Ga naar inhoud

Mesmer

Forumlid
  • Items

    215
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Mesmer

  • Verjaardag 31 mei

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Ezinge

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Zwart

Recente bezoekers van dit profiel

556 profielweergaven

Mesmer's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recente badges

36

Reputatie

  1. Bedankt allemaal. Ik ga ze binnenkort maar eens passen 😊
  2. Shit .. ik was er net uit ..
  3. Dat is sowieso het plan maar het lijkt me makkelijker met een opklaphelm. Helemaal ook omdat ik de helm minder vaak af hoef te zetten als die open kan (bij benzinepomp, aanmelding bij bedrijfs parkeergarages) scheelt frommelen met de bril.
  4. Ik ben toe aan een nieuwe helm. Mijn Shoei GT-air heeft de maximale leeftijd inmiddels wel bereikt. Bij een motorzaak had ik de Shoei Neotec 3 in mijn handen. Mooie helm en leek me ook handig omdat ik inmiddels een bril heb. De helm werd mij afgeraden omdat mijn motor daarvoor "te sportief" zou zijn. Ik rijd een VFR V-tec uit 2006. Ik kon beter weer voor een GT air gaan. Hebben ze gelijk? Want alsnog lijkt een opklapbare helm mij erg handig.
  5. Mesmer

    Gehoorbescherming

    Deze dingen zitten na een tijdje bij mij dus echt heel slecht. Ik ben na deze overgestapt op schuimpjes. Hadden we maar allemaal hetzelfde oor haha
  6. Mesmer

    Gehoorbescherming

    Ik krijg zojuist een mailtje dat je bij http://www.gehoorbeschermers-oordoppen.nl/ nu 10% korting krijgt met code Zomer2016 Scheelt toch weer een paar stuivers.
  7. Mesmer

    Gehoorbescherming

    Als je een piep / oorsuizen hebt dan gaat dit nooit weer over en wordt ook nooit meer iets beter. Wat er gebeurt is dat tot een bepaald niveau je hersenen in staat zijn die piep er uit te filteren. Als je moe bent dan lukt dat filteren slecht en komt de piep naar voren. Dit tot de beschadiging zo groot is dat het er uit filteren niet meer mogelijk is. Dus eenmaal een piep, altijd een piep. Het overgaan van de piep is dat je hersenen er voor zorgen dat je de piep niet meer "hoort".
  8. ik zou eens eens een ander haaks ventiel proberen.. als ik die van mij er op schroef loopt mijn band niet leeg edit: volgens mij heb ik deze https://www.louis.de/artikel/reifenventildapter-90o-gewinkelt/10002925?list=195400839&filter_article_number=10002925
  9. Mesmer

    Gehoorbescherming

    Ik rij met schuimpjes in. Ik heb wel speciale niet op maat gemaakte plugs gebruik maar die liet ik wel eens vallen of raakte ze kwijt. Schuimpjes zijn goedkoop, als ze vies zijn pak ik nieuwe en ze dempen goed als ze goed passen. In de loop der jaren verandert mijn oor merk ik en ook in combinatie met het type helm gebeurt het me soms dat een schuimpje dat ik tijden gebruikt heb ineens niet meer lekker zit. Ik koop mij schuimpjes altijd bij http://www.gehoorbeschermers-oordoppen.nl/motorrijden-oordopjes.html Daar heb ik kortgeleden weer een testpakket gekocht om eens te kijken of er dopjes zijn die nu beter zitten. http://www.gehoorbeschermers-oordoppen.nl/assorti-slapen-feesten-motor.html Op maat zal misschien een tijdje beter zijn maar als het net zo gaat als met schuimpjes heb ik tot elk jaar wel een nieuwe set nodig.
  10. Ik heb afgelopen woensdag voor en achter Bridgestone T30evo laten leggen. Ben benieuwd hoe die band zich ontwikkeld.
  11. Ik ben gisteren omgereden nadat er al het bericht kwam dat een motorrijder enorme schade had. De zooi schijnt er nog steeds te liggen http://www.rtvnoord.nl/nieuws/164969/Drab-soap-duurt-voort-A28-is-nog-steeds-vies
  12. Mesmer

    Gezocht: rugzak

    mooi bedrijf uit een mooie plaats maar hun goedkoopste rugzak is nog duurder dan de Kriega helaas
  13. Mesmer

    Gezocht: rugzak

    Mijn huidige Kriega R20 heeft het bij mij 3 jaar volgehouden. Dat is iedere dag gebruik, meezeulen in trein, auto, op de fiets, mee op reis naar verre oorden, op de motor en vaak volgepropt. Ik heb ook nog een Kriega US-20 en 2 x US-10 liggen die ik als bagageoplossing op mijn vorige motor gebruikte. Topspul maar duur. hiervoor had ik een Dane Falster rugzak die na 2 jaar volledig uit elkaar viel.
  14. Mesmer

    Gezocht: rugzak

    Voor de mensen die direct over veiligheid willen beginnen: ik weet het maar zoek toch een rugzak. Ik heb vaak / altijd een rugzak bij me waar ik voor mijn werk een laptop en ipad en een paraplu in heb. Meestal met de auto naar mijn werk. (Groningen-Almere is niet heel grappig om een paar dagen per week op de motor te doen) Die rugzak gebruik ik ook op de motor als ik een klein boodschapje moet doen, wat papieren moet meenemen of om tijdens een trip de dure spullen altijd bij me te hebben als ik van de motor afstap. Nu is zojuist de rits van mijn huidige rugzak, een Kriega R20, uitgescheurd. Volgens mijn vriendin die verstand van dat soort dingen heeft is het niet meer te repareren. Dus nu op zoek naar iets anders: - Voor op mijn rug dus met twee schouderbanden en borstbandje - waterdicht maar zonder regenhoes. die dingen vangen wind en klapperen en ik heb er nog nooit eentje gehad die goed genoeg werkte. - plek voor een 13" laptop - los vakje voor klein spul - moet zo plat mogelijk te maken zijn als de rugzak niet vol zit Heeft iemand een tip? Ik neig naar weer een Kriega maar na het kopen en laten verbouwen van een eigen huis zijn de fondsen in huize Mesmer een beetje opgedroogd haha Ik stel de vraag hier omdat ik dezelfde rugzakken zie die er een paar jaar geleden ook al waren met zo goed als geen recente reviews. Ook op MF lees ik weinig recente berichten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...