Ga naar inhoud

ENDTer

Inactief
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ENDTer

  • Verjaardag 14-08-1974

Sociale Media

  • Website URL
    http://www.endter.nl

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Veendam
  • Interesses
    Mijn vrouw en kinderen, mijn VFR, relaxen, computer, internet, social media, vastgoed, beheer.

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 90-93 VFR750
  • De mijne is
    Rood

ENDTer's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

1

Reputatie

  1. De 4e kabel zat er gewoon niet aan bij mijn set Omgeruild en nu alles dik voor elkaar. Bedankt voor alle reacties. Groet Ernst
  2. De kloink klinkt bij ingeknepen koppeling. Vandaag uitgebreid gereden. Ook nog even vergelijkend waren onderzoek gedaan met een VTR1000F Firestorm, die maakte nog veel meer kabaal. Ook nog even de tip van hoge toeren uitgeprobeerd, maar dat maakte geen verschil. Vrije slag lijkt goed, Aangrijpen lijkt goed. Ontkoppelen lijkt goed. Geen slip. Geen lekkage gevonden. Geen lucht in het systeem. Lijkt erop dat het erbij hoort hoewel het me toch vreemd over blijft komen. Hij rijdt er niet minder om, maar misschien toch maar eens inwendig onderzoek doen of overleg met jullie op een sleuteldag.
  3. Lijkt idd 1 kapot te zijn, ga morgen even contacten met de leverancier. Wat betreft de bedrading daar lijkt geen twijfel over, tenzij de bijgeleverde tekening en bedrading vanuit de unit niet kloppen. Ze gebruiken blijkbaar iedere keer andere kleuren gezien de reacties hier, maar bij mij is het zwart, rood en geel, waarbij de rode gesplitst wordt, 1 naar de grips en naar de + (relais of accu, wat je wilt). Vandaar dat er in mijn schema (of eigenlijk die van Daytona want ik heb het overgetrokken van de bijgeleverde omschrijving) niet 4 maar 3 draden uit de unit komen. Blijkbaar wordt de - in dit geval via de unit geregeld. Laat nog wel even of het probleem straks opgelost is met een andere grip.
  4. Er is stroom, maar de weerstandwaarde links is 2 ohm en rechts 12 kilo ohm. Wat moet de waarde zijn? Is er wellicht 1 defect?
  5. @Sparky In het schema heb ik het bijgeleverde schema van Daytona overgenomen. De kabeltjes lopen precies zo vanaf de grips en unit. Kleur verwarring kan er niet zijn. Uiteindelijk blijven er een zwarte en rode over die naar de plus en min moeten. Vanaf daar heb ik het schema aangevuld met relais en accu zoals ik in andere schema's ben tegen gekomen. Welk deel zit nu niet aan de massa. En hoe krijg ik dat dan wel voor elkaar?
  6. Wie weet wat er mis is met dit schema? - relais schakeld - bediening werkt, althans de ledjes :-) - handvatten worden niet warm
  7. @Ray we waren denk ik tegelijk aan het tikken, onze berichten hebben elkaar gekruist. Zal het nog eens proberen met andere olie, alhoewel het voor verversen ook al zo was, maar wellicht lag het toen ook aan verkeerde olie of te oude olie, thnx
  8. Bedankt voor de reacties. Volgens mij kan ik olie, koppelingsvloeistof en lucht elimineren. Zal ik toch eens op zoek naar een lek of slijtage aan de platen. Wat betreft het rijden als een automobilist, zou kunnen, ben er al een tijdje af, maar ik heb het idee dat voor de hoge toeren hetzelfde geldt. Wat uk nog wel merk is dat de temperatuur van het blok amper oploopt met deze koude dagen. Dat zou dus kunnen schelen als ik het goed begrijp. Nog tips om bv de radiator makkelijk deels af te schermen?
  9. Hoi Eric, Ik kan al je vragen bevestigend beantwoorden op die van het slippen na, dat doet ie niet. Het geluid maakte de koppeling ook al voordat we de olie vervingen, zal nog even uitzoeken wat er nu precies in zit. Gechecked = castrol power rs racing 10W50.
  10. Hoi, Heeft iemand een idee wat er aan de hand is als je een redelijk hard "kloink" geluid hoort bij het schakelen? Maakt niet uit of je op of terug schakelt. Laatste onderhoud aan de koppeling is mij niet bekend, heb 'm afgelopen september overgenomen. In oktober wel de olie vervangen met mijn broer, die rijd al 20 jaar en heeft net zoveel motors gehad, dus ga er even vanuit dat de juiste olie er in zit. km stand 80000 Of is dit gewoon pure degelijkheid die ik hoor? Alvast bedankt voor je reactie. Groet Ernst
×
×
  • Nieuwe aanmaken...