Jump to content

dennisfk

Inactief
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral
About dennisfk
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 • Birthday 07/23/1957
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  breda
 • Interesses
  In de zomer motorijden en af en toe mountainbiken. In de winter vaste prik bijna elke zondagochtend mountainbiken.
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800VTEC
 • De mijne is
  Rood
 
 1. dennisfk

  Motor niet afgeleverd zoals zou moeten?

  ik heb een vtec van 2003 , helaas ook zonder alarmlichten, dus ook 2003 niet
 2. dennisfk

  [OPGELOST]Zij Standaard

  Hallo kierewiet, Ik had in jan 2013 ook een VFR Vtec die ook behoorlijk scheef stond op de zijstandaard . zie mijn topic met de titel "Speling op zijstandaard" Hier onder een citaat, misschien heb je er wat aan. Posted 03 January 2013 - 20:16 Vandaag 03012013 even naar de motorzaak geweest om naar de zijstandaard te laten kijken. Er zat inderdaad een moer los , die boven op de standaard zit. Nadat de monteur het elektronisch element wat aan de standaard vastzit , losgemaakt had kon hij de moer aandraaien. Probleem bij deze opgelost
 3. Ook mijn V-tec is bij Johan geweest voor het stellen van de kleppen,onderhoud en vervangen van de Naks. Johan kwam er achter dat de NAKS aan vervanging toe waren. Hij neemt hier eerst contact met je over op en vertelt je waarom hij dat denkt en wat de consequenties kunnen zijn bij het niet vervangen. Hij laat de beslissing voor het vervangen netjes aan je over. Johan neemt alles onderhanden, inclusief poetsbeurt . De V-tec heeft nu een km stand van 72 k , dus Johan tot over 24.000 KM. Met deze opmerking wil ik dus zeggen. Johan top-werk van je.
 4. dennisfk

  Dat was vreugde van korte duur

  Probeer eens www.onderdelenzoeker.nl voor motoren Gratis zoeken naar motor-onderdelen!OnderdelenZoeker helpt u gratis en vrijblijvend bij het vinden van nieuwe en tweedehands motor-onderdelen. Plaats een gratis aanvraag en meestal krijgt u al binnen 5 minuten bericht waar en voor welke prijs uw onderdeel leverbaar is.
 5. dennisfk

  speling op zijstandaard

  yep, yep, en allen bedankt voor het meedenken
 6. dennisfk

  speling op zijstandaard

  Vandaag 03012013 even naar de motorzaak geweest om naar de standaard te laten kijken. Er zat inderdaad een moer los (waarschijnlijk de moer die boven opzit aldus roodrunner) . Nadat de monteur het elektronisch element wat aan de standaard vastzit , losgemaakt had kon hij de moer aandraaien. Probleem bij deze opgelost en kosten nihil, service vd zaak
 7. dennisfk

  speling op zijstandaard

  Heb nog eens goed gekeken en het lijkt er inderdaad op dat de standaard verbogen is. De speling zal er dan altijd wel gezeten hebben. Volgend jaar ff langs de motorzaak , Ik hou jullie op de hoogte , dank voor het meedenken
 8. dennisfk

  speling op zijstandaard

  Hoi Rikus, geeft niet , ik had het in mijn eerste berichtje ook niet vermeld, dat het zo ineens was en dat de motor zo schuin ging staan dat hij bijna in een hoek van 45 graden staat
 9. dennisfk

  speling op zijstandaard

  niet in een kuil gestaan (Mischien wel op een schuine straatkant gestaan ) Maar, Wat zou het dan kunnen zijn volgens jou. (plaatjes komen nog)
 10. dennisfk

  speling op zijstandaard

  Heb er voorheen niets van gemerkt. Het was er in eens vandaag , ik voelde toen ik de motor op de zijstandaard wilde zetten , dat de motor verder e schuin wilde gaan staan , dan voorheen . (+/- 45 graden t o v de standaard)
 11. dennisfk

  speling op zijstandaard

  Hoi Rikus, Je kan er met gemak de platte bek van een kleine schroevendraaier tussen zetten. (foto volgt nog). Op de standaard durf ik hem achteraf toch niet te zetten . De motor staat dan bijna op 45 graden van de grond. Heb dan het idee dat de standaard op enig zwak punt zal doorbuigen of breken. Groet Dennis (ps ik heb de motor vanaf 1 juni 2012)
 12. dennisfk

  speling op zijstandaard

  Hoi , dus altijd op de middenbok stallen of gebruik je de zijstandaard. Ik zal z.s.m eens naar een motorzaak gaan om te laten kijken. Ik hou je op de hoogte van het antwoord of event. reparatie , kosten enz.
 13. dennisfk

  speling op zijstandaard

  Net ff gekeken , het is een kleine bout , maar zit ook muurvast
 14. dennisfk

  speling op zijstandaard

  Toen ik mijn V-tec op de zijstandaard wilde zetten, voelde ik dat de motor schuiner wilde gaan staan, dan anders. De motor dan maar op de middenbok gezet . Thuis aangekomen nog eens op de zijstandaard gezet en inderdaad, de motor staat extreem schuin. Met de hand kan je de standaard naar voren en achteren bewegen, er zit dus speling op de standaard. Ik dacht even dat het een kwestie was van een moer aandraaien, maar deze zat al vast. Dus een losse moer was de oorzaak van de speling niet. De vraag : Wie kent dit probleem en wat is de oplossing ( , is er iets afgebroken , slijtage etc).
 15. dennisfk

  stuurverhogers

  hoi Dennis , Ik stuur je nog een PB. Groet Dennis