Ga naar inhoud

willianv

Forumlid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door willianv

  1. Heb inmiddels met Viffer gesproken en die heeft me e.e.a. uitgelegd. De knoop achter draait wel, maar gaat wel enigszins stroef. V.w.b. de vering, ik vond deze zelf niet fijn staan en heb dit bij de dealer ook opgemerkt toen ik de software van de VFR liet updaten. Van de dealer kreeg ik dan ook te horen dat de vering veel te slap stond, en dat de motor inderdaad sprong in de bochten. Dat is dus de basis geweest van mijn vraag. Inmiddels dus m.b.v. Viffer e.e.a. bijgesteld. Mocht ik nog niet tevreden zijn dan kan ik altijd nog langs hyperpro of rotech support om andere opties te bekijken.
  2. Ik kreeg vandaag te horen dat mijn vering zowel voor als achter veel te slap staat. Hoe kan ik deze stellen? Ik krijg mijn boekje niet gevonden, en ik ben er niet echt handig in. Er staat een H en een S, wat kan ik het beste aanhouden? Een x-aantal slagen vanaf het eindpunt? En moet dat dan vanaf H of van af S? Mijn achtervering heb ik een grote ronde knop waar H en S op staat. Ik krijg hier echter geen beweging in. Zie ik iets over het hoofd? Alvast vriendelijk bedankt.
  3. Ik ben ook toe aan een nieuwe voorband, en binnenkort ook nieuwe achterband. Miscchien maar ineens als set laten wisselen. Ik dacht voor de T30 te gaan, maar na het lezen van dit draadje weet ik het niet meer.... Banden lijken me allemaal goed, in ieder geval kunnen ze waarschijnlijk allemaal meer hebben als dat ik er van vraag. Het is dus natuurlijk ook een persoonlijk gevoel wat zal meespelen in de uiteindelijke keuze.
  4. Ik ben benieuwd naar je bevindingen. Ik zelf ben ook toe aan een nieuwe voorband. Op mijn achterband zijn de slijtnokjes nog net niet bereikt dus waarschijnlijk ga ik voor een nieuwe set. De T30 wordt bij Bridgestone aangeraden voor de VFR 1200. Ben dus benieuwd naar de bevindingen met deze band.
  5. Bedankt, banden staan weer op spanning. Zag overigens dat de druk ook op een sticker op de motor vermeld staat..
  6. Heb nu sinds een maand of 7 een VFR1200. Echter ben ik het boekje kwijt en weet ik dus niet meer welke bandenspanning ik moet hanteren. Iemand hier die zo de waardes weet?
  7. Oke, bedankt voor de antwoorden. Dan hoef ik me geen zorgen te gaan maken!
  8. Ik heb geprobeerd het geluid op te nemen met mijn telefoon, even kijken of ik de bijlage kan plaatsen. (geluid is redelijk zacht, moet het geluid hier op maximaal zetten). VFR.MOV
  9. dank voor je reactie. Dit geluid is blijvend, in ieder geval zolang deze in neutral staat. Het is niet het normale geluid van een brandstofpomp (tenminste de brandstofpomp op mijn vorige motors deden dit maar enkele seconden). Ook als ik aan het rijden ben en ik zet hem even in de vrij voor een stoplicht, dan hoor ik dit geluid lichtelijk. Als ik rij hoor ik het niet, maar dat kan ook komen door het omgevingsgeluid/rijwind.
  10. Omdat ik echt a-technisch ben weet ik ook niet zo goed in welk sub-forum ik dit moet plaatsen. Hopelijk heb ik de goede gekozen... Mijn VFR 1200 maakt zodra ik het contact inschakel een geluid. Ik kan het het beste omschrijven als een soort 'alarm' wat heel zacht afgaat. Het lijkt van onder de tank vandaan te komen. Ik heb gezocht op het forum, op google, maar omdat ik a-technisch ben valt het niet mee. Het zou een spanningsregelaar kunnen zijn heb ik ergens gelezen, maar als ik daarop zoek is dit een niet voorkomend probleem bij de 1200 vfr. Iemand hier misschien een idee wat het zou kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...