hij een week eerder tijd had om mijn VFR is goed aan te pakken :-D dus ongepland vandaag mn eerste ritje in 2013 op de viffer. Wat een genot om het geroffel van de V4 te horen en te voelen. Maar na een uurtje begon de storm sterker te worden en was het nog ff een half uurtje vol houden voor me :-) gelukkig stond de koffie al klaar bij Johan en met zo'n warm onthaal was ik in no time op temperatuur. (waar mijn viffer moeite mee had ivm thermostaat probleem) Nadat we het een en ander hadden besproken ben ik met mn andere rode monster de FR terug gekeerd naar noord holland. Nu alweer de eerste foto's mogen ontvangen van een zwarte vfr naar een rode naar 1 zonder kappen en voorwiel apart gezicht maar ik vertrouw erop dat Johan hm ook weer in elkaar kan zetten zodat ik met een betere motor dan ooit, rubber kan achterlaten op de spaanse wegen!
  13. Mail terug gehad net zo duur als mijn eerder berekening. Dus weinig keus. Nu komen er meer vragen naar boven: Zijn de bouten ook hetzelfde? (Schroefdraad en lengte) Is het voorwiel ook uitwisselbaar? De velgen van 750 zijn van aluminium legering gegoten en van de 800 licht metaal gegoten merk je dat verschil? Achter 750 velg en voor het 800 vtec model? 750 '90-'93 velg zie ik in veel kleuren wat zijn de standaard kleuren? Bvd
  14. Rond 7.30 een mooie zwarte VFR V-tec op de N243 kruispunt Avenhorn richting Hoorn, iemand van hier? Ik reed in m'n rode FR koekblik richting alkmaar, ik nog flink zwaaien maar geen respons.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...