Ga naar inhoud

Nielsvfr

Inactief
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Nielsvfr

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Huissen

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 90-93 VFR750
  • De mijne is
    Rood

Nielsvfr's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

1

Reputatie

  1. Eeuwig zonde .. Ik wil juist van de orginele pijp af. Ga binnenkort maar weer eens op bezoek bij Mile. Die heeft voor elke motor die ik bezit de uitlaat gedaan. Hij ziet me al weer aankomen haha. Succes met de verkoop, maar dat zal wel lukken.
  2. Autobahn al geprobeerd? Werkte bij mij goed.
  3. De techniek van een VFR

  4. Voordat ik mijn mening geef over dit onderwerp. Wat wil je nu precies van de motorzaak? Geld terug? Welgemeende excuses? een gratis beurt? Ik vrees dat de betreffende motorzaak alleen gaat zeggen ''sorry dat hebben we gemist, zal niet meer gebeuren'' Nu de remvloeistof door jou al is vervangen kan de motorzaak de ''fout'' niet meer herstellen.
  5. Het probleem is ondertussen opgelost. Ik heb vandaag een stuk gereden door Duitsland met de motor. Vol gas over de autobahn en lekker doortrekken op de b-wegen. Lijkt wel of het blok weer tot leven is gekomen. Begon met horten en stoten (en een plofje rook) naarmate de dag vorderde liep de motor beter en ook de trilling zijn minder. Ik denk dat er dusdanig traag mee is gereden dat er een hoop vervuiling op de kleppen enz. zat. (er is ook alleen rechtuit mee gereden, dus ik heb de randjes van de banden ook maar ingereden). Geweldige machine rijd heerlijk!!
  6. Okay, ik wist niet de boel daar door ging trillen. Ik ga daar eens beginnen thanks !
  7. Iedereen bedankt voor de tips!! Ik ga de motor een beurtje geven en even de tankrubbers checken. Dan eerst eens wat kilometers maken om te kijken hoe de techniek zich houdt.
  8. Beste Leden, Weer een technische vraag. Ik heb een VFR '93. Bij het aanremmen trillen de voorremmen (tevens piepen ze dan ook). Rem ik gewoon stevig door is er niks aan het handje. Geen idee wat het kan zijn maar ik vermoed de schijven (eentje krom ofzo). Het balhoofd lager is al vervangen, eveneens heeft de motor nieuwe remvloeistof. Geen idee of de blokken toen zijn vervangen. Iemand enig idee wat ik het best kan gaan zoeken? Gr Niels
  9. Goede tip, dat ga ik doen. Ik hou jullie op de hoogte. Motorisch zijn deze blokjes onverwoestbaar, daar hoef ik niet te zoeken neem ik aan? (balansas, krukaslagers? ) hoop ik
  10. Okay, ik ga dat vrijdag eens testen. Wat betreft de afstelling ik heb geen idee hoe die is. Carbs. afstellen kan ik nog wel, kleppen stellen kan ik niet. Toevallig iemand een goed adresje rond Arnhem?
  11. Onder de tank voor mijn gevoel. Lijkt van het blok zelf vandaan te komen. Tenminste dat is het gevoel. In de stepjes voel ik het ook. Als ik gas geef wordt de trilling iets sterker.
  12. haha dat doe ik echt wel . Alleen het viel me gewoon op. Zijn er blokrubbers of iets wat kan slijten?
  13. Ohja top. Die heb ik niet dus dat kan ik dan al elimineren.
  14. Yess, ik had het topic gelezen. Dacht omdat het een ander type was dat ik misschien een andere oplossing zou zijn. Wat zijn SV's?
  15. Beste mede-forumleden, Net gekocht en nu al een vraag. Iets wat mij opviel en misschien is het heel normaal, maar ik moet het even vragen. Gister heb ik mijn VFR opgehaald. Nu viel mij tijdens de proefrit en de rit naar huis het volgende op. De motor loopt echt als een zonnetje alleen er zitten bij bepaalde toeren flink wat trillingen in. Vooral tussen 4000/5000 toeren. Ik merk het heel erg als ik 90 km/u rijd in de 6 en ik ga bij 4500 toeren op het gas. Dan ontstaan er een hoop trillingen. De motor loopt wel gewoon goed en pakt goed op. Het is duidelijk de motor en niet het aandrijf gedeelte, als ik de koppeling intrek en gas geef voel ik het nog steeds. Ik heb op een ander proef gereden, deze had er ook last van maar in mindere mate (het viel mij bijna niet op). Deze vfr heeft er beduidend meer last van. Iemand enig idee? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...