Ga naar inhoud

Vfreakske

Forumlid
  • Items

    104
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Vfreakske

  • Verjaardag 22-06-1986

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Susteren, Limburg
  • Interesses
    Fitness & Motorrijden off course

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Zilver

Recente bezoekers van dit profiel

575 profielweergaven

Vfreakske's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

14

Reputatie

  1. kleur is de kleur van het plastic zelf, dus gegoten in kleur zoals jij het stelt
  2. Het led achterlicht van 2@4 daar zitten al weerstandjes in dus als je de voorste knipperlichten met een gewone lamp pakt ipv led dan doen de knipperlichten het gewoon normaal. Ik heb die van mij ook van 2@4 en monteren is niet moeilijk, staat ook hier op t forum. Als je er voor ook led in wil dan moet je daar wel nog een weerstand tussen zetten, anders knipperen ze voor en achter te snel.
  3. Ik zou hem ook terug brengen, ik vind persoonlijk 5300 euro voor een vtec van 2003 best fors, en al helemaal als ik zie wat er allemaal niet aan klopt. En dan de volgende keer in het licht een andere kopen, of een ter zake kundig iemand meenemen bij de aankoop dan hoef je er niet achteraf achter te komen.. Suc6 ermee in ieder geval!
  4. Ik wil er ook wel 1, dus we gaan al richting de 10
  5. Wie rijd nou met zn motor t strand op...
  6. Haha ik zit hier weer met een brede grijns naar te kijken, heeft ie weer mooi gefixt die johan! top!
  7. Ik heb m ook gekocht, voor 3 tientjes kun je toch geen bult vallen, is ook lache voor op vakantie met snorkelen of iets dergelijks. kun je toch ook leuk onderwaterfotos mee maken. De beugel ben ik ook wel in geintresseerd!
  8. Nouja je kunt altijd voorstellen het ongemak te delen toch? Vind garantie tot aan de stoep altijd een beetje dubbel als je op de weg naar huis stil komt te staan. Wel succes ermee iig!
  9. Teake, het is een NT650gt die heeft een ketting ipv cardan
  10. Das echt Kak zeg! Valt toch wel binnen de garantie zeker?
  11. Mijn ervaring is dat het allemaal commercie is. Het zal misschien "iets" doen maar schoon worden ze er echt niet van. Ik zou ze gewoon ultrasoon laten reinigen.
  12. Mijn kleppen waren ook vrij ver buiten de tolerantie bij 48k. Ik zie hier wel veel verschillen in kilometers.. ik denk dat om de 24k controleren dus nog niet zo gek is. Zoals Dutchgixxer al zegt, motorrijden kost geld en op onderhoud moet je niet besparen of gewoon naar Johan gaan, dan bespaar je ook!
  13. Vooruit, deze wilde ik jullie niet onthouden! de fiets op de fiets!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...