Jump to content

Simon1975

Lid VFROC
 • Content Count

  1,355
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Simon1975 last won the day on March 30 2019

Simon1975 had the most liked content!

Community Reputation

276 Excellent
About Simon1975
 
 
 • Rank
  VFR rijder
 • Birthday 10/01/1975
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Groningen
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800VTEC
 • De mijne is
  Blauw
 
Recent Profile Visitors
 
 
755 profile views
 
 1. Simon1975

  Tankdop slot

  Tankring een paar slagen losdraaien (inbusbouten). tankring in zijn geheel naar achteren duwen maar ook op de dop zelf duwen en tegelijk de sleutel omdraaien. de sleutel zou zelf makkelijk om te draaien moeten zijn, ga hem niet forceren dan is hij zoals al gezegd zo kapot
 2. Simon1975

  Vastgelopen vfr

  Leuk klusje en goed en netjes aangepakt. Mooie foto's erbij, wij ook weer blij. keurig opgelost nu lekker genieten.
 3. Simon1975

  OMG,WTF, Geluk of normaal

  Tja de één gebruikt het wel en de ander niet, blijft persoonlijke mening. Standaard zit er een soort van loctite borging op deze bouten. Dus is mijn intentie waar het standaard zit gebruik ik het en dan met name de remonderdelen. Als je zoals AFS al juist bewoord de bout diverse keren op gevoel vast zet en deze dus vervormd heb je met een borgmiddel nog enige zekerheid dat de bout blijft zitten. Al zijn er mensen die bewijs van spreken een aambeeld nog door de midden krijgen met een hamer.
 4. Simon1975

  OMG,WTF, Geluk of normaal

  dat kan je wel zeggen dat je geluk hebt. Volgende keer loctite schroefdraad borging gebruiken en Op moment vastzetten. Er zijn verschillende nummers loctite weet dit nummer zo niet uit mijn hoofd gebruik de zoekfunctie en loctite zal je vast het nummer geven.
 5. Blackvfr en toch heb ge gelijk. Rikus dank voor de moeite.
 6. BlackVfr je vergeet in je laatste regel de woorden "denk ik / my two cents" We wachten het antwoord af van VFRrikus die heeft een bedrijf gevraagd die ze verwerken en dus een juist antwoord moeten kunnen geven. Zolang als het niet een feitelijk antwoord is heet het gokken of zijn de woorden denk ik van toepassing. Edit: Verder schaar ik me in de gedachte van Vroembert wat als argumentatie wel een redelijke gedachte is.
 7. Simon1975

  Graag info van de kenners, aankoop VFR Vtec 2003

  Gefeliciteerd met je mooie aankoop heel veel plezier op de VFR
 8. Simon1975

  Nieuwe labels benzinepomp

  @ ray dat gooi ik er dus ook in voor de winter
 9. Simon1975

  Achterrem valt weg. CT

  Vorig jaar met een beurt nog ververst dus niet verouderd lijkt mij. mits de dealer geen oud open flesje heeft gebruikt. of alleen de voorrem heeft ververst??? Om dingen uit te sluiten lijkt het me idd verstandig om eerst toch nog maar eens te verversen. Ik zou zeggen kom naar de sleuteldag van ik meen November
 10. Simon1975

  Graag info van de kenners, aankoop VFR Vtec 2003

  Dat was dus ook wat TO ging doen
 11. Simon1975

  Speedsensor vervangen

  Nee die draait zekers niet zwaar en het is ook lastig te zien of het plastic mee draait met dezelfde rpm als de moer waar hij overheen zit. Rikus jij hebt wel een scope en ikke niet. Dus mag vast wel even langs rijden om het uit te lezen?
 12. Simon1975

  Speedsensor vervangen

  @Ray dank je. @Rikus Dat is denk ik dus ook gebeurd dat het plastic kapje kapot is gegaan. Als je goed kijkt is er uit de hoeken van het plastic kapje nu dus ook stukjes uit (beginnend rond worden)
 13. Simon1975

  Speedsensor vervangen

  Je hebt een paar mm ruimte en het plastic deel kan dus over het asje schuiven. Dat is waarschijnlijk bij mij gebeurt toen het 6 kantige kapje niet recht voor de moer stond uitgelijnd, als je dan de bouten vastdraait gaat het kapje dus over de as verschuiven.
 14. Simon1975

  Speedsensor vervangen

  Goedemiddag, Bij mijn trouwe blauwe gaat de snelheidsindicatie op en neer (niet de juiste snelheid weergevend) en dat ligt niet aan mijn rechterhand. Waarschijnlijk heb ik bij het schoonmaken van het voorste kettingwiel de speedsensor niet goed over de moer geplaatst en vastgezet. Nu is dus het plastic meeneem wieltje die om de moer zit naar binnen gedrukt, deze heb ik weer terug kunnen schuiven. Nu is de vraag kan ik alleen het plastic wieltje vervangen? Deze erop schuiven en eventueel met lijm / kit vastzetten? Of ben ik nu verplicht om de hele kabel te vervangen?
 15. Simon1975

  Geen vfr's op de Honda demodagen

  De enige die in de buurt komt is de fireblade. Als er geen verandering in komt dan ben ik toch bang dat ik afscheid van Honda moet nemen.