Ga naar inhoud

jopsalot

Forumlid
  • Items

    917
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

jopsalot won de laatste dag op 5 juli 2020

jopsalot had de meest gelikete inhoud!

Over jopsalot

  • Verjaardag 15-07-1967

Sociale Media

  • Website URL
    http://

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Oost-Vlaanderen
  • Interesses
    muziek gitaar motoren

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb geen VFR
  • De mijne is
    n.v.t.

Recente bezoekers van dit profiel

3407 profielweergaven

jopsalot's prestaties

Zeer ervaren rijder

Zeer ervaren rijder (6/10)

  • Very Popular
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

172

Reputatie

  1. Ik deed vorige week zaterdag een testrit met de Honda rebel CMX 1100 DCT. Wat een zalige rit.............. Mijn besluit staat vast. Argwaan tov van de DCT is totaal van de baan. Het was een verademing om zonder pijn terug op een motorfiets te kunnen rijden. Artrose en versleten gewrichten lieten niet meer toe om naar voor gerichte houding aan te nemen en ook niet meer om de koppelingshendel steeds opnieuw in te trekken. Ook het continu belasten van de "gasgeefhand" leidde al snel tot pijn. Laat ons zeggen dat ik het na 15 minuten rijden niet meer kon houden van de pijn. Zowel op kleine wegen als autosnelweg lukte het niet meer. Met deze "kerel" ondervond ik totaal geen problemen meer. Ik reed in de verschillende rijmodi. Ik gebruikte de peddels,de cruisecontrol.... Eindelijk opnieuw kunnen genieten van een motorrit. Ja,de rebel cmx 1100 komt er. Wel een DCT. Zijn hogere prijs elke euro waard in mijn geval. Enige puntje was dat mijn staartbeen wat hard tegen het achterste deel van het zadel aangedrukt zat. Maar,indien dat een last wordt kan er steeds met gemak een ander zadel geplaatst worden.
  2. Hallo allen Ik ben er nogmaals. 2 keer met de Harley sportglide gereden enkele maanden terug. Beslissing eigenlijk genomen. Maaaaaaar..... Plots kwam me ter ore dat Honda de Rebel CMX 1100 zou uitbrengen. Ik moet nog testrijden maar die zal het worden. Veel meer extra's voor de helft van de prijs van een Harley sportglide. 4 rijmodi,ABS,wheeliecontrole,DCT,USB-C,bagageruimte onder zadel,cruisecontrol,euro 5,full led,lage zit,rechtop zitpositie,torque control, en ..........honda degelijkheid. Dank u meneer Honda om net op tijd hiermee voor de dag te komen. Het bespaart me 9000 eurootjes. (en veel lagere kostprijs qua onderhoud) groeten
  3. Dank je wel. Ik was inderdaad helemaal geen sporter. Nooit geweest trouwens (toch niet wat betreft motoren) Nu even jaartje nadenken over hoe, wat, kleuren,modificaties.... Ook kijken of ik een motor mis (maar daar ben ik bijna zeker van). Zeker na de testrit die ik al deed met de sportglide. Dat was een verademing wat betreft zithouding en druk op gewrichten. Blijkbaar zitten er ook heel wat onderdelen van honda in de Harley's nu. Kan niet slecht meer zijn dan. Enige nadeel.... prijs. Maar wel hogere inruilwaarde. Groeten allemaal en bedankt voor de leuke en leerrijke tijd op het forum.
  4. Die zie ik niet zo graag. Ik wil ook gemakkelijk met de voeten aan de grond kunnen. Vergeef het me maar ik deed al een testrit met een harley sportglide. Ideale zithouding en cruisecontrol standaard. Wendbaar,koffers snel afneembaar standaard.....
  5. Mannen Met spijt in het hart ging de mijne de deur uit. Ik vond een koper die in 1 klap verliefd was op mijn ros. Al zeg ik het zelf; hij deed een goeie zaak. Ik deed mijn 1200 F weg omdat het lichamelijk niet meer lukte. Na enkele kilometers pijn in polsen en gewrichten van vingers. Ook een kapotte schouder die niet echt meewerkte. Ik hoop dat jullie allen nog veel veilige kilometers op die prachtmotor maken. Tot later misschien.
  6. Ik had er ook eentje maar is blijkbaar niet meer nodig. Ik woon ook heel wat verderaf. Franse grens is niet zo ver weg.....
  7. Is een lotje uit de loterij. Er zijn er die al heel wat meer kilometers gereden hebben en nog niks aan de hand hadden. Misschien ook te maken met rijstijl ???
  8. Als ik er niet op rij dan kijk ik er enkele keren naar wanneer ik in de garage kom
  9. Bij mij ook tweede zadel en hier nog niks aan de hand. De veer (niet te luid roepen.....) nog altijd origineel. maar ik draai er enkel eens aan bij koude motor wanneer die op de middenbok staat. Anders kom ik er niet aan.
  10. Als mijn tank leeg is giet ik er terug wat bij........................ Onlangs 240 km en nog 40 te gaan volgens teller (dit na treffen via Westhoek en noord Frankrijk en stukje autosnelweg Deinze - Kortrijk) Gene flash,alles gewoon standaard En nu terug naar het topic??? Wie doet hem weg (zodat iemand anders gelukkig kan worden ?? )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...