Ga naar inhoud

mad masc

Forumlid
  • Items

    76
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over mad masc

  • Verjaardag 16-08-1970

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Katwijk ZH
  • Interesses
    Motorrijden,muziek maken,alles wat technisch is

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Rood

mad masc's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

20

Reputatie

  1. Oke. Het is geen echte, maar het blijft leuk speelgoed.Gisteren gekocht. LEGO VFR. Het model heeft een V4 blok met bewegende zuigers en uitlaten onder het zadel.
  2. Mijn VFR blijft ook hetzelfde verbruiken. Hoe ik ook rij. 1op16 gemiddeld.
  3. Prachtige fiets, die nieuwe, Maar ik vind 'm de oude niet buitenspel zetten. Die heeft gewoon een andere look. Als je nagaat dat er 12 jaar tussen zit, Wat ik aan de oude het meest vreemd vind zijn die twee verticale lange koplampen. Voor de rest ben ik erg blij met die hoge uitlaten, vooral praktisch voor mij tijdens manoeuvreren uit en in de berging. Hoe vaker ik de nieuwe zie, des te mooier ga ik 'm vinden. Iemand al plaatjes met koffers er op?
  4. Deo voor hardcore offshore boorplatformpersoneel... Ik weet niet, ben er altijd spaarzaam mee. Ik Gebruik Wurth WS5
  5. Nou, toevallig afgelopen dinsdag deze gekocht bij Karwei en gekalibreerd bij ons op de zaak. Verrassend nauwkeurig trouwens.Al controleer ik ook nog na het oppompen met een andere digitale bandenspanningsmeter.
  6. Ik doe het thuis, en pomp ze daar ook op wanneer nodig. En de juiste spanning staat bij de VTEC op het stickertje op de kettingcover. Maar Zumo geeft het toch ook aan als de banden koud zijn? En je kan zelf de druk zien als je bijv. een uurtje gereden hebt. Dus kan je het zo uitrekenen. Wel handig dat je het tijdens het rijden kan zien dat je een lekke band gekregen hebt.
  7. Ziet er echt goed uit. Top!! Mooie pijp ook trouwens.
  8. Begrijpelijk. Hier zitten er nog een paar...
  9. Ja, en aftermarket misschien ook wel goedkoper, want 1 demper maar. Maar toch hebben uitlaten onder het zadel ook wat. Ik heb trouwens nog niemand van de testers wat horen zeggen over die led verlichting. Of het beter is als Xenon? Het ziet er wel cool uit.
  10. mad masc

    Gehoorbescherming

    Ook een nadeel van de Alpine vind ik dat ze na een bepaalde tijd gaan irriteren. Ik heb toevallig het geluk dat we elke 3 jaar nieuwe aangemeten oordoppen krijgen van de zaak. Voor het geld is Nonoise zeker het proberen waard.
  11. Gezien vandaag een grijze VFR800i op de toerit van de N207 naar de A4/A44 richting Den Haag. Om 16:45. Ik ging rechts voorbij richting A44 en jij links richting A4.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...