Jump to content

motordick

Forumlid
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

About motordick

 • Birthday 12/21/1958

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Mijdrecht

Uitgebreidere profielinformatie

 • Type VFR
  Ik heb geen VFR
 • De mijne is
  n.v.t.

Recent Profile Visitors

550 profile views

motordick's Achievements

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

6

Reputation

 1. Onderhoudshistorie is inderdaad belangrijk, alleen een hoge km stand geeft niet aan hoe met de motor om gegaan is. Daarom mijn voorkeur voor een lage km. stand. Zoals ik al eerder aangaf kijk ik voor een runner vanaf 2015. Budget is al verhoogd, alleen vreemd dat het aanbod minimaal is (weinig verkocht?) Dat is ook de reden dat ik ook naar andere merken kijk.
 2. Inderdaad teveel kilometers. Aanbod is vrij klein, kijk ook verder eventueel naar een runner maar het aanbod is vrij laag. (model na 2015) Zit nu ook te kijken naar andere merken.
 3. Verschil zit alleen in de kleur van de knipper en achterlicht, technisch zijn ze hetzelfde. (ABS ook altijd aanwezig) Ben bezig geweest met een witte VFR van 2011 in Roermond (via facebook) maar die persoon reageert niet meer.
 4. Zoekt ook model vanaf 2006, ondertussen is het aanbod erg laag. Roest in de tank was voor mij het eerste punt om te controleren. Zet het voorlopig het zoeken op een laag pitje, ga overwegen een ander model of merk.
 5. Helaas verkeerde kleur, staat er nog zo een in zwanenburg van bj.2010 en weinig km. Helaas heb ik iets tegen zwart, zou ook nooit een zwarte auto kopen. Kijk rustig verder, heb niet zoveel haast.
 6. De eerste teveel km, de 2e bij Stella ziet op het eerste gezicht goed uit maar als je verder kijkt ziet dat de middenbok zijn geheel is geroest. Uitlaat ziet op punt ook niet geweldig uit
 7. Zoekt wat jonger en minder kilometers, bedankt voor zoeken maar hou het zelf zoveel mogelijk in de gaten.
 8. Zoek een VFR die alleen met mooi weer is gebruikt. zolang hij maar niet in de winter is gebruikt. Voorkeur een km stand onder de 40K Budget is max. €7500,--
 9. Bouwjaar laat ik maar voorlopig vervallen, er is helaas weinig aanbod. Lage kilometer stand wel voorkeur en ook graag onderhoud historie.
 10. Na enige jaren wat anders gereden zoek ik een VFR VTEC vanaf ? Om nog moelijker te maken: Weinig kilometers Geen zwart of blauw Hele nette staat, liefst met onderhoud historie. Al veel op internet gezocht maar helaas nog niets gevonden, misschien iemand van hier die zijn motor wil verkopen? Mvg. Dick
 11. Heb een VFR750 1996 gehad, had hier ook last van, afhankelijk van de buiten temperaturen en gebruik was de ene het geluid wel en daarna weer weg. Vooral bij lagere toerental zeer duidelijk hoorbaar. Inderdaad het gaatje groter laten boren van 0.6 naar 1 mm en daarna was het probleem verholpen Volgens Honda Nederland destijds kan het geen kwaad maar is wel irritant.
 12. Probleem komt me bekend voor, het hele traject ook al gedaan ( helm en verschillende kuipruiten ook de MRA vario touring ) Op een motor zonder kuip daartegen weinig last, na wat uitzoek werk erachter gekomen dat de turbulentie ( geluid ) aan de onderkant van de helm zit. Doe nu een sjaal om zodat de onderkant van de helm afsluit en dit werkt wel aardig, is niet helemaal optimaal maar het helpt wel wat. Huidige helm is Shoei gt air, ben zelf 1.8 m
 13. Op de beurs met de service manager van Shoei gesproken over de slechte ervaringen met de Neotec. Kortom na het gesprek moest ik via de dealer de helm op laten sturen en het resultaat is dat ik het aankoop bedrag terug krijg. Toch nog een goede service, nu nog voor een andere helm kijken.
 14. Jammer dat je een voorbarige conclusie trekt over schrappen van verwenlijst door kritische journalisten. Heb je ervaring ermee? Groetjes van een Yamaha medewerker - VFR staat hier los van
 15. Mijn Neotec is omgeruild bij Shoei voor een nieuwe, helaas is deze helemaal bagger. Voor mij zeker geen Shoei meer.
×
×
 • Create New...