Ga naar inhoud

Super-vfr

Forumlid
  • Items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Super-vfr

  1. Ik heb meegelezen, maar laat mijn ECU er mooi inzitten. Het is mij te tricky om hem te laten aanpassen. Dan maar restricties en hobbelen in laagtoeren.
  2. Hi Viffer, Ik heb hem afgelopen zondag nogmaals goed bekeken.... Super mooie staat pracht machine in een mooie kleur. Ik hoop dat jij (wij) hele mooie kilometers kunt maken. ;-) Peter
  3. Nou ja dat is toch niet zo moeilijk, de Sportmax Roadsmart is de enige volgens Hoco met een K codering dus speciaal voor de VFR 1200. En die zijn dus gemonteerd. Andere hebben misschien wel een homologatie maar geen speciale codering voor de VFR 1200. En als ik Sportmax Sportsmart had laten monteren was ik niet eens aangekomen in Italië. Maar nogmaals het maakt mij niet uit hoor…..
  4. Ja dat heb ik ook gelezen. Maar ik test liever zelf, dan is het ook nog eens compleet. Dus als ik schrijf dat ik nog nooit 10000 kilometer met een set banden heb gedaan. En jij schrijft dat dat met een sportband haalbaar is, dan kan ik daar dus helemaal niets mee… Het maakt mij niet uit hoor… Maar een kleine tip, schrijf dat er dan bij. Ik vond het leuk om deze eens te testen, na alle positieve postings. Ben zelf ook positief maar niet over de levensduur.
  5. Nou ik heb het geprobeerd. Via mijn vaste bandenleverancier, die mij direct voor gek verklaarde een setje Dunlop Sportmax Roadsmart 2 besteld. Ik eigenwijs als ik ben, niks mee te maken ik wil ze er op hebben voor mijn vakantietrip naar Italië. Mijn bevindingen: stuurt perfect mooi neutraal, maar absoluut geen verbeteringen merkbaar ten opzichten van de Metzler Z8. Zie onderstaande foto. De banden zitten er nu 3300 kilometer onder en misschien krijg ik er nog 1000 bij als ik rustig aan doe. Dan komt er ook nog bij dat wij tweedagen regen gehad hebben en ze dan dus minder hard slijten. Wel moet ik zeggen dat ze het weer perfect doen in de regen. Het aantal snelweg kilometers is +/- 400 in Nederland en dus netjes aan de snelheidslimiet gehouden. Meer dan 10000 kilometer met een Sportmax is voor mij een utopie… Mijn keuze is dus Metzler Z8 deze gaan een keer zolang mee, deze hebben mijn inziens ruim voldoende grip. [/img][/url] Uploaded with ImageShack.us">http://[/img] Uploaded with ImageShack.us
  6. Gisteren de bestelde set bridstone T30GT geannuleerd. In de juiste maat niet te leveren, balen hoor. Ik wilde ze hebben voor de geplande Italië trip. Nu heb ik de Dunlop Sportmax besteld... Ik ben benieuwd nog nooit op Dunlop gereden.Ik zal mijn bevindingen hier posten.
  7. yep, dat was ik. en ja altijd gepoetst.
  8. ik heb een ego liquid gekocht. Ik heb hem nu een aantal keer getest en ben tevreden.
  9. Vandaag was dan eindelijk de dag. De DAM werd geleverd, natuurlijk direct gemonteerd en even getest. Super geluid, en de dip/klap rond de 5000 rpm is een stuk minder. Tot zover heeeeeeeel blij
  10. Dat is een minder begin van het motorseizoen. Suc6 met het herstel
  11. Nee de VFR niet ingeruild... een CBR voor circuitgebruik erbij.
  12. Besteld wordt half april geleverd..... Ik heb gekozen voor een matte met CE goedkeuring.
  13. Ik heb 500 kilometer met Bridgestone 021 gereden en laten verwijderen, dat is inderdaad niks onder een VFR 1200. Nu heb ik Metzeler Z8 daar heb ik altijd fijn mee kunnen sturen een perfecte band met veel grip ook in de regen. De levensduur die jij aangeef heb ik nooit gehaald, ook niet met Michelin. Maar ik rijd ook geen woon-werkverkeer. Op mijn vorige motoren (ook sportieve tourmotoren) heb nooit meer 8500 kilometers gehaald. Sportbanden rijden heerlijk maar ik kan er nooit iets mee. Een vakantie Italië kan je met een set sportbanden niet aan. Daarom vind ik de compromis Z8 echt perfect. Maar niks zo persoonlijk als bandenkeuze, suc6 met jouw keuzen
  14. Mooie beelden hoor. En die VFR rijden heeft een vlek in zijn br...
  15. Dat had ik graag gewild, maar heb een verjaardag op de 23ste.
  16. Mooi hoor.. Nu weet je precies hoe het moet en kun je de mijne ook wel effe doen.
  17. Niets zo persoonlijk als banden... Mijn VFR was ook afgeleverd met Bridgestone BT en die sluiten niet aan bij mijn wensen. Dus ik heb een nieuwe set Z8 van Metzeler laten monteren... Heerlijk stuurt de VFR daarmee. Een fijn neutraal sturende band, die het ook erg goed doet in de regen of kou. En met een (rijstijl afhankelijk) goede levensduur.
  18. Geen op of aanmerkingen over de ABS. Maar die bridstone valt mij niet eens tegen.... Als ze straks af zijn wel weer de juiste eronder.
  19. Sinds ik circuit rij, gebruik ik hem altijd.
  20. Fantastisch hoor, op naar de volgende 12 jaar.
  21. Fijne avond en een fantastisch 2013 toegewenst.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...