Ga naar inhoud

Ronalddriessen

Forumlid
  • Items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Ronalddriessen

  • Verjaardag 25-12-1980

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Duiven

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Zilver

Ronalddriessen's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

6

Reputatie

  1. Ik heb laats mijn kentekenverlichting vervangen van mijn Honda VFR 800 VTec. Een dag later was het lampje weer stuk. Wederom een nieuw lampje erin gezet ( goede kwaliteit) en ik kwam erachter dat nu mijn achterlicht het niet meer doet. De remlichten doen het wel. Is dit toeval ? Kan iemand mij zeggen wat het probleem zou kunnen zijn?
  2. Nadat een onoplettende automobilist mij op 20 maart van mijn VFR 750 (1997) heeft gereden, heb ik vandaag een andere motor gekocht. Een......Honda VFR 800 FI V-TEC uit 2002. Dus ik kan weer lekker rond touren.
  3. Tja.... liever niet, maar sinds gisteren dan ook " officieel" lid van deze club
  4. Ja, mijn VFR is TL volgens mijn garage. kuipwerk helamaal kapot, pedaal van achterrem afgebroken. Voorvork zo krom als een hoepel. Schadeafhandeling loopt nu. Even afwachten hoe dit verloopt en dan kijken naar een nieuwe VFR, want die komt er zeker !!! Wat betreft de spierpijn...... tja mensen die VFR rijden zijn bikkels dus ik ook. Morgen gewoon lekker werken!
  5. Bedankt voor alle tips en adviezen. Vandaag naar de motor zaak geweest om spul te halen. Maar is nu overbodig gezien ik vanmiddag ben aangereden door een auto en de VFR totall los is. Erg balen dus.
  6. Met het mooie weer van vandaag besloot in een stukje te gaan rijgen op mijn VFR750. Lekker over de dijk heen. Maar een automobilist zag me over het hoofd. Sloeg af terwijl ik rechtdoor ging. Het gevolg.... onderuit met de motor. Politie en ambulance erbij. Hoop poppenkast maar het ergste vond ik nog de schade aan de motor. Zelf last van spierpijn in het onderbeen en schouder. Gelukkig goede kleding aan. Motor total loss. Erg balen omdat het mijn eerste motor is.
  7. @Lars ; het zijn geen deukjes, maar echt puntjes. @Teus; nee, ze zitten er wel boven. Als ik de voorvork in zou duwen dan zullen die puntjes de keer ringen net niet passeren.
  8. Vandaag kwam ik tot de ontdekking dat er kleine roestpuntjes zitten op mijn voorvork. Nu weet ik dat roest vaak geen goed teken is. Hoe kan ik dit verwijderen? Zelf dacht ik aan het voorzichtig wegschuren met watervast schuurpapier met fijne korrel. Maar ben bang dat dit krassen gaat veroorzaken. Heeft iemand anders een suggestie waarmee ik dit weg kan halen of behandelen?
  9. Na een tijdje op dit forum rond gekeken te hebben, wil ik lid worden van de VFROC. Met goede zin naar de website gegaan maar deze is onbereikbaar . Is er een andere optie om mij in te schrijven voor de VFROC of moet ik nog even wachten tot de site weer online is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...